Hoofdstuk 25.

32 0 0
                                    

~ Samuel ~

Ik open mijn ogen en voel dat de plek naast mij leeg is. Nog twee weken fluister ik tegen mezelf. Over twee weken is ze weer terug. Ik weet niet of dat genoeg is. Van mijn nachtkastje pak ik mijn telefoon. Nog steeds geen appjes van Ymke. Vervolgens pak ik mijn laptop en zoek ik een video van hun op.

Aan het einde van de video pak ik mijn telefoon weer en zoek haar nummer. Iemand zou eerst moeten bellen en ik hou het niet lang er uit. " Met Ymke zegt Ymke nog half slapend.  "Heb ik je wakker gebeld" vraag ik. " Nee ik was al wakker maar we zijn al heel de dag aan het reizen en ik heb de halve nacht niet geslapen" zegt ze.  "Is dat de reden dat je nog niet gebeld hebt" vraag ik. " Nee ik had gewoon nog geen tijd gehad en jij kan ook bellen als je mij heel graag wil spreken" zegt ze. " Ymke ik wil je heel graag spreken maar ik heb ook repetities en ja jij hebt een  tour maar je reist de halve dag en dan heb je makkelijk de tijd om te bellen want je weet dat het niet uit maakt al bel je me om half 3 dan neem ik ook op" zeg ik. " Dat weet ik maar ik had er gewoon niet aan gedacht. Als ik je stem niet hoor mis ik jen iet zo erg als nu" zegt ze. " Nou ik mis je wel want ik word iedere dag wakker in een leeg bed, kom iedere dag thuis in een leeg huis en ik eet iedere avond alleen" zeg ik. " Dan vraag je of je bij Dioni mag eten" zegt ze. " Die heeft ook een eigen leven en die zou Emily vast ook missen maar ik denk dat Emily hem vaker spreekt" zeg ik. " All day i dream about sst with you" zingt ze. " Ymke dit is geen tijd voor grapje ik probeer een punt te maken"  zeg ik en merk dat ik al minder boos ben. " Since I met I been thinking all day be goodgirl in ways to keep you entertaint " zingt ze veder. " Ymke alsjeblieft" zeg ik. " You are gonna get it tonight" zingt ze en ik weet dat ze een punt probeert te maken. " I never had somebody that can do the this like youuu" zingt ze. " Oke Ymke ik hou van je maar soms ben je echt een beetje raar" zeg ik. " Ik hou ook van jou" zegt ze en ik hoor haar lachen aan de andere kant van de lijn. " Ik kan ook nooit lang op jou blijven eh" zeg ik. " Nee dat klopt maar sorry dat ik niet gebeld hebt is het goed dat ik je vanavond bel en dan kunnen we goed praten na de show" zegt ze. " Ja dat is goed" zeg ik. " Oke ik hou van je" zegt ze. " Ik hou ook van jou" zeg ik en verbreek de verbinding.

~ Romy ~

" Hoe lang duurt het nog voor we er zijn" vraag ik. " Zeker nog een half uur" zegt Mo. " Nog zo lang, ik kan niet meer zitten " zegt Lotte. " Full of honey, Just to make him sweet. Crystal balling ,Just to help him see what he's been missing. So come and get it while you've still got time " zingt Emily. " Kom op meiden" zegt ze en pakt haar gitaar en speelt de muziek. "  Get your boy on his knees And repeat after me, say  " Zingt Ymke en kijkt de rest aan. " Take a sip of my secret potion. I'll make you fall in love. For a spell that can't be broken. One drop should be enough. Boy, you belong to me. I got the recipe. And it's called black magic " Zingen we allemaal samen. " Take a sip of my secret potion,One taste and you'll be mine( Mineeee" zingt Emily). It's a spell that can't be broken. It'll keep you up all night( Alllll Nighttt" zingt Emily) . Boy, you belong to me( You belong too mee" zingt Emily) ,I got the recipe. And it's called black magic " Zingen we allemaal tegelijk. " Zo hoor ik het graag meiden" zegt Mo en we beginnen alle 4 te lachen. " Ik wil alleen dat jullie plezier hebben in jullie werk hoe lang we ook onderweg zijn en nu konden jullie niet slapen en dat snap ik volledig maar zo kan het altijd ook nog" zegt hij. " Je hebt gelijk " zeg ik. " Maar nog steeds kan ik niet meer zitten" zegt Lotte en we beginnen allemaal te lachen.  " Dan ga je maar liggen" zegt Tom een van de dansers. " Neh dan zit ik liever kan ik nog een beetje alles in de gaten houden"zegt Lotte en pakt haar telefoon.  "Nog iets van Jai gehoord" vraag ik aan haar. " Nee maar ik denk dat ik hem straks nog wel even bel" zegt ze. " Je wilt het houden eh" vraag ik. " Ik weet het nog niet" zegt ze en loopt richting het slaap gedeelte. " Zullen we dan maar een spelletje gaan doen" vraagt Emily. " Waarom ben jij altijd of heel druk of heel erg rustig" zeg ik lachend. " Ik heb ook of geen stress of heel erg veel stress" zegt ze. " Dat kan ik me nog wel herinneren vooral toen je de uitslag kreeg van je examens, twee keer" zeg ik en we beginnen alle twee te lachen. " Weten jullie ook nog dat ik van de trap ben gevallen op school" vraagt Ymke. " Ja en het was niet 1 keer je bent zo ie zo iets van 500 keer gevallen" zegt Emily lachend. " Moet jij nodig zeggen jij valt nog over je eigen voeten als je niet oplet" zeg ik. "Dat is waar" zegt Emily.

~ Kaj ~

Ik druk op tweet plaatsten en wil naar mijn instagram gaan als ik tegen iemand aanloopt en ik dingen op de grond hoor vallen. " Sorry het spijt me heel erg" zegt een lieve meisjes stem. " Nee maakt niet uit dit was helemaal mijn schuld ik was niet aan het opletten" zeg ik en buk om haar te helpen haar spullen op te ruimen. " Dit hoef je echt niet te doen" zegt ze. " Nee ik hoef het niet maar ik wil het wel" zeg ik en pak haar papieren bij elkaar  "Dus je zingt" vraag ik als ik de teksten zie van verschillende liedjes en een paar noten. " Soms" zegt ze en ik geef haar de papieren. Een meisje met lang blond haar staat voor mijn neus.  Ze heeft helderblauwe ogen. " Het spijt me heel erg, ik trakteer je op iets te drinken om het goed te maken" zeg ik. " Dat hoeft echt niet hoor..." zegt ze. " Kaj" zeg ik en steek mijn hand uit. " Julia " zegt ze en geeft mij een hand. " Mooie naam" zeg ik en pak de papieren en nog wat spullen van haar over. " Dus zullen we maar wat gaan drinken op dat terras daar" vraag ik. " Vooruit dan" zegt ze uiteindelijk met een glimlach en loopt achter mij aan het terras op. " Dit een goed plekje voor jou" vraag ik aan haar " Prima" zegt ze en legt haar overige spullen op de stoel naast haar en gaat tegenover mij zitten. " Kan ik iets te drinken voor jullie inschenken" vraagt de ober. " Voor mij graag een warme chocomelk" zegt Julia. " Ik wil graag een cola" zeg ik. " Maar hoe oud ben je" vraag ik als de ober weg is. " Ik word dit jaar 18" zegt ze. " Vwo of studeren" vraag ik. " Ik studeer, muziek" zegt ze. " Interessant, is het een leuke studie" vraag ik. " Ja het is wel oke" zegt ze. " Maar wat studeer jij" vraagt ze. " Ik heb mijn  diploma voor gym docent maar ik werk in de muziek" zeg ik. " Wacht nu herken ik je ergens van, B-Brave" zegt ze. " Ja dat ben ik" zeg ik lachend. " Jammer dat je niks met je diploma doet" zegt ze. " Ja dat vinden mijn ouders ook maar dit is wat ik leuk vind" zeg ik. " Je moet doen wat je leuk vind " zegt ze. " Maar wat voor muziek vind jij leuk om naar te luisteren" vraag ik. " Pop is denk ik wat ik het meeste luister" zegt ze. " ah" zeg ik en knik naar haar terwijl de ober het drinken op tafel zet. " Dankjewel" zeg ik als hij wegloopt. " Dit had je echt niet hoeven doen eh" zegt ze. " Nee dat weet ik maar ik stond er op" zeg ik en neem een slok van mijn drinken.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now