Hoofdstuk 41.

20 1 0
                                    

~ Dioni ~

Nadat ik had opgehangen met Cassius heb ik een vlucht naar Maleisië geboekt en nu ben ik net het vliegtuig uit en wacht dat Emily land. Ik maak mij zo veel zorgen om haar dat ik wel gewoon moest gaan.  Ik laat mezelf op een stoel zakken en zet mijn tas naast mij neer. Ik heb niet eens iets aan de jongens laten weten maar ik moest gewoon gaan. Ik voel mijn broekzak trillen. " Met Dioni " zeg ik. " Hey" hoor ik de stem van Emily zeggen.  " Zijn jullie geland " vraag ik. " Ja net we hebben net onze bagage en dan gaan we opzoek naar de taxi die voor ons is geregeld" zegt ze. " Mooi" zeg ik en loop door de mensenmassa naar de aankomsthal toe. Ik zie Ymke en Lotte al door de mensenmassa komen en daarna komt Romy er ook doorheen. " Ben je er nog" vraagt Emily. " Ja ik ben er nog" zeg ik en dan komt Emily door de mensenmassa naar buiten. " Kijk eens recht voor je uit" zeg ik. "Wat is daar " vraagt ze en klinkt heel erg in de war. " Dioni " roept ze en rent naar mij toe.  Ik druk op het rode horentje en stop mijn telefoon in mijn zak. Emily vliegt mij om mijn nek daardoor wij bijna omvallen. Ik sla mijn armen om haar heen. Ze drukt haar lippen op de mijne en haar handen rusten op mijn kaaklijn terwijl mijne op haar heupen liggen. Mensen zullen ons zeker aankijken maar dat maakt ons niet uit. " Wat doe je hier" vraagt ze. " Ik miste je en ik maak me zorgen om je en zo kunnen we nog samen zijn " zeg ik. " Je hoeft je geen zorgen te maken maar ik ben blij dat je er bent" zegt ze en drukt een kus op mijn wang. We lopen hand in hand terug naar de meiden die mij ook verbaast aanstaren. " Heb je niemand meegenomen" vraagt Lotte."  Nee sorry" zeg ik en ik voel Emily knijpen in mijn hand.

ik zit op Emily haar bed te kijken hoe ze rustig haar soep opdrinkt. Toen we waren aangekomen hebben Lotte, Ymke en Romy ons alleen gelaten en heeft Emily mij alles verteld vanaf na de bevalling tot nu. " Wil je nog iets te eten" vraag ik aan haar.  " Nee misschien later maar voor nu is dit goed" zegt ze en vouwt haar handen om de mok met soep. Ik neem een grote slok van mijn soep en kijk naar hoe Emily met een moeilijk gezicht in haar soep blijft roeren.  " Ik snap dat het moeilijk is maar je hebt je lichaam terug en je zegt altijd al kom ik aan al val ik af het is no big deal"  zeg ik . " Normaal wel maar er gaan al genoeg roddels rond en ik wil er niet nog een bij" zegt ze. " Nee daarom moet je stoppen met afvallen" zeg ik en pak haar andere hand vast.

