Hoofdstuk 61.

23 1 0
                                    

~ Cassius ~

Na de show lopen ik met Kaj, Samuel en Dioni een club in Den Haag in. " Dus willen jullie wat te drinken" vraag ik. " Ja bier" zegt Kaj en die loopt door de mensen ergens heen en ik besluit er geen aandacht aan te besteden. " Kom dan gaan we wat te drinken halen" zegt Dioni en loopt voor mij uit naar de bar. " Waarom ben je mee gegaan" vraag ik en pak hem aan zijn arm vast. " Omdat ik ook zin had om even uit te gaan zonder Emily" zegt hij. " Dat geloof ik niet er is iets anders aan de hand gaat het niet goed tussen jullie" vraag ik. " Jawel maar ik moet ook even de tijd voor mezelf hebben en als ik thuis kom is er ook niks want Emily gaat gelijk slapen" zegt hij. " Komt wel goed ze is nu gewoon moe van de tour" zegt hij. " Ja dat weet ik maar daarom ging ik vanavond mee" zegt hij. " Vier bier" roep ik naar de barman. Hij knikt als bevestiging dat hij het gehoord heeft.

Even later zet de barman vier bier voor onze neus neer en pakken Dioni en ik er alle twee, twee en lopen we door de mensen heen waar Samuel en Kaj staan. "Dat duurde lang" zegt Samuel en neemt een bier van mij over. " Sorry volgens mij had hij er daar best druk er mee" zeg ik. " Maakt niet uit " zegt hij en neemt een slok. " Heb je Kaj gezien" vraagt Dioni. " Die zit daar" zegt Samuel en wijst naar Kaj en een meisje die uitgebreid zitten te zoenen. " Dus hij is weer zijn oude zelf" vraag ik. " Zijn oude zelf" vraagt Dioni en kijkt ons raar aan. "Toen jullie in Spanje waren had Kaj heel makkelijke een nieuwe flirt zoals nu hij is hier een half uur en heeft het al voor elkaar" zegt Samuel. " Maar heeft hij het hier met Emily over gehad" vraagt Dioni. " Niet dat ik weet maar jullie zijn verloofd Dioni hou je zelf niet voor de gek je denkt dat Emily nog een keer de fout gaat maken door zich bezig te gaan houden met Kaj, ze houd van jou al zou hij nu tegen haar zeggen dat hij nog gevoelens heeft zegt ze sowieso dat ze gaat trouwen met jou" zeg ik. " Maar zo ken ik Kaj niet" zegt Dioni en zonder nog een antwoord van ons te wachten loopt hij met Kaj zijn bier naar hem toe. " Moeten we hem stoppen" vraag ik. " Laat hem maar hij wil helpen deze keer hoeven we ze niet uit elkaar te halen" zegt Samuel en gooit zijn bier achterover zijn mond in. " Dat is waar" zeg ik en we zien hoe Dioni, Kaj zijn bier voor zijn neus duwt en hij beseft wat hij aan het doen is en terug met Dioni hier komt.

~ Kaj ~

Als ik wakker word zie ik dat de plaats naast mij leeg maar er heeft wel iemand gelegen. " Goedemorgen" zegt een meisje met lang blond haar. Waarom kan ik mij nu niks meer herinneren. " Goedemorgen?" zeg ik vragend. " ik denk dat je niet meer weet wie ik ben, je had veel gedronken toen we elkaar ontmoette" zegt ze. " Ja sorry" zeg ik. "Ik ben Yara" zegt ze. " Kaj" zeg ik. " Ja dat weet ik, ik was iets minder dronken, zo ben je ook thuis gekomen" zegt ze. " Heb je mij thuis gebracht, maar mijn vrienden dan" vraag ik. " Die waren al beste snel weg ik weet niet waarom" vraagt ze. " Ja omdat er 1 verloofd is en een andere heeft een relatie en waarom de laatste weg is waarschijnlijk omdat ik niet bij hun was" zeg ik. " Maar bedankt dat je me hebt thuis gebracht kan ik iets voor je doen" vraag ik. " Ontbijt zou heel fijn zijn" zegt ze. " Komt eraan" zeg ik en stap uit bed. Ik weet nog steeds niet of ik met dit meisje een one night stand heb gehad of niet. " Wat wil je te eten " vraag ik. " Een eitje zal best lekker zijn" zegt ze. " Prinses" zeg ik lachend en geef haar een klein duwtje. " Sorry " zegt ze. " Nee maakt niet uit ik maak wel een eitje voor je maar dan moet je mij vertellen wat er is gebeurt toen ik te veel had gedronken en ik mijn geheugen ben verloren" zeg ik.

Als we aan tafel zitten met een bordje eten voor onze neus. "Je had denk ik iets van 8 biertjes op en nog wat shots ik weet niet waarom je zo veel alcohol naar binnen sloeg maar je deed het wel en ik heb je nog gewaarschuwd maar rond een uur of vier liep ik met je over mijn schouder naar mijn auto. Ik heb je naar huis gebracht en in bed gelegd. Sorry als je het niet erg vond ik heb naast je geslapen maar dat is alleen omdat de bank niet heel lekker lag en ik zeker wilde weten dat je in de ochtend wakker werd" zegt ze. " Dankjewel" zeg ik. " Waarom had je zo veel gedronken" vraagt ze. " Omdat er een meid in mijn leven is en ik heb al een jaar of 6 gevoelens voor haar maar ze is verloofd aan mijn beste vriend" zeg ik en neem een hap van mijn ei. " Dat is nogal kut" zegt ze. " Ja dat klopt maar ik probeer het te accepteren maar dat was toch iets moeilijker als ik dacht, ze ging steeds op tour en we hebben ooit iets gehad maar toen ging het uit en ja dit jaar kwam ze terug van haar stage en kreeg ze ruzie met haar vriend en toe heb ik seks met haar gehad alleen dat weet hij niet" zeg ik.

~ Jai ~

Samen met Lotte stap ik in de auto. " Waar gaan we heen " vraag ik. " Naar Groningen" zegt ze. " Daar gaan we dan lekker een paar uur in de auto" zeg ik. " Ja sorry " zegt ze. " Maakt niet uit we hebben de bus gemist en dat is prima alleen nu kunnen we even praten" zeg ik. " Waar wil je over praten" vraagt ze en legt hij telefoon neer. " Over het feit dat je je nog steeds afsluit van alles" zeg ik. " Sorry ik heb gewoon nog even wat tijd nodig en waar heb ik de tijd gekregen, nog niet en ik weet dat ik het voor jou ook moeilijk maak maar Jai ik hou van je en sorry dat ik dit doe maar ik komt ooit wel weer open gesteld voor je " zegt ze en pakt even bij het stoplicht mijn hand vast.

Toen we waren aangekomen moest Lotte gelijkt naar een interview die ze hadden. Gelukkig mocht ik mee om te kijken.


Alleen is het heel moeilijk om Lotte serieus te nemen aangezien ze op veel vragen geen antwoord geeft maar wel rare gezichten worden getrokken. Uiteindelijk loop ik maar naar de jongens toe omdat ik niet meer bijkom. " Gaat het" vraagt Dioni. " Nee je moet niet gaan kijken bij dat interview dat gaat niet goed" zeg ik. " Hoezo niet" vraagt hij. "ze hebben ruzie hoe een liedje heet" zeg ik. " Ja ik blijf wel hier" zegt hij en ik laat me naast hem op de bank zakken.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu