Hoofdstuk 90. The End

31 1 0
                                    

~ Emily & Dioni ~

Na een hoop problemen hebben ze besloten gewoon bij elkaar te blijven en over een jaar  te gaan trouwen met hun vrienden en familie erbij. Ze hebben het nog een tijdje moeilijk gehad met dat Emily het kindje niet heeft gehouden en nog hun eerste kindje proberen te zoeken maar dat hebben ze ook kunnen loslaten.  Ze wonen nu samen in een nieuw huisje en hebben een puppy en denken goed na over wat ze na dat ze getrouwd zijn willen doen.

~ Lotte & Jai ~

Lotte en Jai zijn nog steeds samen en werken aan hun toekomst en lopen elkaar daarbij niet in de weg. Het is soms nog een beetje moeilijk dat ze elkaar zo weinig kunnen zien door dat ze het druk hebben met hun werk maar verder gaat alles goed in hun relatie.

~ Kaj ~

Kaj en Dioni zijn nog steeds goede vrienden en dat geldt ook voor Emily en Kaj. Ze hebben het alle drie nog een tijdje moeilijk gehad met het feit wat er allemaal is gebeurt de afgelopen tijd maar na een tijdje konden ze zich daar over heen zetten en toen ging alles weer goed met Dioni en Kaj in B-Brave en als Emily en Kaj elkaar zagen op zakelijke afspraken ging het goed en later zagen ze elkaar weer als vrienden.

~ Cassius ~

Cassius reageerde op dezelfde manier op toen het uit ging tussen hem en Romy als de eerste keer. Het was moeilijk en hij kon zich daar ook niet makkelijk over heen zetten dat hij weer met elk meisje dat hij tegen kwam het bed in dook en dat er ook veel over werd gezegd. Gelukkig verdween dat naar een tijdje en beetje toen hij een meisje ontmoeten dat hem heeft veranderd.

~ Ymke ~

Ymke is door gegaan met haar leven nadat ze Samuel het huis uit heeft gezet. Het is even moeilijk geweest maar ze is weer gaat daten en toen heeft ze haar leven weer kunnen oppakken en nu is ze heel gelukkig samen met Stefan.

~ Romy ~

Romy is ook andere jongens gaan zien en heeft de break up  tussen haar en Cassius toch iets anders aangepakt als hij heeft gedaan. Zijn spullen gingen terug naar hem en ze had spijt dat ze het nog opnieuw had geprobeerd aangezien het de eerste keer al niet werkte waarom zou het nu dan wel werken. Maar hun ziet ze andere jongens en is ze gelukkig in haar nieuwe appartement waar ze opnieuw is begonnen.

~ Samuel ~

Samuel is toch weer samen gekomen met Loïs. Ze hebben veel gepraat over dingen en beide hun grenzen aangegeven en toen is ze bij hem in gaan wonen. Ze zijn nu gelukkig samen en Samuel en Ymke kunnen ook elkaar zien zonder dat er problemen zijn aangezien ze beide zijn doorgegaan met hun leven. Dus zakelijke afspraken zijn geen probleem voor hun.


Dit was echt het laatste deel van de serie die is begonnen met Alles veranderd. Ik ben ongeveer 2 jaar aan het schrijven geweest en ik vond het echt heel leuk om te doen maar ik heb nog 1 boek staan dat nog niet gepubliceerd is maar wel af. ik heb besloten dat ik ga stoppen met schrijven en mij meer op mij studie ga storten.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now