Hoofdstuk 54.

23 0 0
                                    

~ Jai ~

Als ik mijn ogen open zie ik dat Lotte nog rustig ligt te slapen in mijn armen. Voorzichtig haal ik mijn armen bij haar weg en leg de deken goed over haar heen. Ik stap uit bed en loop door naar de keuken. Als ik op het scherm van mijn telefoon kijk zie ik dat het al half 2 is. Lotte en ik hebben gisteren tot laat gepraat en ik denk dat we toen in slaap zijn gevallen.

"Hey" zegt Lotte en leunt tegen de opening van de deur aan. " Hey" zeg ik en loop naar haar toe. " Goedemorgen" zegt ze en drukt een kus op mijn wang. "Goedemorgen" zeg ik een beetje verbaast. " Gaat het" vraag ik aan haar. " Ja het gaat prima" zegt ze. Maar toch weet ik dat er iets mis is. " Wat er ook aan de hand is je kunt het mij vertellen" zeg ik. " Dat weet ik maar er is niks om te vertellen zullen we gaan ontbijten" vraagt ze. " Ja dat is goed" zeg ik met een diepe zucht.

Stil eten we alle twee ons ei en spek op. " Lotte er is wel iets" zeg ik als ik mijn bord heb leeggegeten. " Wat zou er moeten zijn" zegt ze en stopt het laatste hapje van haar ei in haar mond. " Dat je nog steeds mee zit dat je het kindje hebt verloren en dat begrijp ik want ik zit er ook nog mee maar het komt wel goed " zeg ik. " Jai ik probeer heel hard om te vergeten wat er is gebeurt en het lukt gewoon niet maar ik zal wel door moeten met mijn leven want dat is wat mijn leven doet, doorgaan" zegt ze. " Ik snap dat het moeilijk is, maar alles gebeurt voor een reden" zeg ik. " iknow maar soms wou ik dat ik die reden wist" zegt ze en loopt met haar bord naar de vaatwasser. " Weet je zeker dat hij echt weg is" vraag ik. 'Ja de dokter vertelde het waar je bij was" zegt ze. " Kom eens hier" vraag ik en hou mijn armen open. Voorzichtig komt ze naar mij toe. Ik sla mijn armen om haar heen en voel haar ijskoude lichaam tussen mijn warme armen. " Ik hou van je" zegt ze. " ik hou ook van jou en we komen hier samen wel doorheen het heeft alleen wat tijd nodig" zeg ik. " Dat weet ik maar ik weet niet of ik die tijd heb" zegt ze. "Hoe bedoel je" vraag ik. " Gewoon met alle druk en de fans ik kan ze niet teleurstellen" zegt ze. " Dat doe je ook niet hoorde je niet hoe hard ze aan het gillen waren gisterenavond "zeg ik. '" Jawel maar het is gewoon dat dingen aan het veranderen waren maar ik weet niet of ik dat ze graag wil" zegt ze. " Dat snap ik" zeg ik en druk een kus op haar wang.

~ Ymke ~

" Dus waar willen we over gaan schrijven in ons boek" vraagt Emily. " Ik heb wel een paar dingen" zeg ik. " Vertel het eens" zegt Romy en pakt haar laptop zodat ze kan noteren wat we er in willen vertellen zodat het management het goed kan keuren. " Ik denk dat ik wil vertellen over mijn relatie met Samuel, de goede en de slechte tijden en dan hoe we uit elkaar zijn gegaan en alle dingen " zeg ik. " Wil je dat echt gaan onthullen nu al aan iedereen" vraagt Emily. " Ja ze komen er vroeg of laat toch wel achter, iedereen weet wel dat we uit elkaar zijn maar niet hoe en ze verdienen het eigenlijk toch wel te weten, we waren 6 jaar samen" zeg ik. " Daar heb je wel een punt" zegt Lotte. " ik denk dat ik wil vertellen over mijn anorexia" zegt Emily. " Zeker "vraagt Romy. " Ja ik wil het ze vertellen het is een biografie over ons dus alles wat we hebben meegemaakt dus dan moeten we ook open zijn over alles misschien moet ik ook vertellen dat ik op mijn 17de zwager was" zegt ze. " Misschien moet je dat deel weglaten" zeg ik. " Waarom " vraagt ze. " Het is niet dat alles wat we de afgelopen jaren hebben gedaan alleen maar leuk was dus ik denk dat dit deel erbij hoort ook om andere te helpen" zegt Emily. " Dan vertel ik ook wel dat ik zwanger was en het kindje ben verloren het is toch een deel van mijn leven" zegt Lotte. "Als je het niet wilt moet je het niet doen " zegt Romy. " Maar het punt is dat ik het wil vertellen want misschien helpt het mij ook wel" zegt ze. " Ja we kunnen kijken of het goed gekeurd word" zeg ik. "Ja ik noteer het" zegt Romy. " Heb je nog iets leuks Romy over jou" vraag ik. " Nou ja ik wilde eigenlijk ook een stukje doen over mijn relatie met Cassius het opnieuw proberen wat niet werkte" zegt ze. " Ik vind dat serieus een goed plan " zegt Emily en neemt een slok van haar drinken. " Ja misschien wel " zegt Romy en begint te typen. " Maar zullen we niet eens wat leuks gaan vertellen" zeg ik. " zoals over de tour" zegt Lotte. " Ja dat moet er zeker in die van DNA, Salute en die van Get Weird" zegt Emily. "Vergeet ook niet dat we nog een vierde krijgen die van Glory Days" zeg ik. " Ja ik kan niet wachten tot die uit komt" zegt Romy. " Daarmee gaan we wel Samuel en Cassius heel erg goed terug pakken vooral met Shout out to my ex " zegt Emily lachend. " Je bent zo gemeen maar je plannen zijn zo geweldig altijd" zegt Lotte en we beginnen samen te lachen.

~ Dioni ~

" Ik ben weer thuis" roept Emily en ik hoor de voordeur dicht gaan. " Hey" zeg ik. "Hoe gaat het" vraagt ze zonder mij nog aangekeken te hebben. " Goed met jou" vraag ik. " Prima, je hebt niet bewogen sinds ik ben weg gegaan" zegt ze lachend en gaat naast mij op de bank zitten. " Ja sorry ik was over een hoop aan het denken" zeg ik en pak haar hand vast. De ring schittert om haar vinger. "Heb je twijfels erover" vraagt ze. "Nee maar ik ben gewoon aan het denken over waar we kunnen gaan trouwen, wanneer, wat onze plannen daarna zijn, jou jurk" zeg ik. " Dat zijn dingen waar we over kunnen denken" zegt ze en drukt een kus op mijn lippen. " Het komt allemaal wel goed" zegt ze. " Dat weet ik maar ik wil je de perfecte bruiloft geven" zeg ik. " Niks kan perfect zijn" zegt ze en pakt mijn hand vast. " maar het kan er wel heel dichtbij komen" zeg ik. " Dat klopt maar dat is helemaal niet nodig ik hou van je en jij houd van mij en dat is al mooi genoeg en dat maakt het al perfect genoeg" zegt ze met een glimlach. " Met jou een mijn zij is het allang perfect" zegt ze. " Mooi want die van mij ook" zeg ik en druk een kus op haar lippen.

" Maar wat wil je dan na onze bruiloft doen" vraagt ze. " Misschien verhuizen" vraag ik. " Waarom we hebben dit appartement toch al" zegt ze. " Ja en het is prima aangezien we eerst nooit thuis waren maar je opleiding is afgerond dus misschien kunnen we nu naar een huis verhuizen zodat we en gezin kunnen vormen en ons eigen plaatsje hebben" zeg ik. " Ik zal over nadenken of ik dit appartement wel kan achter laten er zitten allemaal herinneringen bij dit en als we het verkopen gaan die herinneringen ook weg" zegt ze ' Ja maar misschien zijn het ook een paar die je achter wil laten" zeg ik. "Ja daar heb je wel gelijk in misschien moet ik dit appartement maar los laten" zegt ze. " Dat is misschien het beste voor nu" zeg ik en pak haar handen vast. " En je weet dat geld het probleem niet is" zeg ik en drukt mijn lippen op die van haar. Mijn handen liggen op haar bovenbenen en die van haar rusten op mijn borstkast. Terwijl onze tongen langzaam om elkaar draaien trekt ze mijn shirt over mijn hoofd. Even later volgt haar shirt ook. Ik sta op en trek haar mee naar de slaapkamer. Haar laarsjes shopt ze onderweg uit en ze legt haar telefoon op het keuken blad zodat niemand ons kan storen. " Ik hou van je" zegt ze en drukt haar lippen weer op die van mij. Voorzichtig duw ik haar achterover het bed op.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu