Hoofdstuk 89.

12 1 0
                                    

~ Samuel ~

Ik loop met een hoop dozen mijn nieuwe huis in. Net werd ik nog tegen gehouden door een paar fans die mijn reactie wilde weten op het nieuwe lied van Little Mix maar ik heb mijn mening er nog steeds niet helemaal over uit. Aan de ene kant neem ik het Ymke heel erg kwalijk dat ze mij in dat nummer heeft betrokken maar aan de andere kant maakt het mij ook helemaal niks uit. Ik zet de doos op de eettafel neer. Bijna alles wat hier binnen staat moest ik nieuw kopen omdat Ymke de spullen in het oude appartement heeft gehouden.

Als de deurbel gaat loop ik met heel veel tegenzin naar de voordeur toe en haal hem van het slot af. " Hoi " zegt Kaj en loopt zonder een antwoord van mij af te wachten naar binnen. " Hallo Kaj, kom binnen" zeg ik en hij zit onderhand al op de bank. " Ja sorry ik wist dat je mij anders toch niet zou binnenlaten" zegt hij. " Ja omdat ik geen zin heb om vragen te beantwoorden" zegt hij. " Nee dat kan ik begrijpen ik ben ook aan het vluchten voor iedereen met vragen erover" zegt hij. " Ja omdat ik het liever gewoon niet over heb" zeg ik. " Nee maar weet je ook dat vandaag de clip is uitgekomen" zegt hij. " Nee dat wist ik niet heb je hem al gezien" vraag ik. " Nee ik kwam hier heen om hem samen met jou te kijken"  zegt hij. " Ik pak even wat te drinken wil je ook iets" vraag ik. "  Cola alsjeblieft" zegt hij en ik verdwijn naar de keuken. Uit een doos pak ik twee glazen en in de koelkast staat gelukkig nog een fles en vul daar de twee glazen mee. Ik zet de glazen voor onze neus neer en verbind mijn telefoon met de tv.

" Dus" vraag ik. " Hij is wel nice" zegt Kaj. " Ja hij is nice maar zie je iets dat opvalt" vraag ik. " Nee niet echt alleen dat dit heel anders is dan waar ze mee begonnen zijn " zegt hij. " Ja dat is waar maar ze zijn ook ouder geworden  " zeg ik. " Iknow" zegt hij. " Maar ik heb er nog geen mening over ook niet over het lied en ik snap dat bij het stuk van Emily jij helemaal geen stukken hebt om je mee te vergelijken maar ik heb die bij Ymke toch wel een beetje " zeg ik. " Ja dat snap ik" zegt hij. We zitten een tijdje tegenover elkaar en kijken nog een paar keer de clip maar onze mening is er nog steeds niet. Maar dat komt omdat we toen ze in Spanje de clip hebben opgenomen wij dit ook niet hadden verwacht. Het enige dat opvalt dat het heel erg over hun vriendschap gaat maar ook het feit dat ze willen laten zien dat je over een relatie kan komen.

~ Kaj  ~

Ik ben onderweg naar Emily en stop nog even voor ik aanbel. Maar als ik wil aanbellen word de deur al door iemand anders open gedaan. " Dankjewel" zeg ik en loop naar binnen en stap de lift in.

" Hey" zegt Emily en ik merk dat ze al een stuk blijer is om mij te zien als een week geleden. " Hoi" zeg ik. " Mag ik binnenkomen" vraag ik. " Uhm ja, Dioni is alleen niet thuis dus als je voor hem komt dan zul je even moeten wachten" zegt ze. " Nee ik kom om met jou te praten "zeg ik en loop naar binnen. " Ga zitten wil je iets te drinken" vraagt ze. " Nee dankjewel" zeg ik en loop naar de bank toe en merk dat ik door alles onze vriendschap zo op het spel heb  gezet. Na een tijdje komt ze uit de keuken terug met een glas drinken. " Ik had van Dioni gehoord dat je besloten had om het kindje toch niet te houden, gaat het met je" vraag ik. " Ja het gaat dankjewel dat je het vraagt " zegt ze. " Geen dank maar mag ik vragen waarom" vraag ik. " Omdat ik mijn toekomst eerst wil opbouwen en dat zal niet zo gaan als ik het wil met een kind en ik was niet zeker of die van Dioni was en ik kon het jou, hem en mezelf en vooral het kindje niet aandoen om door een fase te gaan dat we allemaal niet weten van wie hij echt is" zegt ze. " Dus je wist helemaal niet zeker van wie het was" vraag ik. " Nee ik ben naar de dokter geweest en ik was al een week of 8 zwanger dus het kon van beide zijn " zegt ze en ik merk dat ze mij niet aan kan kijken omdat ze deze informatie nog met niemand had gedeeld. " Maar ik voel een maar aankomen" zeg ik. " Ik ben terug aan de pil en deze keer goed dus ik hoop dat ik niet nog een keer zoiets hoef door te maken en het is de bedoeling dat Dioni en ik volgend jaar ook gaan trouwen" zegt ze. " Ja als ik iets voor je kan doen om te helpen, zeg je het maar" zeg ik. " Dankjewel Kaj, ik hoop dat onze vriendschap ooit weer zo kan worden als het was " zegt ze. " Ja dat hoop ik ook" zeg ik en ik zie hoe ze een slok van haar water neemt.

" Misschien kan ik maar beter gaan" zeg ik. " Je mag ook blijven als je Dioni nog wil zien hij komt zo thuis " zegt ze. " Ja misschien wacht ik nog wel even" zeg ik en staat voor mij uit in de hoop dat Dioni snel komt zodat deze ongemakkelijke stilte word onderbroken maar ik heb het idee dat dat niet het geval gaat zijn.

~ Emily ~

Na het eten zit ik samen met Dioni uit te buiken op de bank en kijken we voor ons naar de tv. " Is er iets" vraagt hij. " Nee ik was alleen aan het denken" zeg ik. " Waarover " vraagt hij. " Over wanneer we kunnen gaan trouwen, waar en wat voor jurk ik aan wil en met hoe veel mensen en alles eigenlijk " zeg ik. " Ja ik ben daar ook veel over aan het denken de laatste tijd maar misschien moeten we nu een beetje beginnen met de dingen gaan regelen en dan kunnen we volgend jaar zomer gaan  trouwen" zegt hij. " Ja dat vind ik een goed plan" zeg ik met een glimlach op mijn gezicht en duw mijn lippen op die van hem. Ik voel zijn handen op mijn heup liggen en mijn handen gaan door zijn haren heen.

Ik lig een tijdje op zijn schoot voor mij uit te kijken terwijl hij met zijn handen door mijn haar gaat. Ondertussen moet ik moeite doen om niet in slaap te vallen. Langzaam draai ik mijn ring om mijn vinger heen en kijk ik er met een grote glimlach na. " Ik hou van je Dioni " zeg ik. " Ik ook van jou" zegt hij en druk een kus op mijn hoofd. " Maar echt, ik ben heel blij dat je achter elke beslissing staat die ik maak en weet ook dat ik dat bij jou ook doe" zeg ik.  " Dat weet ik " zegt hij.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now