~ Julia ~

Ik sta twijfeld voor de spiegel. Als ik mijn blauwe plekken op mijn benen zie wil ik hem liefste uittrekken maar misschien moet ik mezelf er gewoon overheen zetten.  Meer tijd om er over na te denken heb ik niet want er word aangebeld. " Hey " zegt Kaj en drukt een kus op mijn wang. " Hey  " zeg ik en ik voel dat ik moet blozen. " Je ziet er mooi uit" zegt hij.  " Dankjewel" zeg ik en loop voor hem uit naar de woonkamer. " Wil je iets te drinken" vraag ik aan hem. " Nee dankjewel ik wil gewoon even met je praten zodat we de dingen die niet kloppen uit de wereld halen" zegt ze. " Oké dat is goed" zeg ik en ga op de bank tegenover hem zitten. " Wat wil je vragen" vraag ik. " Hoe ben je met deze jongen in contact gekomen" vraagt hij. " Hij zat een jaar hoger op school en hij had iemand nodig voor bijles en dat heb ik hem toen gegeven maar toen werd ik verliefd op hem en toen een paar weken laten en na een paar afspraakjes kregen we iets wat ik een maand volhield en toen merkte ik pas dat het niet ging werken tussen hem en mij" zeg ik. " Maar toch hadden jullie bijna een jaar" zegt hij. " Ja dat klopt maar dat was omdat elke keer dat ik het probeerde uit te maken werd hij boos op mij ging hij slaan en ik had nooit moed genoeg om voor mezelf op te stappen en toen werd het wel heel moeilijk om door te gaan met mijn normale leven" zeg ik.

" Weet je nu dat je met mij door kan gaan met je gewone leven" vraagt hij. " Ik heb niet veel vertrouwen en het zal moeilijk worden maar als je van moeilijk houd dan wil ik het best proberen" zeg ik en ga naast hem op de bank zitten. " Julia ik vind je leuk en we merken vanzelf wel of dit werkt" zeg ik. " Dat weet ik maar ik ben bang als je er achter komt hoe moeilijk het eigenlijk is dat je weggaat" zeg ik. " ik zal niet weg gaan zo snel geef ik niet op" zegt hij en drukt zijn lippen op de mijne. Mijn handen gaan naar zijn kaaklijn terwijl de zijne richting mijn billen gaan. Onze tongen draaien rustig rondjes om elkaar en ik voel vlinders in mijn buik. " Ik vertrouw je" zeg ik en hij drukt een kus op mijn wang. "Dus wat wil je gaan doen Julia" zegt hij met een glimlach. " Iets leuks met jou" zeg ik en kijk diep in zijn blauwe ogen. " Zullen we maar iets gaan eten" vraagt hij. " Ja goed idee ik pak even mijn spullen bij elkaar" zeg ik en loop de kamer uit.

~ Cassius ~

" Waar is Dioni " vraagt Shaker als hij er naar een half uur nog niet is. " ik heb hem al een paar keer proberen te bellen maar hij neemt niet op" zeg Kaj en loopt de zaal weer in. " Is hij niet nog thuis " vraag Jai. " Nee ik ben onderweg langs hem gereden om te vragen of hij mee wilde rijden maar toen ik aanbelde deed hij niet open" zeg ik. " Ik ga hem wel proberen te bellen" zegt Samuel en pakt zijn telefoon. " Met Dioni" word er naar 10 keer bellen gezegd. " Dioni waar de fack hang jij uit" zeg ik. "Sorry ik ben vergeten jullie te bellen" zegt hij. " Waar ben je" vraagt Kaj. " Ik ben in Maleisië" zegt hij. "Wat doe je daar nu weer" vraag ik. " ik maakte mij te veel zorgen om Emily dus ben gewoon gegaan en heb geen rekening gehouden met wat er kon gebeuren als ik zonder te zeggen zou weg gaan" zegt hij. " Nee dat heb je zeker niet gedaan" zegt Jai boos en loopt de zaal uit.  "Gaat het wel met Jai" vraagt Dioni. " Nee waarschijnlijk is hij boos omdat je niet hebt gevraagd aan hem of hij mee wou om Lotte te zien" zegt Kaj. " Shit daar heb ik ook al niet aan gedacht" zegt hij. " Bel Jai maar later dan gaan wij wel repeteren zonder jou" zegt Samuel. " Ja dat is goed, sorry jongens ik zie jullie over een paar dagen" zegt Dioni. " Doei" zeg ik en dan verbreekt Samuel de verbinding. " Hoe kon hij dit zo makkelijk doen" zegt Jai die boos komt binnengelopen.   "Geen idee maar het spijt hem Jai" zeg ik en dan roept Shaker ons bij elkaar.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora