Hoofdstuk 19.

33 0 0
                                    

~ Romy ~

" Goede dag dames" zeg ik als ik als laatste aankom bij de meiden. " Sorry dat ik zo laat ben maar ja het liep allemaal een beetje uit" zegt ze. "Maakt niet uit we hoeven pas over een half uur te boarden" zegt Ymke. " Ben dus mooi op tijd" zeg ik. " Ja net" zegt Emily lachend. " Waar zijn Brahim en Mo" vraag ik " Die waren wat dingen aan het regelen ik denk dat ze straks wel weer terug komen" zegt Lotte. " Maar heb ik nog iets gemist" vraag ik. " Emily en Dioni hebben het een soort van bijgelegd" zegt Ymke. " Maar ik heb hem nog wel een hoop uit te leggen" zegt Emily. " Hoe bedoel je" vraagt Lotte. " Ja om alles wat er vroeger is gebeurt en ik al zo lang als ik weet samen met Dioni daar woon wilde ik niet alleen thuis zijn dus is Kaj gebleven een paar nachten" zegt ze. " Je had toch altijd kunnen vragen of je bij mij mocht blijven" zeg ik. " Ik wilde niemand tot last zijn en dat is nog niet het eerste deel van het verhaal" zegt ze. " Em wat is er gebeurt waar je zo overstuur over bent" vraagt Ymke. " Ik heb seks gehad met Kaj" zegt ze en kijk naar de punt van haar schoenen. "Em hoe ik dacht dat het klaar met hem was" vraagt Lotte. "Dat is het ook en ik wil ook niks van hem, denk ik maar het was niet het moment en kwam ook helemaal uit de verkeerde bedoeling maar ik denk dat Kaj het snapte" zegt Emily.

" Jongens ik denk dat ik ook nog iets te vertellen heb" zegt Lotte. " En dat is" vraag ik. " Dat ik gisterenavond uit ben geweest met Jai" zegt ze. " En hoe ging het, waarom heb je ons niks verteld" vraagt Emily. " Jij had al heel veel aan je hoofd met Dioni, Romy met Cassius en ja om het alleen aan Ymke te vertellen dan bedrieg ik jullie eigenlijk en we vertellen elkaar altijd alles" zeg ik. " Maar het was geweldig" zegt Lotte met een grote glimlach op haar gezicht. "Ik denk dat ik eindelijk me helemaal over Kaj heb kunnen zetten" zegt ze. We herinneren we ons allemaal nog dat het eerst uitging tussen Kaj en Lotte maar daarna hebben ze het 2 jaar geleden opnieuw geprobeerd maar het werkte niet tussen die twee en ze is daar wel echt een tijdje kapot van geweest.  " Als we nu toch alles aan iedereen vertellen kan ik ook maar nog iets vertellen wat dus betekend dat we allemaal best goed de tour ingaan" zeg ik. " Vertel" vraagt Ymke die denk ik wel het mooiste leven van ons heeft gehad de afgelopen 5 jaar maar ze het ook echt verdiend had. " Cassius en ik gaan het opnieuw proberen" zeg ik blij. " Ah Room ik ben echt heel blij voor je" zegt Emily en geef haar een knuffel. " Dankjewel ik ben ook heel blij" zeg ik en merk nu pas dat dit me echt goed heeft gedaan.

~ Kaj ~

" Dioni kunnen we praten" vraag ik als ik Dioni het vliegveld uit zie lopen. " Misschien is dat iets wat we nu wel eens moeten doen ja" zegt hij. " Gelukkig wil je praten, ben je met de auto" vraag ik. " Nee op het moment niet en jij" vraagt hij. " Ja dus we kunnen als je wilt met mijn auto ergens heen gaan en daar praten want ik weet niet of het zo slim is als we hier gaan praten.  " Goed idee zullen we naar mij gaan" vraagt hij. " Ja dat is goed" zeg ik en wijs hem de kant waar ik mijn auto heb geparkeerd.

Bij het appartement van Dioni en Emily aangekomen steekt Dioni de sleutel in het slot. " Je hebt je sleutel terug" vraag ik. " Ja Emily en ik hebben vanochtend gepraat en ze wilde hem al terug geven" zegt hij.  "Dus het zit weer goed tussen jullie" vraag ik. " Beetje nog niet helemaal maar ik denk dat het wel goed komt" zegt hij. " Goed om te horen" zeg ik en ik hoop dat hij me niet heeft horen slikken. " Wil je iets te drinken" vraagt hij. " Ja water" zeg ik.  "Komt er aan" zegt hij en verdwijnt naar de keuken. " Maar je wilt praten" zegt hij en geeft mij een glas water. " Ja ik wil niet dat wij ruzie hebben, we zijn of waren beste vrienden en dat kunnen we hierdoor toch niet laten verpesten" zeg ik. " Nee dat klopt en dat moeten we ook niet doen maar je kan toch wel begrijpen dat ik boos ben of eigenlijk was want ik kan je wel vergeven wat er allemaal gebeurt is het is niet een grote ramp maar het hoort niet zo te zijn" zegt hij. " Klopt en nu Emily op tour is hoef ik ook even geen contact meer met haar zo kan ik goed alles op een rij zetten en mij over de verliefdheid heenzetten en kunnen jullie weer samen veder hoe het was en hoe het hoort te zijn. Jullie zijn al bijna 5 jaar samen jullie zijn gelukkig samen en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe en ik hoop dat alles goed komt tussen jullie want dit is mijn fout en dat spijt mij heel erg" zeg ik. " Kaj je weet dat ik je alles vergeet, ik zie je als een broer en niks laat ik tussen ons inkomen en ik begrijp je volkomen, Emily is mooi, slim, verantwoordelijk en ja ze heeft eigenlijk alles en dan snap ik wel dat je daar voor valt" zegt hij. " Dus zijn wij weer okay"vraag ik. " Ja wij zijn weer okay" zegt hij en geeft me een bro hug. " Goed om te horen dat het weer goed zit" zegt Samuel die binnen gelopen komt. " Hoe wist je dat we hier waren" vraagt Dioni. " Ik ken jullie langer als vandaag ik wist echt wel dat jullie het uit gingen praten" zegt hij lachend. " Daarom probeerden jullie het zelf niet op te lossen" zeg ik. " Ook en omdat ik wist dat jullie ook verantwoordelijk genoeg waren om het zelf te doen en het niet onze zaken zijn" zegt hij met een grote glimlach. " Nu geen meiden die tussen onze vriendschap kunnen komen" zegt Dioni. " Nee dat klopt want die zitten 3 weken overal en nergens" zegt Samuel.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu