Hoofdstuk 79.

16 1 0
                                    

~ Dioni  ~

Als ik wakker word merk ik pas weer hoe hard de bank is. Ook al heeft Emily al heel vaak aangeboden dat ze ook best op de bank wil gaan liggen ga ik er toch elke keer zelf liggen. Ik sta op en loop richting de kamer. Ik hoop dat Emily al weg is zodat ik haar niet meer tegen kom. Haar bed is leeg maar er komen nog wel geluiden uit de badkamer. Ik loop snel naar de kledingkast en wil mijn kleren pakken. " Dioni" zegt Emily. " Ik wilde alleen even wat kleren pakken en daarna ben ik weer weg" zeg ik. " Nee het is niet erg je mag wel blijven" zegt ze en ik zie dat ze bukt en haar haren in een staart bind. " Het spijt me Dioni" zegt ze. " Wat spijt je" vraag ik ook al weet ik dat ik er niet mer met haar over moet praten. " Dat ik zomaar heb getwijfeld aan ons terwijl ik weet dat wij dit kunnen en dat wij hier voor moeten gaan"  zegt ze. " Maar dat zegt niet dat jou gevoelens voor Kaj weg zijn" zeg ik. " Ik weet niet wat het is maar mijn gevoelens voor jou zijn veel sterker en ik wil dat jij de  vader word van ons kindje" zegt ze. " Ik weet het nog niet Emily, het feit dat je het allemaal voor mij verborgen hebt gehouden, die zwangerschap en al je gevoelens ik weet niet of dat iets goeds is" zeg ik. " Het is niet goed wat ik heb gedaan en dat weet ik ook maar ik hou van je en we zijn al 5 jaar samen, we hebben al zo veel doorgemaakt en ik weet dat deze paar maanden het ergste zijn geweest maar ik hou van jou en ik kan er niks aan veranderen" zegt ze. " Ik hou ook van jou" zeg ik en weet dat ik met dit heel de verkeerde kant op ga maar ik geef om haar en dit is wat ik moet doen.  Ze zet steeds een stapje dichterbij. 'Ik wil gewoon de rest van mijn leven nog met je doorbrengen" zegt ze. Ik weet niet wat ik moet zeggen dus ik hou mijn mond ook maar.  Vervolgens zet ze nog een stap dichterbij. " Ik kan er niks aan doen dat ik nog zo verliefd ben als de dag dat ik je ontmoeten op dat schoolplein en we 14 en 17 waren" zegt ze en dan loopt zo op mijn af en drukt haar lippen op die van mij. Ik pak haar gezicht tussen mijn handen en zoen haar terug. Mijn handen gaan over haar lichaam heen en die van haar gaan met haar armen om mijn nek heen. We staan knuffelend zeker een paar minuten tegen elkaar zonder iets te zeggen. Maar dat is niet nodig. We hebben onze weg terug naar elkaar gevonden en dat was de bedoeling. " Ik hou van je" zeg ik en druk een kus op haar wang.

~ Ymke ~

Ik pak uit de kast een zwart jurkje en mijn rode hakken. ik stap in mijn jurk en ik voel dat een paar ogen mij vanuit de deuropening staan aan te kijken . "  Hoi" zeg ik als ik mij omdraai en Samuel zie staan. " Hey" zegt hij. " Zal ik je helpen" vraagt hij. " Waarmee"  vraag ik. " De rit" zegt hij.   " Ja graag" zeg ik en ik zie via de spiegel hoe hij naar binnen loopt. Hij doet mijn haren naar de zijkant en maakt dan de rits van mijn jurk dicht.  "Hij is mooi" zegt hij. " Dankjewel" zeg ik en merk dat dit iets de verkeerde kant op aan het gaan is. " Sorry" zegt hij als hij merkt dat ik mij er niet zo gemakkelijk meer bij voel. " Nee maakt niet uit" zeg ik. " Ik ga even mijn make- up doen" zeg ik en schiet zonder een antwoord af te wachten de badkamer in.

Op mijn hand doe ik wat foundation en smeer het op mijn gezicht. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat ik mega erge wallen hebt en dat mijn huid er ook niet beter op geworden is. Ik smeer op verschillende plekjes wat foundation en begin het daarna met mijn kwast in te blenden. Ik mat mijn gezicht af en dan begin ik nog snel mijn ogen op te maken. Het is een hele simpele look maar voor vanavond is hij prima.  Ik haal nog een borstel door mijn haren en daarna loop ik de badkamer. Snel schiet ik nog in mijn hakken en loop de woonkamer in waar iedereen mij aan staat te kijken. " Je ziet er mooi  uit" zegt Romy. " Dankjewel" zeg ik en glimlach lief naar haar. Samen met de rest lopen we het appartementje uit en stappen we de lift in. Beneden staat de rest nog op ons te wachten. Ik zie dat Kaj er niet bij is of er nog niet is. " Waar is Kaj"  vraag ik. " Hij kon niet komen" zegt Emily en ik zie dat die het weer leuk heeft met Dioni dus ze zal haar keuze wel gemaakt hebben. " ik ga hem halen" zeg ik en stap terug de lift in.

Ik klop op de deur maar er word niet open gedaan. " Kaj ik weet dat je hier bent doe alsjeblieft open" zeg ik. Na een paar minuten hoor ik toch de deur open gaan. " Ik kan niet mee" zegt hij. " Kom op we weten alle twee dat het komt door Emily en Dioni maar je moet je niet zo laten kennen" zeg ik. " Nee dat weet ik maar ik moet gewoon even tijd voor mezelf"  zegt hij. " Kom mee dan laat je hun zien dat het helemaal niks uitmaakt en dat je doorgaat" zeg ik en steek mijn hand uit. " Vooruit dan omdat jij het bent" zegt hij en pakt mijn hand vast.

~ Lotte ~

Ik schop mijn hakken uit en laat mij achterover op bed vallen. " Nu Emily de goede keuze heeft gemaakt met Dioni is ze ook naar mij gekomen om te praten.  Ze wilde geen ruzie en hoopt dat ze nu klaar is met het onzekere gedoe met Dioni en Kaj. " Gaat het " vraagt Jai. " Mijn voeten doen pijn" zeg ik. " Ja dat kan ik mij ergens indenken nadat je heel de avond op van die hoge hakken hebt gelopen" zegt hij. " Het was maar een halve avond want ik zat ook nog en ik denk dat het nog wel erger had gekund" zeg ik. " Dat weet ik ook wel zeker" zegt hij en laat zich naast mij op het bed vallen.  Hij neemt mij in zijn armen en drukt een kus op mijn lippen. " Ik hou van je" zegt hij. " Ik hou ook van jou" zeg ik en drukt een kus op zijn wang. " Ik ga slapen anders kom ik morgen om half 3 mijn bed niet uit" zeg ik. " Nee daar kan ik mij iets bij bedenken" zegt hij. Ik loop naar de badkamer. Met een washand haal ik mijn make up van mijn gezicht af en was mijn gezicht alvast. Mijn haren bind ik in een staart vast en loop terug naar de kamer. Mijn jurk leg ik over een stoel neer en trek het eerste shirt dat ik van Jai tegen kom aan en ga in bed liggen. Ik ga nog een paar berichten door op Twitter, Facebook en whatsapp en daarna leg ik mijn telefoon weg. Ik sluit mijn ogen en binnen een paar seconden ben ik weg gezakt in een diepe slaap.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu