Hoofdstuk 86.

12 2 0
                                    

~ Samuel ~

Ik loop achter een makelaar aan een appartement in. Toen ik gisteren  thuis kwam bij Jai heb ik gelijkt mijn telefoon gepakt en een makelaar gebeld omdat ik niet veel langer Jai tot last wilde zijn. Ik had gehoopt dat Ymke nog wel zal bijdraaien en we weer bij elkaar zouden komen nadat we het zo leuk samen hadden gehad maar toch niet. Wat ik voor huisje zoek weet ik ook nog niet omdat ik het vorige huis samen met Ymke heb uitgezocht en zij het heeft ingericht en alles er mee gedaan.

" Dit is de woonkamer" zegt de makelaar en haalt mij daarmee uit mijn gedachten. " Hij is ruim dus er is genoeg plaats voor een bank en wat stoelen en dan kan er ook nog een eettafel bij" zegt hij. " Hoeveel slaapkamer zijn er" vraag ik. " Er zijn twee slaapkamers een badkamer, keuken en deze woonkamer" zegt hij. " Dus dit is eigenlijk een goede plek om in je eentje te wonen en een leven op te bouwen" vraag ik. " Ja dit zou een prima beginwoning zijn" zegt hij. " Mooi dan wil ik nog even rondkijken en dan denk ik dat dit is wat ik wil" zeg ik en loop zonder een reactie af te wachten naar de slaapkamer.  Ik kijk nog een beetje samen met hem rond maar eigenlijk weet ik toch wel dat ik nergens anders wil wonen als waar ik eerst woonde omdat Ymke en ik daar ook bijna een jaar naar hebben gezocht maar dit lijkt er nog een beetje op. " Ik neem het" zeg ik. "Dat is mooi" zegt de makelaar en steekt zijn hand naar mij uit. " Heel erg bedankt voor de goede hulp" zeg ik. " Graag  gedaan" zegt hij en zoek in zijn tas naar een hoop papieren.

Nadat ik met de makelaar alles had geregeld over het appartement en ik gelukkig gelijk de sleutels kon krijgen en nu alles kon gaan regelen voor de verhuizing ben ik onderweg naar Ymke met een paar dozen om mijn spullen op te halen.  Ik steek de sleutel in het slot en gooi de deur open. " Sam had je niet kunnen bellen om te laten weten dat je langs kwam" zegt Ymke die op de bank zit. " Jawel maar ik ging dozen halen en daarna kwam ik hier en ik dacht dat je niet thuis was" zeg ik en loop door naar de slaapkamer. Op het bed dat ik en Ymke een hele tijd hebben gedeeld leg ik een koffer neer en begin die te vullen met de kleren die van mij die er nog liggen. Als ik drie koffers gevuld heb denk ik dat ik al mijn kleren heb. Ik een door begin ik mijn schoenen te gooien en zet die daarna allemaal buiten de slaapkamer. " Sam dit kon nog wel even wachten het is geen probleem als je dit pas volgende maand komt goed" zegt ze. " Nee ik wil opnieuw beginnen en jij ook dus ik kom alles halen " zeg ik.

~ Kaj ~

Met mijn auto rij ik de parkeergarage in en zoek een plaatsje. Even later maak ik mijn riem los en stap uit de auto. " Kaj lang geleden" zegt Bart en komt naar mij toe. " Goed je te zien " zeg ik met een glimlach. Bart is een oude vriend van school die ik door werk al een paar maanden niet meer heb gezien maar vandaag hadden we alle twee tijd.

" Dus hoe gaat het in de liefde" zegt Bart als we al een tijdje op een terras zitten. " Er is geen liefde " zeg ik en neem een hap van mijn burger. " Niet nog steeds niet dat meisje waar je al 5 jaar lang iets voor voelt" vraag hij. " Nee nog steeds samen met Dioni" zeg ik. " Maar ik hoorde dat Dioni gaat trouwen dus ze is eigenlijk verloofd" vraagt Bart. " En zwanger" zeg ik. " Hoe oud is ze, 18" vraagt hij. " Nee ze is net 20 geworden " zeg ik. " Kaj ik denk echt dat je haar moet vergeten" zegt hij. " Want jij hebt zo veel verstand van de liefde" zeg ik. " Nee maar ik probeer het niet eens meer" zegt hij lachend. " Nee dat is waar ik denk dat ik er ook maar gewoon mee stop" zeg ik lachend. " Goed plan" zegt hij en neemt een slok van zijn drinken. Ik hoor black magic door de speakers op het terras klinken en ik weet dat Bart dit niet kent maar wel dat ik mij gewoon moet gedragen. " Wat is er" vraagt hij en merk dat mijn plan al gelijk is mislukt. " Dit is het meisje waar we het net over hadden" zeg ik. " Ze heeft wel talent" zegt hij en gaat door met eten omdat hij ziet dat ik het er niet meer over wil hebben. " Het komt wel goed Kaj dat wet je zelf ook" zegt hij. " Ja dat weet ik" zeg ik en zonder nog een woord te wisselen gaan we verder met het eten en zeggen we niks tot de ober komt vragen of we de rekening willen.

"Het was gezellig" zegt hij en zwaait voor hij naar zijn auto loopt. " Dat was het zeker moeten we vaker doen" zeg ik en zoek in mijn zak naar mijn auto sleutels. Als ik in de auto zit zet ik de radio aan maar draai hem al snel weer uit omdat het gaat over Little mix die volgende week vrijdag gaan optreden bij x-factor. Ik hoorde dat Dioni en Jai wel gingen maar ik weet gewoon dat als ik gaat dat het niet goed gaat aflopen. Ik start mijn auto en rij achteruit het plaatsje uit en zoek de uitgang van de parkeergarage. Ik stop het kaartje in de automaat en de slagboom gaat naar boven en ik stuur de weg op.

~ Emily ~

Met heel veel zenuwen in mijn buik loop ik de woonkamer met een doosje in mijn hand. Ik ben deze middag naar de dokter geweest om  te vertellen dat ik denk dat ik weer zwanger ben en hij heeft een echo gemaakt maar ik vertelde ook gelijk dat ik het kindje eigenlijk niet meer wilde houden. Hoe graag ik het eerst ook wilde het kan niet nu het zo goed gaat met B-Brave en Little mix is dat het enige waar Dioni en ik mij op moeten storten. Daarnaast willen we ook nog volgend jaar gaan trouwen en dan moet het niet allemaal te veel worden.

Ik loop naar de tafel en leg het doosje voor Dioni zijn neus neer die nog druk bezig is met typen o op zijn laptop. " Wat is er" vraagt hij maar ik negeer het en kijk nog een keer naar het douche om hem de hint te geven dat hij daar maar naar moet kijken. " Wat is er allemaal aan de hand" zegt hij en zucht diep. Hij pakt zijn laptop van zijn schoot en bukt naar voren. Het duurt even tot Dioni de boodschap die op het doosje staat binnen kan laten komen en dan legt hij hem weer op tafel. " Wanneer ben je naar de dokter geweest en waarom ben je zonder mij gegaan" vraagt hij en ik merk dat hij nog wel rustig blijft. " Ik heb geen keuze gemaakt ik heb de dokter verteld dat ik dacht dat ik weer zwanger was en hij heeft toen een echo gemaakt om te kijken of het echt zo is maar Dioni ik weet niet of dit het goede moment is om een kindje te krijgen. Ik kan het niet nog een keer aan om het kindje van ons weg te geven maar wij kunnen niet op dit moment van ons leven een kindje gaan opvoeden. Ik heb het druk met Little mix en jij met B-Brave en we willen ook nog trouwen ik besefte mij dat het allemaal veelstee veel is " zeg ik. " Dat is het ook maar als je het niet wilt ik kan je niet dwingen om het kindje te houden en ik  ben het ook met je eens maar ik hou dit doosje twee dagen bij en dan mag jij er over denken en als je er over twee dagen nog zo over denkt dan weet ik dat je het zeker weet en dan sta ik zeker achter je beslissing" zegt hij en komt naar mij toe. " Em alles wat je doet ik sta altijd achter je beslissing maar ik wil alleen dat je er goed over denkt voor je het doet daarom hou ik het bij" zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Dat weet ik en ik vind het ook goed dat je het doet" zeg ik met een glimlach op mijn gezicht en merk dat ik heel blij ben met zijn reactie en mening.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now