Hoofdstuk 52.

21 0 0
                                    

~  Samuel ~

Ik loop achter rond omdat we straks in het voorprogramma staan. " Waar is Ymke" vraag ik aan Dioni. " Ze hebben nu een soundcheck" zegt hij. " Kun je zeggen wanneer ze terug komen" vraag ik. " Ik denk dat ze binnen nu een 3 minuten weer hier zijn" zegt hij en loopt door naar achteren. Ik loop naar het begin van het podium en zie daar Emily, Lotte, Romy en Ymke staan.   "Gaat het" vraagt Kaj. " Ja maar ik moet je iets vertellen" zeg ik. " Wat is er aan de hand" vraagt hij. " Het is uit tussen Ymke en mij" zeg ik. " Wacht wat, sinds wanneer"  vraagt hij en stopt zijn telefoon in zijn zak. " Sinds gisteren toen ze terug kwamen" zeg ik. " Maar waarom" vraagt Kaj en ik zie dat hij er net zoals niemand iets van snapt.  " Ja omdat ik niet echt meer iets voor haar voel, het is de laatste tijd meer als vrienden maar de pers weet het dus nog niet" zeg ik. " Daar kun je toch nog wel even mee wachten" zegt hij. " Ja maar ik wil ook dat het oké zit met Ymke want we zijn niet als vrienden uit elkaar gegaan" zeg ik. " Misschien moet je even met haar praten" zegt hij en geeft een klop op mijn schouder en ik zie dat Ymke deze kant op komt en Kaj loopt over het podium naar Emily.  " Hey" zeg ik. " We moeten praten" zegt Ymke en trekt mij mee naar de kleedkamers. " Waarom wil je nu wel praten" vraag ik. " Omdat ik  vind dat ik een excuses moet krijgen" zegt ze. " Ja die moet je ook krijgen maar ik weet niet of je het weet maar ik ben er over aan het denken om Loïs meer te nemen op tour veder" zeg ik. " Dan kun je dat maar heel snel uit je hoofd zetten want wij bepalen dat nog steeds" zegt ze en loopt dan boos de kleedkamer weer uit. " Ymke, sorry het spijt me" zeg ik. " Het spijt je niet dat is het hele probleem " roept ze en draait om. " Weet je Samuel, het spijt mij dat je 6 jaar van je leven hebt verneukt om met mij in een relatie te zitten, als je wist dat het niet meer ging had dat dan gezegd en had niet leuk voor de pers gedaan of alles nog goed was en dat je het niet wilde uitmaken" zegt ze en loopt weg. Misschien heeft ze wel gelijk.  "Ik heb geen spijt van de relatie van 6 jaar" roep ik. "Dan had je moeten nadenken voor je die ook wou opgeven door met iemand anders het bed in te duiken dat is iets wat ik nooit zou doen" roept ze en loopt weg, maar deze keer blijft ze ook weg en komt ze niet meer terug, toch weet ik niet of ik het goede heb gedaan.

~ Emily ~

" Zijn de jongens al op" vraag ik. " Ja maar ze hoeven nog maar 1 liedje" zegt Lotte. " Weet je zeker dat het met je gaat" vraag ik. " Ja het gaat prima de energie van de fans van vanavond gaan mij ook energie geven en mij laten zien dat ik het prima heb dus het komt echt wel goed" zegt ze en we lopen naar de zijkant van het podium waar Brahim ons op een rare wijzen vanavond ineens wil roepen allemaal. " ik zie dat B-Brave afgaat en Brahim komen. " hallo iedereen" zegt hij en het hele publiek begint te gillen. " Maar jullie zijn hier vanavond niet om mij te zien maar om de meiden van Little Mix te zien" zegt hij en de zaal gilt nog een keer. " Laat je horen voor Emily" zegt hij en ik ren het podium op naast hem. Maar in plaats van dat hij veder gaat, gaat hij weg en komt Dioni terug. " Dit is niet wat ik gepland had" zeg ik en kijk Brahim bang aan. " Emily, ik weet dat wij de afgelopen tijd een best zware periode achter onze rug hebben. Maar die waren we denk ik niet door gekomen zonder elkaar" zegt Dioni. " Maar na alle wat we hebben meegemaakt hebben we nog steeds elkaar.  Ik ben heel blij dat we nu ongeveer bijna 5 jaar samen zijn en het is niet altijd even leuk geweest en even goed als iedereen natuurlijk denkt want wij hebben natuurlijk ook gewoon ruzie maar we zijn met elkaar door het goede en het slechte gekomen en kijk waar we nu staan, 5 jaar samen, we wonen samen, we zijn 3 jaar samen geweest in Spanje en we hebben zoveel herinneringen.  Maar ik ben hier vanavond niet gekomen om een heel verhaal te vertellen over welke herinneringen we hebben en die dingen wat dat is niet waar het vanavond om gaat. Maar ik wil dat je nog een ding kunt herinneren aan deze tour dat nog geweldiger is dan alles wat je hebt meegemaakt" zegt hij en ik weet nog steeds niet waar hij naar toe wil met dit.  " Emily, wil je met mij trouwen" zegt hij en gaat ondertussen op zijn knie. De tranen beginnen over mijn wangen te rollen en ondertussen staat het hele publiek mij met open mond aan te kijken en ik weet dat ik nu mijn make up aan het verpesten ben maar het maakt mij allemaal niet uit. " Ja " zeg ik en hij pakt mijn hand vast. Hij schuift de ring om mijn vinger en ik vlieg hem om zijn nek. ik leg mijn handen op zijn wang en druk mij lippen op die van hem terwijl zij handen op mijn billen liggen en het hele publiek ons aan staat te kijken en ik blij ben dat ik de microfoon  van Brahim zou krijgen want die had ik anders laten vallen.

~ Romy ~

Wanneer Emily is bekomen van alles wat haar net is overkomen, gaan we weer terug naar achteren om echt te beginnen met het concert. We horen dat de intro is begonnen.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now