Hoofdstuk 51.

33 0 0
                                    

~ Jai ~

"  U mag gaan" zegt ze dokter en Lotte legt de pen neer. " Gaat het" vraag ik aan Lotte die nog geen woord heeft gezegd sinds dat de dokter heeft verteld dat het kindje echt weg is. " Nee het gaat niet, ik wil gewoon heel snel naar huis" zegt ze. " Ja snap ik kom we gaan" zeg ik en pak haar hand vast. " graag " zegt ze en zet haar zonnebril op terwijl we naar buiten lopen.

" Lotte ik snap dat je er liever niet over wil praten maar het is ook moeilijk voor mij maar samen komen we er wel doorheen" zeg ik. " Ik weet het en ik vind het erger voor jou omdat ik gewoon wist dat je een geweldige vader zou worden voor ons kind maar nu is de kans zo van je afgenomen" zegt ze. " Er komt wel een nieuwe kans, voor jou en voor mij als we er alle twee echt klaar voor zijn. We zijn nog niet een echt goed samen geweest" zeg ik. " Ja dat klopt maar gelukkig krijgen we die tijd nu om samen te zijn en om herinneringen te maken" zegt ze en ik merk dat ze al weer een beetje het positieve van de wereld begint in te zien. " Dus wil je wat te drinken" vraag ik. " Ja graag warme chocolademelk" zegt ze. " Komt eraan" zeg ik en loop met een goed gevoel naar de keuken. Deze relatie heeft al zo veel doorgemaakt dat die denk ik wel meer aankan. Met twee mokken chocolade melk loop ik naar de bank waar Lotte nog een beetje ongelukkig voor zich uit zit te staren. " ik ga denk ik voorlopig maar aan de pil" zegt ze. " Weet je het zeker" vraag ik.  "Ik heb het al overlegt met de dokter" zegt ze en neemt de mok aan.  " En" vraag ik. " Hij zegt dat ik mag beginnen over een paar weken en dat het dan klaar ligt hij de apotheek nu krijg ik gewoon slaap pillen die mij helpen dat ik beter kan slapen want hij verwacht dat dat ook niet goed gaat" zegt ze en ik merk dat ze aan het breken is. " Hey het komt allemaal goed" zeg ik en sla mijn armen om haar heen en laat haar hoofd op haar rug vallen. " Waarom hoef jij niet te huilen" vraagt ze.   " Omdat ik mij sterk moet houden voor jou" zeg ik en aai mijn hand over haar blonde haren heen. " Het is voor ons allemaal een moeilijke tijd" zeg ik en ik voel hoe mijn broek nat word van haar tranen maar ik laat haar ze moet het even laten gaan hoe erg ik het ook moet doen denk ik dat het mij de komende tijd nog niet lukt. "Zie de tour als een uitlaat klep" zeg ik. " Ja dat doe ik ook" zegt ze en komt weer omhoog.

~ Dioni ~

" Repetitie afgelopen" zegt Shaker en we lopen allemaal naar de bank. " Kaj kan ik even met je praten" vraag ik.  "Ja tuurlijk waar wil je over praten" vraagt hij.  "Over Emily ik heb een idee maar ik weet niet of dit het goede moment is dus ik wil je advies" zeg ik. " Ja tuurlijk kom we gaan ergens zitten waar we privé kunnen praten en dan kan ik je helpen" zegt hij en we pakken onze spullen en lopen zonder iemand anders te vertellen waar we heen gaan de zaal uit. 

" Dus waar wil je over praten" vraagt Kaj al we bij hem op de bank zitten en ik met een glas in mijn hand zit. " Ik wil Emily ten huwelijk vragen" zeg ik. " Dion dat is prachtig" zegt hij. " Ja ik weet het maar naar alles wat er gebeurt is haar Anorexia uit kwam nou voor ons niet voor de wereld en dat ze nog met het kindje zit dat ja gaat dat wel samen" vraag ik. " Dit kan voor haar een lichtpuntje zijn in wat er voor haar allemaal is gebeurt dit kan juist goed voor haar zijn " zegt hij.  "Ja dat dacht ik ook al maar Emily is wel moeilijk om te achter halen wat ze denkt "zeg ik. " Dat wel dat is de reden dat we nooit weten waar ze mee bezig is" zegt hij.  " Ja daarom" zeg ik. " Maar wanneer is je plan dit te gaan doen" vraagt hij. " Ik wil het vanavond doen tussen ons voorprogramma en dat ze zelf op moet" zeg ik. " Dat is wel mooi vooral omdat hier in Nederland ze allemaal apart opkomen" zegt hij. " Ja dus ik dacht als ik met mo overleg dat Emily als eerste moet en dat dan blijf jij nog op het podium" zeg ik. " Goed plan zal ik helpen" vraagt hij. " Ja met vooral niks tegen Emily te zeggen maar ook gewoon niet tegen de  rest van de jongens of de meiden want ik wil dat het een verassing is" zeg ik. " Ja tuurlijk dat snap ik voorkomen" zegt hij.

Met veel goede moed stap ik in mijn auto.  "Hey" zeg ik en neem mijn telefoon op. " Hey met mij" zegt Emily.  "Wat doe je" vraag ik aan haar. " Ja ik ben met Ymke aan het praten het is gewoon dat er wat dingen zijn gebeurt niet alleen voor Jai en Lotte maar ook tussen Ymke en Samuel dus ik wil nu Ymke helpen sorry ik denk niet dat ik nu kan komen om te lunchen " zegt ze. " Nee maakt niet uit ik eet wel iets bij Kaj maakt niet uit komt goed ik zie je vanavond" zeg ik. " Ja is goed, ik hou van je" zegt ze. " Ik hou ook van jou" zeg ik en de verbinding word verbroken en dan merk ik pas hoe alles overhoop ligt.

~ Ymke ~

" Hey" zegt Emily en ik hou de deur open. " Hey " zeg ik en ik merk nu pas hoe erg als een hoopje ik erbij sta. " Wat is er" vraagt ze en loopt naar binnen en geeft mij een knuffel. " Ja er is iets gebeurt met Samuel" zeg ik en wijs naar de bank als teken dat ze mag gaan zitten. " Ja tuurlijk vertel mij er alles over ik wil je helpen" zegt ze en gaat tegenover mij zitten op de bank. " Het is uit" zeg ik en dan merk ik pas hoe snel ik de woorden over mijn lippen heb laten rollen. " Hoezo is het uit" vraagt Emily dus niet snel  genoeg om het gewoon niet gehoord te hebben. " Hij is toen wij op tour waren vreemd gegaan met een meisje en blijkbaar wilde hij daar nog mee samen blijven als ik thuis kwam om het aan mij te vertellen en dat hij dan gewoon de relatie die we hadden van 6 jaar op te geven" zeg ik. " Wat heb je met hem gedaan" vraagt ze. " Hem met die chick het huis uit gegooid en voor ik het wist stond het overal op het internet en dat is het deel dat ik jou belde om je advies want ja het is heel intersant om een relatie die 6 jaar duurde  en nu voorbij is te delen op het internet" zeg ik. " Ja dat is het ook dat is de enige reden dat ze het doen dat was ook met de ruzie van mij en Dioni maar het komt allemaal wel goed je moet laten zien dat er niks aan de hand is en dan laat het nieuws je met rust " zegt ze. " Dat is makkelijker gedaan als gezegd.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum