Hoofdstuk 68.

15 1 0
                                    

~ Jai ~

Samen met Lotte loop ik door een winkelstraat in Zwitserland waar we gisteren avond zijn aangekomen. Het was een lange reis maar het was het zeker waard. " Nog maar vier shows" zeg ik. " Dan zit de tour er weer op" zegt ze. " Kom op ik merk aan je dat je het jammer vind" zeg ik. " Dat vind ik ook maar ik wil het niet laten merken omdat ik nog van de laatste dagen moet genieten" zegt ze. " zo zie ik het graag" zeg ik. " Dat weet ik" zegt ze en pakt mijn hand vast. Ik zie dat een paar mensen ons aankijken. " Waarom kijken zoveel mensen" vraag ik. " Omdat ze weten wie we zijn" zegt ze en we lopen een winkel in. We kijken een beetje rond in de kleding zaak. Uiteindelijk wil Lotte nog wat dingen passen dus ik zit een beetje op mijn telefoon te kijken terwijl ze heel de tijd komt vragen wat mijn mening is. Maar dan zijn we het weer niet eens dus laat ze het maar bij laten zien. " Ik hou van je" zeg ik en druk een kus op haar wang. " Ik hou ook van jou" zegt ze en loop voor de laatste keer het pashokje in om zich naar haar eigen kleding om te kleden.

" Wil je wat hebben" vraag ik. " Alleen dit jurkje" zegt ze en loopt er mee naar de kassa. " Ik betaal wel" zeg ik en pak mijn pinpas uit mijn portemonnee. " Dat hoeft niet" zegt ze. " Maar ik betaal toch" zeg ik en luister hoe ze in haar beste Duits met de vrouw achter de kassa praat en tot slot betaal ik het jurkje en krijgt Lotte het tasje naar haar toe geschoven. " Dankjewel" zegt ze buiten de winkel en druk haar lippen op die van mij. Mijn armen gaan om haar lichaam heen en die van haar om mijn nek. Ook al weten we dat er nu heel veel mensen aan het kijken zijn en dat er misschien ook foto's worden gemaakt boeit het ons eigenlijk helemaal niks. " zullen we wat gaan eten" zeg ik. " Ja goed plan" zegt ze en ik pak haar hand vast en we lopen weg van de mensen die ons nog staan aan te kijken. " Ze vonden ons heel interessant denk ik" zeg ik. " Dat waren we ook best wel" zegt ze lachend en dan zoeken we een leuk restaurantje uit.

" Kom zitten" zeg ik en schuif de stoel voor Lotte naar achteren. " Dankjewel" zegt ze en glimlacht lief naar mij terwijl de ober naar ons toe komt. We bestellen alle twee een warmte chocolade melk en hij verdwijnt om de lunchkaart te gaan halen. " Er is helemaal niks mis met samen op tour gaan" zegt ze. " Nee daar is helemaal niks mis mee" zeg ik lachend en we krijgen alle twee een kaart in onze handen gedrukt.

~ Kaj ~

" Hey" zeg ik als Emily de hotelkamer van de kamer van Dioni en haar open maakt. " Wat doe je hier " vraagt ze nog half slapend en ik zie dat toen ik op de deur klopte haar ook heb wakker gemaakt. " Dioni moest even weg dus hij heet gevraagd of ik even iets met je kan gaan doen" zegt hij. " Maar ik ben geen 5 dus je hoeft niet op mij te letten" zegt ze en ik loop naar binnen als ze omdraait en eigenlijk de deur wil dichtgooien. " Ik snap dat ik waarschijnlijk de laatste persoon op de wereld ben waar je iets mee wil gaan doen aangezien de gevoelens die ik voor je heb, maar ik heb ze nu onder controle" zeg ik. " Kaj, niet alles is om jou" zegt ze en gaat op het bed zitten. " Nee dat weet ik maar ik denk dat dit toch echt wel om mij gaat" zeg ik. " Je weet er helemaal niks van" zegt ze en laat zichzelf achter over op het bed vallen. Ik ga naast haar liggen in de hoop dat ze met mij gaat praten. Maar uiteindelijk liggen we maar een tijdje naar het plafon te staren. " Em wat er is je kunt het mij vertellen " zeg ik. " Nee ik wil het niet vertellen dat maakt dingen alleen maar erger" zegt ze. " Nee ik zal het anders zeggen het wordt al erger, Dioni en ik worden gewoon goed in ruzie maken en het goed maken" zegt ze. " Dat weet ik, daar heeft hij het met mij over gehad" zeg ik. " Maar wat is er aan de hand, waarom hebben jullie zo veel ruzie" vraag ik. " Omdat ik gewoon niet weet wat ik met mij leven moet doen, ik hou zo veel van hem maar" zegt ze. " Wat is er, praat gewoon met mij" zeg ik. " Ik zit in een twee strijd " zegt ze. " Waarom" vraag ik. " Omdat ik gewoon nog iemand anders leuk vind maar ik wil er niet aan toe geven en dat ging goed tot ik terug kwam uit Spanje" zegt ze. " Wat is er aan de hand" vraag ik. " Ik vind je leuk maar ik hou van Dioni" zegt ze en ik merk aan haar gezicht dat ze er echt niet trots op is en de tranen beginnen over haar wangen te rollen. " Kom hier" zeg ik en zonder enige tegenstribbel neem ik haar in mijn armen en merk ik dat ze al een beetje aan het kalmeren is. " Het komt allemaal wel goed" zeg ik en dan merk ik ook pas wat ze net heeft gezegd. Maar op dit moment met ik aan haar denken en niet aan mezelf. Ik moet er voor haar zijn en niet voor mezelf. Hoe veel pijn het ook gaat doen. Ze hoort bij Dioni. Ze zijn al 5 jaar samen en dat moet zo blijven.

~ Romy~

We hebben onze vestje achtige dingen weer uit gegaan en hebben nu alleen nog aan wat we daaronder aan hadden. Het word even donker en dan begint de muziek van Love Me Like You.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu