Hoofdstuk 58.

21 0 0
                                    

~ Dioni ~

" We zijn klaar jongens" zegt shaker. "Tot morgen" zegt hij en zonder nog een antwoord van ons te verwachten loopt hij de zaal uit. " Ik maak mij zorgen jongens" zegt Cassius " Over Shaker die red zich wel" zegt Samuel. " Nee over jou en mij en het nieuwe liedje van Little mix. " Hoezo hoe weet je dat ze daar mee bezig zijn" vraag ik. " Jij zou het moeten weten, ze werken al maanden aan een nieuw album en ik denk dat het een beetje met wraak gaat komen op wat Samuel en ik hebben gedaan" zegt Cassius. " Het is waar ze werken aan een album en hun nieuwe lied gaat shout out to my ex heten dat is gelekt" zegt Kaj. "Hoe weet je het" vraag ik. " Het is gelekt " dat zeg ik net. " Ze zijn aan het opnemen" zeg ik. " Hoe weet je dat" vraagt Kaj. " Omdat Emily zei dat ze iets als de band hadden dus ik dacht repetitie of iets als dat maar nee het is gewoon een opnamen ochtend voor de puntjes op de i " zeg ik. " Ja maar wat wil je doen daar binnenvallen en ze stoppen het liedje is waarschijnlijk al opgenomen en doorgestuurd naar Sony" zegt Kaj. " Ja ik hoef niet binnen te vallen ik ben van ze allemaal geen ex." zeg ik en ga op de bank zitten en probeer mij niet meer te mengen in het gesprek. " Ze kunnen trouwens niks want dat zou nooit van Sony mogen dus maak je maar geen zorgen" zeg ik en pak mijn telefoon.

@littlemix : Nog een ochtendje in de studio daarna gaan we door naar Eindhoven om voor jullie een wicked show neer te zetten x ons

" Kijk het is niet eens een geheim" zeg ik en duw mijn telefoon onder al hun neuzen omdat ik klaar ben met het gezeur over dit allemaal. " Jij je zin" zegt Samuel en gaat zitten en ik weet dat hij niet blij is op de manier dat ik reageer maar ik ben gewoon niet blij wat hij naar Ymke heeft gedaan dat zijn we allemaal eigenlijk niet maar de ene laat het meer merken als de andere. " Het komt wel goed" zegt Kaj en komt naast mij zitten. " Weet je dat het goed komt" vraag ik. " Nee maar zo krijg ik hun tenminste rustig" zegt hij. " Jij bent ook een ex en je denkt niet dat het met jou gebeurt" vraag ik. " Nee ik vertrouw op wat Emily heeft gezegd dat ze dat niet gaat doen en dat het niet gebeurt dat is heel haar bedoeling niet" zegt hij. "Je hebt met haar gesproken " vraag ik. " Ja een paar dagen geleden ze wou duidelijk maken dat het nooit iets ging worden en als het nummer uit kwam dan ja dat het niks te maken had met mij en dat is gelukt" zegt hij.

~ Romy ~

Ik hoor de muziek door mijn koptelefoon en moet eindelijk voor de laatste keer mijn stukje zingen en daarna is Emily aan de beurt.

" Oh, I deleted all your pics

Then blocked your number from my phone
Yeah yeah, you took all you could get
But you ain't getting this love no more
'Cause now I'm living so legit
Even though you broke my heart in two, baby
But I snapped right back, I'm so brand new, baby
Boy, read my lips, I'm over you, over you "Zing ik en dan stopt de muziek naar een tijdje weer.

" Perfect Romy voor jou zit het erop voor vandaag je mag aan Emily de koptelefoon geven" zegt Mo en ik loop het kamertje uit naar de meiden. " Emily jij mag "zeg ik en geef haar de koptelefoon en ik zie haar naar het kamertje lopen en achter het glas staan. Mo heeft het geluid aan gezet zodat wij ook kunnen horen wat ze zingt.

" Guess I should say thank you

For the "hate yous" and the tattoos
Oh baby, I'm cool by the way
Ain't sure I loved you anyway
Go 'head, babe, I'mma live my life, my life, yeah " Zegt ze en maakt de laatste my life nog mooier als de eerste en ik zie haar weer stralen als een tijdje geleden wat ik echt heb gemist. " Ze straalt weer" zeg ik. " Ja ik ben blij voor der dat het allemaal weer mee zit voor haar met haar verloving en Dioni en alles wat ze wil is nu goed met haar en ze verdient het echt" zegt Lotte. " Jij krijgt ook nog wel je happy ending" zegt Ymke. " Dat weet ik en die krijgen we allemaal ook wel maar het is gewoon nu even moeilijk naar alles en ik ben trost op wat ik heb bereik" zegt Lotte. " Ja dat is waar daar ben ik ook blij mee" zeg ik en naar een tijdje komt Emily terug. We hebben een beetje met zijn 3e lopen zingen omdat we niet wisten wat we moeten gaat doen. Emily was langer bezig als we hadden gedacht maar het is al goed gekomen. " Lukte het" vraagt hij. "Ja het is gelukt, Lotte jij mag" zegt ze en Lotte staat met veel moeite op. " Je straalde helemaal" zeg ik. " Ja ik merkte het ook ik was blij dat ik mezelf weer was" zegt ze en komt erbij zitten.

" This is a shout out to my ex...

Heard he in love with some other chick
Yeah yeah, that hurt me, I'll admit
Forget that boy, I'm over it
I hope she gettin' better sex
Hope she ain't fakin' it like I did, babe
Took four long years to call it quits

Forget that boy, I'm over it " zingt Lotte en we moeten allemaal nog lachend om de tekst vooral omdat het meeste gewoon niet bedacht is maar alles waar we doorheen zijn geweest maar sommige dingen zijn aangepast zodat het minder opviel.

~ Ymke ~

We gaan het laatste nummer van act 1 doen. Klaar voor Wings en ik hoor de muziek.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now