Hoofdstuk 75.

25 1 0
                                    

~ Dioni  ~

Als ik wakker word ligt Emily nog te slapen. Ik kijk naar haar in haar slaap. "Je mag niet staren" zegt ze en opent haar ogen. " Maar je bent zo mooi" zeg ik en veeg een plukje haar uit haar gezicht. Haar wangen kleuren een beetje en dan drukt ze haar lippen op die van mij. " Ik hou van je" zeg ik. " Ik hou ook van jou" zegt ze en ik druk mijn lippen op die van haar. Ze draait op mij waardoor ik haar shirt over haar hoofd kan uittrekken. Haar BH volgt en beland ergens in de kamer. Ik druk kusjes langzaam vanaf haar mond over haar kaaklijn naar haar borsten. We draaien om en ik lig bovenop haar. Ze gaat met haar hand over mijn sixpack heen terwijl ik nog een kus op haar lippen duw. " Weet je het zeker" vraag ik aan haar en trek mijn boxer uit. " Ja " zegt ze en ik trek ook haar string uit. Ik ga terug op haar liggen.

We liggen samen op bed. Kijken naar het plafon en zeggen geen woord tegen elkaar. Ik voel hoe haar hand naar mijn hand zoekt en onze vingers vlechten zich in elkaar. Maar woorden die worden niet gezegd. Of nog niet. Ik denk dat we gewoon nog niet weten wat we tegen elkaar moeten zeggen. We weten beide niet wat we willen. We weten dat we willen trouwen maar veder onze toekomst met een gezin is nog zo onhelder. " Emily ik denk dat we echt over de toekomst moeten praten ook al wil je het misschien niet" zeg ik.  "Ik wil het wel maar we hebben gewoon een andere mening over dingen " zegt ze. " Dat weet ik en dat is ook niet erg we moeten niet hetzelfde denken dan word het ook zo saai" zeg ik. " Ik wil gewoon verhuizen, trouwen en een gezinnetje krijgen" zegt ze. " Ja dat wil ik ook maar ik wil er gewoon nog niet zo veel haast achter zetten je bent net 20 geworden je hebt nog een heel leven voor je" zeg ik. " Dat weet ik maar dit is gewoon wat ik wil" zegt ze. " Als dit is wat je wil dan gaan we zorgen dat jij de toekomst krijgt waar je van gedroomd hebt" zeg ik en sla mijn armen om haar heen. Ik voel onze warme lichamen tegen elkaar. " Dankjewel Dion" zegt ze.  " Voor wat" vraag ik. " Voor dat je er altijd voor mij bent door alles heen en dat je zo goed voor mij bent" zegt ze.  "Dat komt omdat ik van je hou en ik geef om je dus ik wil gewoon dat je gelukkig bent" zeg ik. " Dat weet ik en ik wil ook dat jij gelukkig bent maar ik heb het idee dat ik dat niet doe" zegt ze. " Jawel maar we hebben nu gewoon vaak ruzie en daar kunnen we niks aan doen" zeg ik en druk mijn lippen op die van haar.

~ Lotte ~

Samen met Emily loop ik naar het zwembad. " Wat is er" vraag ik als Emily nog niet meer heeft gezegd dan hoi. " Er is niks" zegt ze en loopt snel door terwijl ik stil ga staan. " Ik zeg toch dat er niks aan de hand is" zegt ze. " Ja maar ik weet wanneer er iets met je is en wanneer niet en er is iets met je en ik wil dat je met mij erover praat" zeg ik. " Ja maar je mag het tegen niemand vertellen"  zegt ze en dan weet ik al dat het iets is waar een hoop problemen gaat veroorzaken. " Ik heb gevoelens voor Kaj" zegt ze. " Em we zijn hier al eerder door gegaan, je hebt iets met Kaj gehad dat werkte niet en nu moet je het laten gaan"  zeg ik. " Ja maar dat was wel 5 jaar geleden" zegt ze. " Je gaat niet je verloving voor hem verpesten" zeg ik. " Ik weet het niet ik moet ook niet dingen doen waar ik later spijt van hem" zegt ze. " Ja dat weet ik maar je bent zo gelukkig met Dioni en jullie zijn al bijna 5 jaar samen en dat kun je niet opgeven en hij heeft je ten huwelijk gevraagd en hij houd van je" zeg ik. " Ja dat weet ik maar Kaj ook en ik weet het gewoon allemaal niet en het lijkt of Dioni en ik het de laatste tijd ook niet goed met elkaar kunnen vinden en alles  "zegt ze. " Jullie hebben een moeilijke tijd maar veder komt het wel goed met jullie maar ik denk  echt dat je tegen Kaj moet vertellen dat het niks gaat worden" zeg ik. " Maar " zegt ze. " Niks te maar je moet gewoon uitzoeken wat je wil anders moet je ook geen seks hebben met Dioni en close gaan doen met Kaj want dan hou je ze alle twee aan het lijntje, Emily het zijn beste vrienden van elkaar je moet dit niet doen je weet wat er gebeurt is en ik wil dit jaar een leuke vakantie met elkaar" zeg ik en loop door. " Lot wacht alsjeblieft" zegt ze. " Wat wil je dat ik zeg dat je naar Kaj moet gaan omdat je niet meer gelukkig bent met Dioni nee want ik weet zodra je straks weer in Nederland bent terug bij je eigen leven en je huis en alles dat je weer vergeet wat Kaj je verteld heeft en je terug wil naar Dioni en dan heb je alles zelf verpest en ik wil je alleen maar helpen maar dit gaat zo niet want we kunnen het niet met elkaar eens worden" zeg ik. " Lot sorry maar ik wil deze vakantie gewoon gebruiken om uit te zoeken wat ik wil maar dat gaat niet zo" zegt ze. " Geloof mij van mij heb je geen last ik ga je niet tegen houden om met Kaj te zoenen of iets te doen want het is jou leven en als je het zo kapot wil maken met Dioni dan is dat jou keus maar ik wil gewoon dat je goed gaat nadenken of dit ook iets is wat je in de toekomst wil bereiken" zeg ik en dan loop ik nog zonder een antwoord af te wachten het zwembad in. Ik weet nog hoe veel pijn Kaj mij heeft gedaan en haar dus ik wil dit niet voor haar.

~ Romy ~

Ik kijk een beetje rond maar dan staat Emily al weer voor mijn neus met bier. " Gaat het" vraag ik aan haar. " Ja het gaat" zegt ze en giet het halve glas weer leeg in haar mond. " Misschien moet je het wat rustiger aan doen" zeg ik en merk dat ik zelf ook al niet zo goed meer op mijn benen kan blijven staan. " Nee dat is nergens voor nodig" zegt ze. " Jawel ik merk aan je dat je veel te veel op hebt" zeg ik en pak het glas van haar af en wil het achter mij weggooien en dan gooi ik het perrongeluk tegen iemand aan. " Sorry het spijt mij zo erg" zeg ik. " Dat maakt niet uit ik ben Lars" zegt hij. " Romy "zeg ik en steek mijn hand naar hem uit. " Leuk om kennis te maken Romy" zegt hij. " Ja" zeg ik.  "Gaat het wel" vraagt hij als ik merk dat ik een beetje licht in mijn hoofd word. " Ja ik heb alleen een beetje te veel gedronken ik denk dat ik moet gaan zitten" zeg ik en loop richting de banken. Maar voor ik daar aankom zak ik een beetje in. " Kom hier ik heb je" zegt Lars en helpt mij naar de banken. " Dankjewel " zeg ik. " Graag gedaan maar met wie ben je hier" vraagt hij. " vrienden en jij "vraag ik. " Ook vrienden" zegt hij. " Maar natuurlijk maakt alles het weer makkelijke dat ze hun vriendjes hebben of een vriend dus dan hebben ze iemand maar ik sta er alleen voor" zeg ik en kan niet geloven dat ik dat zojuist heb gezegd tegen iemand die ik net een paar seconden ken. " Sorry ik wou dat niet met je delen" zeg ik. " Nee maakt niet uit ik snap je mijn vrienden zijn allemaal weg met een meisje" zegt hij.   "Ja het is ingewikkeld maar ik overleef het wel" zeg ik. " Ja dat weet ik je ziet er uit als een sterk persoon" zegt hij. " Dankjewel maar dat komt omdat ik ook een hoop heb meegemaakt" zeg ik. " Ja maar kan ik je ergens heen brengen want ik denk niet dat je zelf nog thuis komt "zet hij. " Ja ik moet naar mijn hotel " zeg ik. " Kom laat mij je helpen" zegt hij.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now