Hoofdstuk 72.

19 1 0
                                    

~ Dioni ~

Samen met Emily lig ik nog in bed terwijl zij nog ligt te slapen. Eigenlijk hebben we de ruzie nog niet uitgepraat maar we konden niet op de bank of in een andere kamer dus dan liggen we dan maar 10 kilometer uit elkaar. " Em" zeg ik en schud haar een beetje door elkaar. " Wat" vraagt ze en ik merk dat ze geïrriteerd is dat ik haar heb wakker gemaakt. " Sorry dat ik je wakker maakt maar ik denk dat we nog even moeten praten over wat er aan de hand is nu de tour over is hebben we alle tijd om te praten" zeg ik. " Ik heb niks te zeggen" zegt ze en draait zich weer om. " maar ik heb nog wel dingen te vertellen dus ik wil ze graag ook vertellen" zeg ik en trek haar naar mij toe. " Em ik snap dat toen wij ruzie hadden dat je alle reden had om met Kaj iets te doen aangezien jullie ook gewoon een verleden hebben en wat ik heb gedaan maar dat je dacht dat je zwanger was van hem was ongelooflijk dom" zeg ik. " Nee er was niks doms aan" zegt ze. " Waarom niet" vraag ik. " Omdat ik de pil al een dag was vergeten en toen weer en we deden het niet veilig want ja ik doe het toch alleen met jou en jij hebt geen ziektes" zegt ze. " Dat weet ik maar je bent niet zwanger dus er is niks om je zorgen over te maken " zeg ik. " Maar ik wil graag een kindje of ik wil graag ons kindje opzoeken" zegt ze. " Em ik weet dat er een hoop is gebeurt deze tour en een hoop boven is gekomen maar we hebben haar opgegeven voor de adoptie ze weet het denk ik niet eens en dat kunnen we maar beter zo laten" zeg ik. " Ik weet dat het beter is maar ik mis haar" zegt ze en ik neem haar in mijn armen. " Ik weet het, ik mis haar ook" zeg ik en de tranen rollen bij ons alle twee over onze wangen maar we laten elkaar niet los. Uiteindelijk hebben we elkaar nog een heel tijdje vast. " Em ik denk dat we maar uit bed moeten gaan" zeg ik. " Maar ik wil je niet los laten" zegt ze. " Dat weet ik, ik jou ook niet maar ik denk dat anders Kaj en Samuel het een beetje raar vinden" zeg ik." Kan mij eigenlijk heel weinig schelen" zegt ze. "Ja dat weet ik ook maar kom we gaan wat eten" zeg  ik en stap uit bed. Uiteindelijk loop ik samen met Emily de kamer in. " zijn jullie weer vriendjes" vraagt Samuel. " Ja " zegt Emily en gaat aan de grote eettafel zitten en pakt uit de mand een broodje. Ik volg haar voorbeeld en ga naast haar zitten. " Gelukkig" zegt Samuel.

~ Lotte ~

Als ik wakker word zie ik dat Jai nog ligt te slapen. " Goedemorgen" zegt hij ineens. " Ben je toch wakker" vraag ik. " Ja sorry ik wilde je niet laten schrikken maar je lag nog zo lekker te slapen" zegt hij.  "Ja sorry maar na de laatste tour dag was ik na de reis toch wel echt heel erg moe" zeg ik. " Ja dat snap ik dat was ik ook wel maar ik slaap gewoon niet zo veel" zegt hij. " Dat weet ik maar zullen we maar eens uit bed  gaan  aangezien het al half 12 is en we nog niks hebben gegeten" zeg ik en klim uit het grote bed.

Samen loop ik met Jai, Emily en Dioni naar het zwembad bij het hotel en dan zoeken we een leuk plekje uit. Wat de rest vandaag van plan wisten we eigenlijk ook niet alleen dat Kaj misschien nog later kwam maar de rest is een groot raadsel.  " Het is weer goed tussen jullie" vraag ik aan Emily en kijk naar haar hand. " Ja gelukkig wel ik wil niet dat er problemen zijn " zegt ze. " Nee snap ik met mij en Jai gaat het de laatste tijd ook wel goed" zeg ik. " Ja jullie zijn echt leuk samen ik ben echt blij voor je dat na alles met Kaj dat het goed met je gaat" zegt ze. " We hebben beide wel heel erg last gehad van het gevalletje Kaj" zeg ik. " Ja dat wel" zegt ze lachend en we gaan op onze stoeltjes zitten. " Wij gaan zwemen ik weet niet wat jullie  gaan doen" zegt Dioni. " Ik blijf denk ik hier" zeg ik en leg mijn telefoon weg. " Dat dacht ik dus niet" zegt Jai en tilt mij op en rent mij mij over zijn schouder recht het zwembad in terwijl Emily het aan het vloggen is. " Ja dit word zeker een leuke vakantie" zegt ze en zet uiteindelijk haar camera weer uit. Vervolgens trek ik haar aan haar been het zwembad in en ze beland naast Jai en mij in het water. Tot slot springt Dioni er nog in en hebben we de grootste lol. " Eindelijk vakantie" zeg ik en ik kijk lachend Emily aan. " Ik pak jou nog wel terug" zegt ze en dan draai ik mij om en druk mijn lippen op die van Jai. "Ik hou van je" zeg ik. " ik hou ook van jou" zegt hij en ik sla mijn armen om zijn nek heen en dan ben ik blij dat ik toch mee ben gegaan op deze vakantie ondanks alles wat er gebeurt is.  Ik zie dat Emily al naar de andere kant van het bad is gegooid terwijl de badmeesters ons afkeurend aankijken en wij gewoon onze gang gaan. " ik ben blij dat ik ben gebleven" zeg ik tegen Jai. " Ja ik ook ik denk dat we dit echt nodig hadden" zegt hij. " Ja ik denk het ook" zeg ik.

~ Romy  ~

Met Ymke loop ik het zwembad in omdat daar een poolparty is vanavond en het leek ons wel een idee om zo de vakantie te beginnen naar alles. "Bier"  vraagt Ymke. " Goed plan dan ga ik de rest zoeken" zeg ik en maak mijn weg door de mensen massa tot ik eindelijk Emily heb gevonden. " Hey leuk badpak" zeg ik. " Dankjewel die van jou ook" zegt ze en ik sla mijn armen om haar heen als een knuffel. "Wil je een slokje" vraagt ze en geeft haar beker. "Nee joh drink maar op, Ymke is voor mij halen" zeg ik en ga ook op de rand van het zwembad zitten. " Wat heb je allemaal gedaan vandaag" vraagt ze. " Ja vooral uitgepakt en geslapen ik was heel erg moe dus ik heb mijn roes uitgeslapen" zeg ik. " Ja snap ik , ik ook maar ik weet niet ik werd gewoon wakker" zegt ze. " Ja ik zag het op snap hoe Lotte in het zwembad is gegooid en jij daarna volgde" zeg ik lachend. " Ja morgen moet je echt mee gaan" zegt ze. " Ja tuurlijk" zeg ik en Emily gooit haar beter achterover in haar keelgat leeg. De laatste  tijd maak ik mij wel zorgen over de hoeveelheid dat ze drinkt maar het zal wel, zolang ze genoeg eet en dat het goed gaat vind ik het allemaal prima." Hier" zegt Ymke en geeft mij een beker en ik zie dat ze voor Emily er ook een heeft. "Danku" zeg ik en neem de beker aan. " Dat dit een goede vakantie wordt" zegt Ymke en we proosten erop.

Als ik een beetje heb rondgekeken komt er iemand naast mij zitten. " Tim" zegt hij en geeft mij een hand. "Romy en hoe weet je dat ik Nederland ben" zeg ik lachend. " Je bent een beetje bekend in Nederland" zegt hij. " Oh sorry" zeg ik.  "Nee maakt niet uit je lijkt mij heel aardig maar hoe gaat het, je zit hier een beetje alleen is er niemand mee" zegt hij. " Jawel mijn vriendinnen lopen hier rond met hun vriendjes en vrienden maar ja ik heb ze nog niet heel veel gezien" zeg ik. " en jou vriendje" zegt hij. " Je bent nieuwschierig maar die heb ik niet maar mijn ex loopt hier wel rond" zeg ik en sta op omdat ik het idee heb dat dit gesprek heel de verkeerde kant op aan het gaan is en dat wil ik juist voorkomen. " Gaat het" vraagt Ymke. " Ja het gaat alleen deze klootzak valt mij lastig "zeg ik en wijs naar de jongen die zich net voorstelde als Tim maar omdat ik naar Ymke liep liet hij mij al redelijk met rust. " Kom mee dan blijven we blij elkaar" zegt ze en ik merk hoe erg we naar elkaar zijn gegroeid na dat zij Samuel is verloren en ik Cassius.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu