Hoofdstuk 31.

27 0 0
                                    

~ Jai ~

"Dioni kunnen we even praten" vraag ik en klop nog een keer op de deur. " Ik ben even niet een mood om te praten" zegt hij. " Nou dan kom je maar in die mood want we moeten praten" zeg ik en als ik tegen de deur wil duwen voel ik dat Dioni hem open maakt. " Sorry" zegt hij. " Wil je wat te drinken" vraagt hij. " Nee ik wil alleen even met je praten" zeg ik en ga naast hem op de bank zitten. " Waar wil je over praten" vraagt hij. " Dion ik weet dat Emily de baby heeft gehouden" zeg ik. "Hoe weet je dat" vraagt hij. "Emily heeft het tegen Lotte verteld" zegt hij. "Waarom heet ze dat gedaan" zegt hij. " Misschien omdat dit allemaal te veel voor haar is geworden wat ik best wel kan begrijpen. Je bent zwanger,je mag het aan niemand vertellen en je vertrekt naar Spanje voor je " stage" komt naar Nederland om te bevallen een beetje op te knappen en dan weer veder te gaan met je leven of je nooit zwanger bent geweest. Dat is veel voor iemand van 17 om het aan te kunnen ik denk dat Lotte het niet eens zou kunnen en die is nu 20 " zeg ik. "Als je het zo zegt klinkt het gewoon niet oke" zegt hij. " Het was niet oké en dat is het nog steeds niet maar dat hebben jullie jezelf wijs gemaakt om er zo mee om te kunnen gaan maar jullie zouden niet met zulke dingen moeten kunnen omgaan jullie zouden een gewoon leven moeten kunnen hebben" zeg ik. "Jai ik was er niet klaar voor, Emily was net 17 die was er al helemaal niet klaar voor en we waren te laat met haar te laten weghalen en dan kon Emily ook gewoon niet, maar ze kon ook geen moeder op een leeftijd van 17 worden" zegt hij. " Nee maar hebben jullie het er ooit over gehad wat jij wilde" vraag ik. " Ja vast wel" zeg ik. " Je hebt gewoon geprobeerd die tijd te vergeten eh" vraag ik. " Ja natuurlijk ik wil niet herinnerd worden aan een tijd waar mijn vriendin maar rot bleef voelen. Maar Jai, jij en Lotte hebben een kans. Kans om geweldige ouders te worden. Emily en ik waren te jong en aan het begin van ons leven met studeren en net aan begin met het touren en alles. Maar jullie kunnen dit" zegt hij. " Dioni ik weet niet of dit past in het leven wat wij leiden" zeg ik. " Daar moet je achter zien te komen" zegt hij en ik merk dat hij het echt meent. " Dankjewel Dion ik hoop dat dicht echt geholpen heeft voor ons alle twee" zeg ik. " Ik red mezelf wel " zegt hij. "Je maakt je meer zorgen om Emily eh" vraag ik. " Ja dat altijd ik wet niet wat je altijd uitspookt" zegt hij.

~ Dioni ~

" Hey" zeg ik. " Hey" zegt Emily. " Je weet het eh" vraagt ze. " Ja ik weet het " zeg ik. " Sorry" zegt ze. " Het maakt niet uit en het komt allemaal echt wel goed zolang we er maar in geloven" zeg ik. " Dat weet ik maar nu mis ik je alleen nog maar meer" zegt ze. " Ik mis jou ook, maar weet dat het nog maar iets meer is als een week en dan zien we elkaar weer en dan kan ik je weer vasthouden en troosten" zeg ik. " Dion misschien moet ik er eens een keer voor jou zijn. Jij hebt het in die tijd ook moeilijk gehad en ik ben er amper voor jou geweest en ik vind het echt heel erg slecht dat ik er niet voor je ben geweest en nooit naar je heb geluisterd. Misschien wilde je het wel houden maar daar hebben we het nooit over gehad we hebben het gewoon weg geven " zegt ze en ik kan horen dat ze aan de andere kant van de lijn, aan de andere kant van de wereld aan het huilen is en ik haar niet kan knuffelen en zeggen dat het allemaal wel goed is. " Em het is goed" zeg ik en er rollen zonder enig geluid tranen over mijn wangen. Ik probeer zo goed mogelijk adem te halen zodat Emily het nooit zal weten dat ik aan het huilen ben. " Het is al goed" zegt ze. " Ik weet dat je er nog meer zit maar Emily ik weet dat wat we hebben gedaan het beste was, ze heeft nu een goed leven en we kunnen er ook niks meer aan veranderen. Vanaf haar 18de zou ze weten wie wij zijn en wie weet zie je haar ooit nog wel" zeg ik. " Dion als zij 18 is zijn wij 30 en 33" zegt ze. " Misschien zal ze het nooit weten maar Emily daar zijn dingen waar je nu nog niet over moet nadenken" zeg ik. " Dat is waar" zegt ze. " Maar vertel mij een wat leuks" zeg ik. " Nou ja ik heb net iets meer als een dag in een vliegtuig gezeten en over een paar uur moet ik al weer optreden en dan vliegen we al weer veder dus ik heb eigenlijk niet echt iets leuks te vertellen" zegt ze. " En jij" vraagt ze. " Ik heb een beetje gerepeteerd " zeg ik. " Oh" zegt ze. " Naar en paar minuten hang ik op omdat we niet echt iets hadden om nog over te praten. Ik laat mij tegen de muur naar beneden glijden en blijf met mijn telefoon in mijn handen op de grond zitten. Ik denk terug aan het moment dat de Salute tour begon en ik Emily sinds maanden weer had zien stralen en haar ding doen. " Dingen veranderen zo snel weer terug " zeg ik tegen" mezelf.

~ Ymke ~

We hebben net act 1 gedaan en zijn snel naar achteren gegaan om om te kleden en wat te drinken en in een minuut zijn we weer terug om het volgende nummer te doen. We gaan op onze plek staan. Ik zie dat Lotte een beetje staat te hijgen en dan begin te muziek van Lightnigh.




I'd cross a desert and an ocean
To get away from the pain of your storm
I chased the sun light, been running from your shadow
So that I could heal and I didn't feel

That zig-zag shooting through my heart
That zig-zag hit me like a dart
Electricity, electricity
Oh, this love's tearing me apart
I been running like the light from the dark
Electricity keeps on hitting me

Oh, lightning strikes twice
And it burns like ice
I wish I didn't love you again
Lightning strikes twice
And it burns so nice
I wish I didn't love you,
But I do
But I do

Those eyes, one look and I'm enchanted
Your voice a serenade, and it sings to my heart
One kiss, turned the skies to gray
I'll never get away, no shelter from the rain, oh

That zig-zag shooting through my heart
That zig-zag hit me like a dart
Electricity, electricity
Oh, this love's tearing me apart
I been running like the light from the dark
Electricity keeps on hitting me yeah

Oh, lightning strikes twice
And it burns like ice
I wish I didn't love you again
Oh, lightning strikes twice
And it burns so nice
I wish I didn't love you,
But I do
But I do

O Fortuna
Velut luna
Statu variabilis
Semper crescis
Aut decrescis
Vita detestabilis

Every time that I hear your name, oh
Baby, you're the pleasure, the pain

Oh, lightning strikes twice
And it burns like ice
I wish I didn't love you again,
But I do
But I do

O Fortuna
Velut luna
Statu variabilis
Semper crescis
Aut decrescis
Vita detestabilis
But I do

Our Future ( B-Brave fanfictie)Onde histórias criam vida. Descubra agora