Hoofdstuk 12.

39 0 2
                                    

~ Romy ~

" Em wat is er met jou vandaag" vraag ik als ik zie dat Emily 9 van de 10 keer over haar eigen voeten. " Er is niks" zegt ze. " Vertel het ze gewoon" zegt Ymke. " Wat is er gebeurt dit weekend toen we vrij hadden" vraagt Lotte. " Dioni en ik hebben ruzie" zegt Emily. "Wat wanneer is dat gebeurt"  vraag ik. " Ja zaterdagavond nacht ongeveer" zegt ze. " Is dat ook waarom Kaj je hier heeft afgezet" vraagt Lotte.  "Had niet veel keus heb mijn auto niet meer kunnen vinden. Nou hij zal wel niet van de aardbodem verdwenen zijn maar niet binnen de tijd dat ik hier moest zijn" zegt ze. "Wat is je auto weg dat heb je ook niet verteld" zeg ik. "Nee omdat ik het alleen maar tegen Ymke heb verteld wat er aan de hand is want die had me gebeld" zegt Emily. " Wat is er allemaal aan de hand meiden" vraagt Shaker die terug komt met flesjes water.  " Niks" zeg ik en pak een flesje water van hem. " Emily wat is er met jou vandaag ik heb je niet zo klunzig zien doen sinds dat je ziek naar de repetitie was. Ben je weer ziek" vraagt Shaker. " Nee boys problems" zeg ik voor dat ik door heb dat ik het heb gezegd.

" Sorry Em het spijt me heel erg" zeg ik en vlieg haar om haar nek. " Nee het is niet erg" zegt ze. " Maak wat voor problemen want dan kan ik die jongen er op aanspreken" zegt hij. "Nee ik zoek het zelf wel uit, Dioni en ik hebben ruzie maar dat lossen we zelf wel op" zegt Emily en ik zie dat ze zich sterk probeert te houden naar iedereen maar dat ze het liefste zou willen stoppen met de repetitie. " Als het niet gaat meid moet je gewoon gaan eh" zeg ik. " Nee ik wil door deze tour word top en dan moet ik er ook doorheen" zegt ze. " Je bent echt een van de sterkste mensen die ik ken" zegt Ymke en geeft haar een knuffel en we lopen allemaal naar haar toe en vliegen haar om de nek. "Dankjewel meiden" zegt Emily en er rolt een traan over haar wang. " Ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou moeten" zegt ze.

~ Jai ~

" Waar wil je wat gaan eten" vraag ik aan Lotte. " Maakt niet uit als we het maar iets gezelligs is" zegt ze.  "En rustig" zeg ik en pak haar hand vast. " Zullen we hier maar gaan eten" vraag ik als we voor een knus rustig restaurant staan. " Ja is goed" zegt ze en we lopen naar binnen. " Een tafel voor twee" vraag ik aan een ober. " Ja volgt u mij maar " zegt hij en lijd ons naar een tafel. " Dankjewel" zegt Lotte als ik voor haar de stoel naar achter schuif. " Graag gedaan" zeg ik en ga aan de stoel tegenover haar zitten.

"Wat wilt u te drinken" vraagt de ober. " Cola alsjeblieft " zeg ik. " Water alsjeblieft" zegt Lotte als de ober haar aankijkt. " Hoe was de repetitie vandaag "vraag ik aan Lotte als de ober weg is gelopen met de bestelling.  " Ging wel maar Emily was beetje gebroken dus ja het ging niet helemaal zoals gepland" zegt ze. " Ja Dioni was er ook niet helemaal bij vandaag" zeg ik. " Ja snap ik maar ik weet het hele verhaal ook niet want ze heeft het alleen tegen Ymke verteld en ik wilde niet te veel doorgraven " zegt ze. " Ja snap ik" zeg ik en weet niet meer wat ik moet zeggen omdat het ook deels mijn schuld is wat er allemaal aan de hand is.

" Dankjewel voor het eten" zegt Lotte. " Graag gedaan zal ik je nog thuis brengen" vraag ik. " Nee ik denk dat ik wel thuis kom maar bedankt voor het aanbod" zegt ze en loopt weg. " Doei dan" zeg ik. " Doei" zegt ze  en draait om en zwaait nog.

"Hoe was het" vraagt Dioni die met een biertje op de bank zit. " Goed wat heb je nog gedaan" vraag ik. " Beetje wat gedronken en wat tv gekeken maar meer niet "zegt hij. " Ik denk dat je nog wel met Emily moet gaan praten ze is er echt heel erger kapot van" zeg ik. " Ja dat weet ik ik hoorde het van Ymke dat het niet goed met haar gaat" zegt hij. " Mooi" zeg ik en loop door naar de badkamer.

~ Dioni ~

" Em kunnen we praten" zeg ik en klop nog een keer op de deur. " Nee ik wil niet met je praten" zegt ze en ik hoor haar weglopen. " Alsjeblieft " vraag ik. " Ik zit hier op mijn knieën voor de deur. " zeg ik en voor ik het weet vliegt de deur open.  " Ik zeg dat ik niet met je wil praten" zegt ze. " Nee en dat snap ik helemaal maar kom op je weet toch zelf ook wel dat het niet zo hoort " zeg ik. " Hoe hoort dat we elkaar ontlopen dat gaat prima hoor" zegt ze " Over iets minder dan een maand ben je op tour en dan is er geen tijd meer voor ons om het bij te leggen en ik wil gewoon dat het goed zit tussen ons voor je weg gaat" zeg ik. " Dioni,  Jai heeft het heel duidelijk gemaakt dat je mij niet vertrouwd nu we terug zijn in Nederland en Kaj en ik elkaar weer zien. Ik dacht dat we een goede band hadden maar blijkbaar vertrouw je mij niet meer genoeg. Toen zoende je met een andere meisje en dan mag je gaan nadenken wat dat met mijn vertrouwen heet gedaan" zegt ze en wilt de deur dichtgooien maar zo snel als ik kan zet ik mijn voet er tussen.

" Em het spijt me van wat ik heb gedaan. Het was niet de bedoeling dat dat zou gebeuren. Ik had te veel gedronken en ik wist niet meer wat ik deed. Ik was dom en als je wilt weten waar je auto is kan ik je dat vertellen maar ik kan niet met de zekerheid zeggen dat hij nog heel is" zeg ik. "Waaar is mijn auto zonder mijn auto kan ik geen kant op en ik word er gek van dat iedereen maar mijn taxi moet spelen" zegt ze en ik merk dat ze nu niet alleen gekwetst klinkt maar ook geïrriteerd en een beetje boos. "Hij staat bij het kanaal" zeg ik en loop weg. " Dioni ik hoef je even niet te zien" zegt ze als laatste voor ik het trappenhuis in loop.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now