Hoofdstuk 74.

16 1 0
                                    

~ Samuel ~

Ik word wakker van het geluid van mijn telefoon. " Met Samuel" zeg ik. " Wat heeft die foto te betekenen" zegt ze gelijk. " Loïs " zeg ik. " Ja ga je het nog uitleggen of hoe zit het" vraagt ze. " Ik was alleen aan het oplossen wat jij bent begonnen dus dat is er gebeurt" zeg ik en ga rechtop zitten. " Wat heb ik hier nu weer mee te maken" zegt ze. " Het feit dat jij de ruzie het meeste hebt veroorzaakt dus ik wilde het gewoon oplossen" zeg ik. " Het is goed met jou" zegt ze. " Dan geloof je mij niet " zeg ik. " Ik vertrouw je maar dat betekend nog niet dat ik gelijk alles moet geloven wat je verteld" zegt ze. " Maar nog moet je mij gewoon vertrouwen op mijn woord, Ymke en ik zijn uit elkaar dat is zo en dat zou zo blijven" zeg ik. "Anders komt ik zelf naar Spanje" zegt ze. " Blijf nu gewoon in Nederland en maak het niet erger als het al is" zeg ik. " Jaah" zegt ze en dan word de verbinding verbroken. Ik zoek de foto op die gemaakt is en dan is de conclusie dat het wel lijkt of er iets aan de hand is maar dat Loïs ook moet weten dat dat niet is. Ik stap uit bed en gooi een zwembroek op bed. Uiteindelijk volgt er ook nog een T-Shirt en dan kleed ik mij snel om. Ik loop met mijn haar in een staart de kamer uit en kijk of er nog iemand is. Zodra ik de kamer uit loop loop ik tegen Ymke aan. " Sorry" zeg ik en pak mijn sleutels van de vloer. " Maakt niet uit ik keek niet uit maar is er iets het lijkt of je een spook hebt gezien" zegt ze. " Nee er is niks aan de hand gewoon een gesprek met Loïs gehad, ze is boos om de foto" zeg ik. " Het komt wel goed" zegt Ymke en legt haar hand op mijn schouder. Ik draai mij om en maak de deur op slot en loop dan samen met Ymke naar de lift. "Waar wilde je hen gaan" vraag ik. " Naar het zwembad" zegt ze. " Ja ik ook, ik denk niet dat we iets anders hebben gedaan" zeg ik. " Nee maar ik vind het wel goed zo, rust" zegt ze en we beginnen te lachen net of we nog samen zijn maar dat zijn we niet meer. Ze zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben maar toch moet ik het idee dat we ooit nog samen zullen zijn uit mijn hoofd zetten ik ben nu samen met Loïs en ik heb hier zelf voor gekozen dus ik moet er vrede mee hebben. We lopen en en lopen tot we bij het zwembad zijn en eigenlijk weet ik dat ik misschien toch afstand moet nemen maar ik wil toch niet.

~ Jai ~

Met Lotte loop ik een restaurant in en we krijgen van de ober een tafel aangewezen. " Ik denk dat dit voor de vakantie ons momentje alleen is" zeg ik. " Nee joh" zegt Lotte. " Jawel jij hebt maar een week vakantie en daarna wordt jullie nieuwe clip opgenomen" zeg ik. " Ja dat weet ik maar dat zegt niet dat we niet alleen kunnen zijn wanneer we willen" zegt ze. "Ja misschien heb je gelijkt" zeg ik. " Wat willen jullie te drinken" vraagt de ober in het Engels. " Ik zou graag een cola willen" zeg ik. " Ik wil water alsjeblieft" zegt Lotte en hij verdwijnt weer uit het zicht. " Lotte je hoeft niet je in te houden dat weet je toch" zeg ik. "Ja maar ik denk dat water beter bij de dorst helpt " zegt ze. Ik weet dat ze de laatste tijd veel moeite heeft met van alles en ik wil haar helpen maar nu de clip schoot eraan komt en ze in hun bikini moeten zitten word het voor haar heel moeilijk maar ook Emily heeft er moeite mee gehad. " Het komt allemaal wel goed" zeg ik en leg mij handen op die van haar. De ober komt ons drinken brengen en geeft ons de kaart en laat ons daarna weer alleen. " Ja dat weet ik maar ik wil gewoon nog even kunnen denken voor dat ik er ja op ga zeggen" zegt ze. " Ja dat snap ik maar je weet dat iedereen als ja heeft gezegd en je kan ook een badpak doen net als Emily" zeg ik. "Nee als ik er voor ga, ga ik er ook vol voor" zegt ze. " Je moet het zelf weten" zeg ik en merk pas dat het haar echt dwars zit maar ik weet dat ze het toch wel gaat doen omdat ze het eigenlijk niet kan maken tegenover de rest maar ze wil ook aan zichzelf denken.

Na het eten lopen we met onze voeten door het water over het strand. We hebben niet zo veel meer tegen elkaar gezegd. Maar dat maakt niet uit. We zeggen al dingen tegen elkaar zonder woorden. Het ging vooral over hoe het eten is en over wie er betaald en standaard dingen. Maar ik weet gewoon even niet waar ik met haar over moet praten. Er zijn gewoon een paar dingen waar ze mee zit en ik kan haar nu nog niet mee helpen dus dan word het moeilijk.

~ Emily ~

" Wat gaan we doen" vraagt Dioni en ik trek hem mee naar het zwembad. " We gaan nacht zwemmen" zegt ze. " Je weet dat dat niet mag" zegt hij . " Ja ik heb het overlegt met het hotel en nu mag het wel voor ons alleen " zeg ik . "Ik hou van je" zeg ik en druk mijn lippen op die van hem. Zijn handen trekken mijn jurkje over mijn hoofd uit en dan sta ik gewoon met mijn sleehakken aan en in mijn bikini. Ik trek zijn T-Shirt uit. Als we onze schoenen ook uit hebben gedaan springen we in het zwembad. Hij druk zijn lippen weer op die van mij. Als hij mij los laat gooit hij mij veder weg het zwembad in en daarna zwemt hij snel naar mij toe. " Ik hou ook van jou" zegt hij en dan merk ik pas dat deze tijd alleen een hele goede keus is geweest. Ik sla mijn benen om hem heen. Mijn lippen op die van hem. Onze tongen draaien rustig om elkaar heen. We zijn de afgelopen tijd niet zo veel met elkaar bezig geweest. " Dioni ik wil het ergens over hebben" zeg ik dan uit het niets en ik weet dat ik hier al een paar dagen over heb lopen denken maar ik den dat ik het echt wil. " Ik wil kinderen later" zeg ik. " Ik wil ook kinderen maar je bent nu gewoon nog te jong" zegt hij. " Ik bedoel als we getrouwd zijn" zeg ik. " Em we moeten niet alle dingen te snel laten gaan anders kunnen we ons leven ook niet leven en dat weet je ook" zegt hij. " Ja dat weet ik maar ik vind het gewoon niet heel erg prettig dat we ons eerste kindje hebben opgegeven en dat zal altijd bij mij blijven voor altijd" zeg ik. " Ja maar ook bij mij" zegt hij en dan sla ik mijn armen om hem heen.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now