Hoofdstuk 82.

14 1 0
                                    

~ Romy ~

Als ik wakker word zie ik dat Ymke al uit bed is. Ik pak mijn telefoon en ga over mijn startpagina van in Instagram en ik ga daarna nog even naar Twitter.

@littlemix vandaag dag twee van de clip shoot in Spanje zin in! x Romy.

Na een tijdje ben ik klaar en stap ik met veel moeite uit bed en loop door naar de badkamer. Ik zet de douche aan omdat ik zie van wat er gisteren allemaal in mijn haar is gegaan dat ik het vandaag nog even moet douche. " Ben je wakker" vraagt de stem van Ymke. " Ja ik ga even douche als je het niet erg vind" zeg ik. " Nee dat is prima" zegt ze en ik trek mijn shirt en kort broekje uit en stap onder de warme straal. Ik maak mijn haren goed nat en vervolgens laat ik een grote klodder shampoo op mijn hand vallen. Ik verdeel het goed door mijn haar en daarna laat ik het nog even intrekken. Terwijl het aan het intrekken ben scheer ik nog even mijn oksels en benen zodat dat er ook weer netjes uit ziet. Ik spoel mijn haren uit terwijl ik met mijn handen er voor zorg dat al het shampoo uit mijn haar is. Ik smeer nog wat  conditioner in mijn haar en dan doe ik nog wat dove douchegel over mijn lichaam hen en spoel vervolgens alles af en zet dan de kraan van de douche uit.

Met een handdoek om mijn lichaam heen en een waar mijn haren in zitten loop ik de slaapkamer terug in en pak uit de  kast een schoon setje lingerie en een kort broekje en een los hemdje.  Ik kleed mij om en daarna laat ik mijn haren nat en ongekamd langs mijn hoofd hangen. " Ben je er klaar voor" vraagt Ymke. " Ja ongeveer wel ik heb alleen geen zin om mijn haren te kammen dus dat doen ze daar maar" zeg ik en pak mijn telefoon en trek slippers aan  en dan lopen we met zijn tweeën de kamer uit. Buiten staat een taxi te wachten waar Lotte en Emily al op ons zitten te wachten. " Sorry ik was nog aan het douche "zeg ik. " Nee maakt niet uit wij waren te vroeg" zegt Lotte. "Zoals altijd want ik ken jullie wel langer als vandaag" zegt Ymke. " Ja maar ik was al klaar dus ik was alvast gegaan en toen was Lotte er ook al" zegt Emily. " Ja snap ik" zeg ik en ik merk aan haar dat haar iets dwars zit. " Is er iets" vraag ik. " Nee alles gaat goed" zegt ze en glimlacht naar mij. We geven de taxi het teken dat we kunnen vertrekken en we zijn allemaal al blij dat Ymke niet gaat rijden. Het duurt ongeveer een half uur voordat we bij het dorpje zijn waar we de clip opnemen en dan moeten we gelijkt de make-up in.

~ Kaj ~

Nadat ik terug ben gekomen van het restaurant waar ik heb geprobeerd met Dioni te praten laat ik mij op het bankje zakken. Ik snap dat ik met hem moet gaan praten maar ik ben er gewoon niet niet helemaal klaar voor.  Als er op de deur word geklopt wil ik eigenlijk niet open doen omdat ik al weet wie het is maar ik weet dat ik het moet doen omdat ik dit moet afsluiten anders kan ik ook niet door met mijn leven. Met heel veel moeite loop ik naar de deur en als ik hem open maak staat Emily voor mijn neus.

" Kunnen we praten" zegt ze. " Ja natuurlijk" zeg ik en ga aan de kant zodat ze naar binnen kan. " Ik denk dat je al weet waarom ik hier ben" zegt ze. " Ja dat weet ik inderdaad" zeg ik. " Sorry maar ik wilde het gewoon zelf tegen je komen vertellen dus hier ben ik" zegt ze. " Ja dat weet ik " zeg ik. ' Mooi want het is gewoon dat wij niks kunnen worden. Nu niet en ook niet over een paar jaar. Ik geef heel veel om je maar ik hou van Dioni en daarom kunnen wij niet samen zijn" zegt ze. " Nee dat begrijp ik" zeg ik. " Mooi "zegt ze met een glimlach. " Ik snap als je mij even niet wil zien of spreken maar laat weten als je daar wel weer klaar voor bent" zegt ze. " Emily wacht" zeg ik als ik zie dat ze wil opstaan.  "Wat is er" vraag ik. " Ik wil ook nog een paar dingen kwijt " zeg ik. " Oké wat is er dat je wil vertellen" zeg ik. " Ik wil vertellen dat ik ook om jou geef alleen dan meer als een vriend.  Dat ik het jammer vind dat het zo is gelopen.  Dat ik van je hou maar jij niet op die manier van mij maar ik hoop dat je gelukkig word met Dioni. Samen met jullie kindje en dat jullie de droombruiloft krijgen die jullie willen en dat als ik daarvoor even pijn moet hebben om mijn beste vriend en zijn meisje gelukkig te zien is dat het helemaal waard" zeg ik. " Kaj " zegt ze en ik zie dat de tranen over haar wangen naar beneden stromen.  Ze loopt naar mij toe en slaat haar armen om mijn nek en ik om die van haar en zo blijven we even staan. Ik wil haar nog niet los laten. Maar ik weet dat het moet omdat het niet voor altijd kan duren.  "Je moet ook nog met Dioni praten maar doe dat wanneer je er klaar voor bent "zegt ze en drukt een kus op mijn wang. Ik zie hoe ze naar de deur loopt. Mijn kamer uit loopt en eigenlijk mijn leven uit loopt en het doet pijn maar het kan niet anders. Ik moet nog een hoop moed bij elkaar zoeken om met Dioni te gaan praten.

~ Ymke ~

We krijgen allemaal een broodje van Mo en zitten dan onder een paraplu op de set. " Het is zo warm" zeg ik en neem nog een slok van mijn water. " ja maar we moeten nog maar een paar stukken en daarna zijn we klaar" zegt Emily. " Het komt goed" zegt Romy en neemt een hap van haar broodje. Ik maak het zakje dat om mijn broodje heen zit open en neem een hap. Ik voel hoe iemand nog met mijn haren bezig is en ik vind het heel irritant maar ik weet dat ik geen keus heb.

Als we allemaal weer klaar zijn moeten we terug de make-up in omdat het zo warm is dat we eigenlijk de make-up van ons gezicht zweten. Gelukkig zit ik eindelijk een een koude ruimte en kan ik een beetje afkoelen. " Gaat het " vraagt Lotte die naast mij zit. " ja het gaat" zeg ik en neem nog een slok van mijn water. " Wil je ook " vraag ik en hou en in haar richting. " Nee dankjewel" zegt ze en houd haar eigen fles omhoog. " Oh dan is het goed" zeg ik en drink die van mij leeg. " Mag ik een nieuwe" vraag ik aan Mo. " Ja dat komt eraan maar als jullie nu eens niet zo veel drinken " zegt hij lachend. "Nee uitdrogen dan" zeg ik en concerteer mij weer op de vrouw die met mij bezig is zodat ik niet te veel beweeg. Ik krijg een nieuwe fles water en ik neem met Mo de scene door.  Snap je het" vraagt hij. " Ja ik denk het wel en anders gewoon roepen als ik het fout doe" zeg ik. "Dat zullen we doen " zegt hij lachend.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now