Hoofdstuk 8.

47 0 2
                                    

~ Cassius ~

Met een zwaar hoofd sta ik op. " Ik heb zo te voelen iets te veel gedronken vannacht" zeg ik en kijk om mij heen. Naast mij ligt een meisje waar ik mij niks van kan herinneren. "Goedemorgen" zegt ze en draait zich om. " Goedemorgen" zeg ik en stap uit het bed. Ik pak snel een joggingsbroek en een t-shirt van de grond. "Waar ga je heen" vraagt ze. " Ik denk dat je maar beter kan gaan" zeg ik. " Maar ik dacht dat we vandaag nog iets gingen doen" zegt ze een beetje getreurd. " Sorry ik kan mij niet meer herinneren wie je bent en ik heb zo een repetitie dus je kunt beter gaan" zeg ik. " Okey ik ga al wel" zegt ze en loopt een beetje geïrriteerd met haar kleren de kamer uit. Uit het laatje naast mijn bed pak ik een flesje water en paracetamol en gooi die in 1 grote slok naar achteren. Na een tijdje hoor ik de deur dicht vallen en loop met een gerust hart terug naar de keuken. " Jai wat doe jij hier" zeg ik geschrokken als ik Jai op de bank zit liggen. " Ik wacht tot jij eindelijk komt, de repetitie was om 11 uur het is al 2 uur dus ik dacht ik zal maar eens kijken waar die blijft" zegt hij. " Ja sorry ik " zeg ik maar Jai onderbreekt me al midden in mijn zin. " Ja we weten allemaal wat er gebeurt is, je ging uit, zal een meisje en toen ging het een beetje de verkeerde kant op dit is al sinds het uit is met Romy kom over haar heen je kunt de tijd niet terug draaien had je maar niet vreemd moeten gaan" zegt Jai en staat op en loopt naar de deur. " Kom je nog mee of hoe zit het" vraagt hij. " Ja ik kom" zeg ik en pak mijn schoenen en schiet er snel in.

~ Jai ~

" Heb je Lindsey nog wel eens gesproken sinds het uit is" vraagt Cassius ineens en stapt in de auto. " Nee maar dat was omdat ik nog helemaal met dit bezig ben en nog in "Deze wereld " zit en zij er gewoon niks meer mee te maken wil hebben maar dat snap ik ook wel" zeg ik. " Ja maar het zal vast wel moeilijk geweest zijn" vraagt hij. " Ja Cassius zo is het leven nu eenmaal en daar kun je niks aan veranderen alles in het leven is moeilijk en je komt er zelf wel weer uit en dan komt het wel weer goed. We hebben helemaal niks te klagen" zeg ik en rij de parkeerplaats af.

Zonder nog tijdens de autorit een woord met Cassius gesproken te hebben lopen we Global in. "Heeft de rest hier nu heel de dag gewacht" vraagt hij. " Ja maar wat moeten we anders doen en we hebben niet veel tijd meer want Shaker moet veder met de meiden dus dat je maar even doorloopt" zeg ik. " Sorry ik wist niet dat je boos zou worden" zegt hij. " Ja wat denk jij als jij lekker kan uitslapen terwijl de rest allemaal moeite doet om op tijd te komen en zo veel energie er in steekt en alles zo veel moeite voor doet" zeg ik. " Ja dan snap ik het wel" zegt hij en we lopen nog zonder iets te zeggen bij Shaker naar binnen. " Ik heb hem gevonden, met een meisje en een krater dus veel plezier zou ik zeggen" zeg ik en loop naar Shaker toe. "We weten allemaal de regels" zegt Shaker. " Ja op tijd komen ik weet het maar sorry het zal niet meer gebeuren" zegt hij. " Zijn we te vroeg" zegt Emily die binnengelopen komt. " Nee de jongens zijn nog niet begonnen" zegt Shaker. " Maar wat doen we hier dan met zijn alle samen" vraagt Romy. " Cassius was te laat dus ja nu hebben ze niet kunnen repeteren maar meiden maak je daar geen zorgen om we gaan beginnen" zegt Shaker.

~ Lotte ~

We gaan allemaal op de positie staan en wachten tot de intro is afgelopen. Als hij is afgelopen beginnen we met Grown. Elke dag word de tour beter en beter. " Goed bezig meiden zo wil ik het zien" roept Shaker en we gaan veder. De dansers zijn zo te zien ook behoorlijk moe net al iedereen maar toch gaan we door.

" Mijn conditie kan ook wel weer wat beter worden" zeg ik. " Ja ik merk hier ook dat het niet helemaal soepel gaat zoals normaal" zegt Emily. " Meiden jullie hebben genoeg zangles gehad in 5 jaar tijd om je te redden als je adem te kort heb in een liedje en dat doen jullie ook prima" zegt Brahim die binnen komt. " En hoe vaak is het gebeurt" vraagt hij. " Nog nooit" zegt Romy. " Kijk is aan dat antwoord is goed jullie redden het prima meiden " zegt hij. " Hoe ging het met de jongens" vraagt Brahim aan Shaker. " Cassius was er pas om half 3 en dat was de tijd dat ik zou beginnen met de meiden dus daar ben ik niet aan toegekomen ze waren uiteindelijk allemaal ook flink boos" zegt Shaker. " Oke maar hier ging het dus wel goed " vraagt hij en kijkt ons aan. " Ja het ging super" zeg ik. " Mooi om te horen" zegt hij. " Meiden ik moet wel zeggen dat we over een maand naar Scotland gaan dus dat we deze maand wel echt de puntjes op de i moeten zetten en het perfect is en jullie ook echt in een zaal met hoe alles echt is en de kleding moeten gaan oefenen. Alles op zijn tijden dat zijn dingen voor later maar dat jullie alvast voorbereid zijn. Volgende week gaat Giovanni op pad met Kaj voor de kleding uit te zoeken en dan plannen we wat datums in " zegt hij. En nu merken we allemaal dat soms het werk toch best zwaar is hoe leuk we het allemaal ook vinden.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now