Hoofdstuk 36.

27 1 0
                                    

~ Cassius ~

Ik loop samen met de jongens de repetitiezaal uit en we lopen naar een stel banken. " Dus iemand een idee wat we kunnen gaan doen" vraagt Dioni die er best goed uitziet voor wat hij de afgelopen dagen heeft doorgemaakt. " We kunnen naar Nagoya vliegen" zegt Jai waarvan je merkt dat hij Lotte mist. " Zullen we dat maar even niet doen" zeg ik. " Wil er iemand wat te drinken" vraagt Kaj. " Het is vrijdagavond ik zeg tijd voor bier" zegt Samuel. " Ja ik ga wel even halen" zegt Kaj. " Ik loop wel mee je kunt er geen 5 tegelijk dragen" zeg ik en loop achter Kaj aan. " Gaat het" vraag ik aan hem " Ja het gaat"zegt hij en hij heeft door dat ik niet gek ben en zie dat hij een beetje een blauw oog heeft ook al houd hij zijn pet er goed voor. " Ik zie toch dat je een blauw oog hebt" zeg ik. " Ja sorry ik heb geen zin om daar over te praten op dit moment" zegt hij. " Wat willen jullie bestellen" vraagt de man achter de bar. " 5 biertjes" zegt Kaj. " Komt eraan, waar zitten jullie dan breng ik het even" zegt hij. " We zitten daar in het bankstel om de hoek" zeg ik en loop achter Kaj aan terug naar de jongens. " Kaj wacht" zeg ik. " We moeten een beetje op elkaar letten, daar zijn we vrienden voor en als je nog niet wil vertellen wat er aan de hand is, is dat prima maar weet dat ik je alleen wil helpen en ik niet degene ben die jou een blauw oog heeft geslagen" zeg ik en loop dan hem voorbij en met een glimlach terug naar de jongens. " Komt het eraan" vraagt Jai. " Ja ze zijn onderweg" zeg ik en laat mij naast Jai op de bank vallen waardoor Jai bijna omvalt. "Alsjeblieft jongens, willen jullie nu afreken, aan het einde van de avond of dat ik het opschrijft" vraagt de man van achter de bar. " Schijf het maar op mijn naam" zegt Jai. " Dat is goed" zegt hij en loopt terug naar de bar als daar nieuwe mensen aansluiten. "Op ons " zegt Kaj en houd zijn glas omhoog. " Op ons" zeggen wij allemaal en alle glazen komen tegen elkaar wat bijna niet goed gaat. " Wat de toekomst voor ons te brengen heeft" zeg ik en neem een slok van mijn bier. " Dat  zien we morgen pas wat onze toekomst te brengen heeft" zegt Jai. " Dat is waar we kunnen niet voorspellen wat er morgen gaan gebeuren dus we moeten blij zijn met zo'n dag als vandaag" zegt Dioni die onderhand wijs aan het worden is. " Precies" zegt Kaj en gooit bijna zijn halve glas bier naar achteren en dan zie ik pas goed in het licht dat zijn oog paars, blauw is. Wat heeft die jongen gedaan.

~ Ymke ~

Ik loop door het poortje van de Duane die zoals verwacht ook niet afgaat. " Thank you" zegt de meneer en ik mag doorlopen om mijn spullen te pakken. Terwijl ik mijn riem door mijn broek rijg komt Emily door het poortje gewandeld. Ze hebben ons in tweetallen verdeelt zodat we niet zo zouden opvallen op het vliegveld van Tokio. Ik rommel een beetje in mijn tas en stop dan de spullen die er nog bij moeten bij. " Lukt het " vraag ik aan Emily. " Ja het gaat prima"zegt ze en stopt haar laptop in haar tas en dan lopen we samen weg van de drukte en hopen nu een beetje rust te kunnen krijgen aangezien we om 11 uur in hun tijd uit ons bed zijn gesleept en dan een taxi in geduwd en hier door de drukte zijn gegaan dat het gewoon beter was om ieder met 2 te lopen. Zonder dat Lotte en Emily het weten zorgen we er voor dat we beide bij iemand is zodat we elkaar kunnen beschermen. " Emily" vraag ik. " Ja wat is er" vraagt ze. " Je weet wel dat van dat je zwanger was, nu meer mensen er vanaf weten is het niet veel makkelijker voor de pers om het aan de buitenwereld bekent te maken" vraag ik. " Dat is het ook, dat is ook de grootste rede dat ik het niet tegen jullie heb verteld" zegt ze. " Ja snap ik maar we hadden je graag geholpen net als dat wij nu Lotte willen helpen" zeg ik. " Ja en ik wil haar ook helpen maar ik ben niet zo grote hulp" zegt ze. " Em je bent de grootste, je bent al een keer zwanger geweest je kan haar op manieren helpen dat Romy en ik niet kunnen, wij hebben nog nooit een kind uitgepoept" zeg ik en dan moet Emily toch wel lachen. " Ja daar heb je een punt " zegt ze nog half lachend. " Je weet dat ik van je hou" zeg ik en sla een arm over haar schouder. "En ik van jou" zegt ze en slaat haar schouder om de mijne waardoor ik het gevoel krijg dat ze eindelijk ons weer toe laat om haar ware gevoelens te zien. We lopen lang een paar fans en gaan daarmee op de foto tot we eindelijk Lotte en Romy in de verte zien staan. " Dat duurde een uur" zegt Romy die niet eens opkijkt van haar telefoon om te weten dat we voor haar neus staan. " Was een beetje druk bij de etenskraam, Donut" vraagt Emily en drukt die tegen haar neus. " Ja graag, nadat je hem uit mijn neus hebt gehaald graag" zegt ze en ik zie dat de oude Emily weer terug begint te komen. Zoals wij haar gemist hebben de afgelopen jaren maar niet doorhadden, zal ze zelf ook wel de oude haar hebben gemist.

~ Jai ~

Als ik wakker word merk ik pas hoe veel hoofdpijn ik heb. Toch iets te veel gedronken gisteravond denk ik bij mezelf en wil mij weer op mijn kussen laten vallen maar met veel moeite til ik mijn hoofd weer omhoog. Ik drink het glas water leeg dat nog op mijn nachtkastje staat en gooi snel twee paracetemollen naar achteren. " Zo moet ik er wel een paar uur mee door kunnen" zeg ik en loop naar mijn kleren kast. Ik wurm mezelf in een zwarte broek met een wit T-shirt en heb geen zin meer om meer moeite te doen. Ik loop met mijn telefoon in mijn hand naar de badkamer en doe daar mijn haar een beetje goed zodat ik er tenminste nog mee over straat kan. In de keuken prop ik er snel een boterham in en poets nog even mijn tanden en loop dan snel naar de voordeur. Over 10 minuten moet ik bij een vrouw zijn om te praten over een oplossing voor het geval dat Lotte zwanger is en hopelijk kan zij ons helpen en ik ben al weer bijna te laat. Ik schiet snel in een paar schoenen, pak mijn jas en sleutels en schiet dan de lift in die bijna dicht gaat. "Sorry ik heb haast" zeg ik tegen de vrouw die al in de lift staat. Ik ren zo snel als ik kan naar mijn auto dat ik bijna over mijn eigen veters val.  " Gaat het jongen" vraagt een wat oudere vrouw" Het gaat prima, alleen haast" zeg ik en spring in mijn auto.

" Jai Wowor " vraagt een vrouw met een bord in haar hand. "Ja" zeg ik en loop naar haar toe. " Mevrouw van Dijk" zegt ze en geeft mij een hand. " Jai Wowor" zeg ik en loop achter haar aan een kamer in. " Dus je wou met iemand praten " vraagt ze als we zitten. " Ja dat klopt maar alleen als u belooft dat het niet aan iemand buiten deze kamer word verteld behalve aan mijn vriendin die momenteel op tour is in Japan" zeg ik. " Ja meneer Wowor dat snap ik maar ik heb een beroepsgeheim dus ik mag ook helemaal niks zeggen tenzij je een gevaar voor jezelf bent of voor een ander" zegt ze. " Dat is mooi" zeg ik. " Dus wat is er aan de hand" vraagt ze. " Mijn vriendin is zwanger maar ze is 20 en zangeres en we hebben beide een druk leven want ik zit in een boyband en ben 22 en ik weet niet of ik hier wel klaar voor ben" zeg ik. " Dat snap ik en jullie zijn ook wel erg jong om zwanger te zijn maar het is niet onmogelijk om een kind op te voeden" zegt ze. " Nee dat begrijp ik maar ik ben hier om te kijken wat de mogelijkheden zijn" zeg ik. " Er zijn een hoop mogelijkheden meneer Wowor" zegt ze.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now