Hoofdstuk 53.

23 0 0
                                    




~ Cassius ~

Ik word wakken en doe mijn arm omhoog omdat ik denk dat Romy daar ligt maar het bed is leeg. Waar is ze naar toe en ik sla de deken van mij af. Met veel moeite klim ik het bed uit. Eigenlijk wil ik nog even veder slapen maar ik besluit er toch maar uit te gaan. " Goedemorgen" zeg ik als ik Romy aantref in de keuken. " Ik denk dat je gisteren toch beter naar huis had kunnen gaan" zegt ze. " Waar komt dit vandaan" vraag ik. " Gewoon dat ik wakker werd en dacht dit gaat mij veel te snel en misschien hadden we wel nooit weer samen moet komen ik weet gewoon niet of dit wel het beste was om te doen" zegt ze. " Hey het komt allemaal van zelf wel weer het mooiste op dit moment is om te hebben dat we nog van elkaar houden en dat we verliefd zijn en dan maakt het niet uit of we samen wonen of andere dingen we zijn samen en dat is al mooi genoeg" zeg ik. " De gevoelens kunnen er nog zijn maar wij zijn gewoon kapot gemaakt door elkaar en gewoon niet goed meer samen dus ik twijfel gewoon of dit de juiste keuze is die we gemaakt hebben en Emily zegt altijd bij twijfel niet doen" zegt ze. " Waarom zou je naar je vriendinnen luistern als je ook gewoon naar je zelf kan luisteren" zeg ik. "Omdat mijn vriendinnen precies weten hoe ik mij voel en ik heb gewoon het idee dat onze relatie weer langzaam kapot aan het gaan is en ik wil niet straks degene zijn die het uit maakt omdat we gewoon niet aankunnen wat er allemaal is gebeurt" zegt ze. " Dan maak ik het toch nu uit, Romy" zeg ik. " Sorry maar ik denk dat als het met zo veel moeite en ruzie moet we misschien toch maar gewoon niet meer samen moeten zijn dus ik ga wel Romy en dan spreek ik je vanavond wel weer bij de tour " zeg ik en loop naar haar slaapkamer om mijn kleren bij elkaar te zoeken. " Als je denkt dat we nog samen horen en dat je echt nog van mij houd kom dan voor de show naar mij toe, als je niet komt dan weet ik dat we echt voorbij zijn" zeg ik en trek mijn broek aan. " Dit kun je niet doen Cassius" roept ze. " Ik denk dat ik dit toch echt kan want als ik nu die deur uit loop en ik tel tot tien zijn we uit elkaar en als je vanavond naar mij toe komt dan weet ik dat het goed zit" zeg ik en loop de deur uit. Ik wacht daar en begin in mijn hoofd te tellen maar bij 10 is de deur nog niet open gegaan dus ik loop naar de lift. Dit is dan het einde en ik stap de lift in.

~ Kaj ~

"Hey" zegt Julia. " Hey kunnen we praten" vraag ik. " Natuurlijk" zegt ze en stapt aan de kant zodat ik naar binnen kan. " Wat is er allemaal aan de hand" vraagt ze en gaat tegenover mij zitten. " Over een paar dagen ga ik naar het buitenland voor zeker 3 weken, daarna ben ik even thuis en ga ik weer weg voor 2 weken" zeg ik. " Maar waarom vertel je dat nu pas" vraagt ze. " Omdat ik je niet wilde kwetsen maar dat toch gaat gebeuren omdat ik je de 3 weken niet kan meenemen je kan wel komen naar Spanje om daar mee vakantie te vieren met mij en mij vrienden maar niet mee touren" zeg ik. " ik kom wel later, ik probeer iets te regelen met mij ouders" zegt ze en legt haar hand op die van mij. " Het komt wel goed " zegt ze. " Dat weet ik maar ik wilde je het heel graag vertellen maar ik wist gewoon niet hoe en nu is het eindelijk gelukt en daar ben ik blij om" zeg ik. " Mooi dan is dat eruit" zegt ze met een glimlach. " Maar er is nog iets wat ik moet vertellen" zeg ik. " Dit klinkt erger als wat je net moest vertellen" zegt ze. " Dat is er ook maar onthoud dat ik heel veel van je hou en dit niks veranderd tussen ons maar dit gewon iets is wat er altijd is en wat er altijd zal zijn" zeg ik . " Vertel nu maar gewoon wat er is" zegt ze ne ze word een beetje geïrriteerd en ik weet dat ze zo boos kan gaan worden om wat ik ga zeggen. " Wat is er" vraagt ze. " Emily is terug" zeg ik. " Maar wat is daar erg aan ze is toch gewoon een vriendin daar doe ik echt niet moeilijk over" zegt ze. " Maar ik heb en had gevoelens voor haar maar ik dacht dat ze weg waren toen ze op tour was maar ze is nu terug en ze touren nu hier maar de gevoelens zijn er nog en ik ben bang dag ze nooit weg zullen gaan maar maak je geen zorgen er is niks tussen ons want ze is verloofd aan mijn beste vriend" zeg ik. 'Maar toch vind je haar nog leuk" zegt Julia boos. " Ja sorry er is gewoon niks veranderd ik probeer het al 5 jaar los te laten maar het lukt mij gewoon niet en ik denk dat het mij ook gewoon nooit gaat lukken maar ze is verloofd met Dioni dus ik ga daar niet tussen komen ze gaat ook niet weten dat mijn gevoelens terug zijn maar de gevoelens die ik voor jou heb zijn veel sterker" zeg ik. " Kaj ga alsjeblieft" zegt ze en ik zie tranen over haar wangen stromen en zie nu pas wat ik nu heb gedaan.

~ Lotte ~

We zijn net klaar met Grown. " Hallo hallo" zeg ik. " Hallo Rotterdam" roept Emily en ik merk dat haar dagen niet meer stuk kunnen. " Zien jullie haar mooie ring" zeg ik en pak haar hand vast en hou die omhoog. " Dankjewel" zegt ze. " Maar zijn jullie er allemaal een beetje klaar voor" zegt Ymke en ik merk dat we gewoon allemaal op dit moment een zwarte tijd door gaan. Emily is verloofd en nog al het gedoe met haar kindje en anorexia, Ymke en Samuel zijn uit elkaar naar 6 jaar, Romy is toch niet meer samen met Cassius na alles en dan heb je nog dat ik mijn kind ben verloren. " Laten we maar veder gaan met Hair, are you ready to move" roept Romy en de muziek van Hair begint.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu