Hoofdstuk 11.

36 0 3
                                    

                  

~  Kaj ~

" Em kom mee het is het niet waard om hier ruzie  te gaan maken voor je het weet staat het in de krant" zeg ik en pak haar bij haar pols vast. " Kaj ik kan dit niet laten gaan zonder hem te laten weten dat hij er morgen niet meer in komt " zegt ze en trekt haar arm los.  Voor ik het weet staat ze tegenover Dioni die zelf nu ook door heeft dat dit heel dom is wat hij doet. " Je snapt toch zelf ook wel dat je er morgen niet in komt eh" hoor ik Emily zeggen. " Sleutels" zegt ze omdat ze geen reactie krijgt van Dioni. Dioni pakt zijn bos uit zijn zak en geeft het aan Emily. "Gaat dit niet heel veel te ver" vraag ik als we samen naar buiten lopen. " Zonder sleutels komt hij er een paar dagen niet in tot ik klaar ben om weer met hem te praten" zegt ze en gaat op de bijrijdererstoel zitten.

" Gaat het" vraag ik aan Emily als we bij haar op de bank zitten. " Ja het gaat" zegt ze en neemt een slok van haar water. "Heb je enig idee waarom hij dit zou doen" vraag ik. " Jou gevoelens" zegt ze. " Ja maar dan heb jij toch niks gedaan je weet het alleen en hij weet het blijkbaar ook anders zou die dit nooit hebben gedaan " zeg ik. " Kaj ik ben te moe om een discussie aan te gaan" zegt ze. "Dat snap ik " zeg ik. " Hebben jullie mogen een repetitie" vraagt ze. " Ja om half 5" zeg ik. " Mooi die van de meiden en mij is in de ochtend dus dan hoef ik hem voorlopig niet te zien" zegt ze. " Je weet dat hij iet zo snel je op geeft eh" zeg ik. " Dat weet ik en ik ook niet op hem maar voor nu kan ik hem niet onder ogen komen en ik denk dat je wel begrijpt waarom" zegt ze en zet haar lege glas op de tafel. "Dan zal ik maar naar huis gaan" zeg ik. " Kaj wil je hier blijven net zoals vroeger toen het niet goed ging tussen Dioni en mij" vraagt ze. " Ja ik blijf wel dan kunnen we mogen samen op zoek gaan naar je auto en dan zet ik je anders wel af bij Global" zeg ik. " Is goed" zegt ze en loopt de kamer uit.

~ Jai ~

" Goedemorgen" zeg ik als ik zie dat Dioni ook wakker is. " Laat het goede maar weg ik heb hoofdpijn dat is niet normaal" zegt hij. "Nee dat snap ik je hebt ook wel een beetje heel veel gedronken gisteren kan je je nog iets herinneren van wat er gebeurt is" vraag ik. " Nee niet echt" zegt hij. " Dat is maar goed ook" zeg ik en sta op en loop naar de keuken.

" Wat is er gebeurt Jai" zegt hij en loopt achter me aan.  "Je was dronken en je wist duidelijk niet meer wat je deed. Je hebt met Emily gebeld toen zei ze dat ze je kwam halen ik heb wat gemene dingen gezegd over haar en Kaj. Ze heeft geen idee waar haar auto is en dat is maar goed ook en veder ja heb je staan zoenen met een andere chick en dat heeft ze gezien" zeg ik zo snel mogelijk zodat ik dadelijk niet de schuldige ben van dit hele verhaal. " Ik heb wat" zegt hij. " Gezoend met een andere chick" zeg ik nog een keer. " Ja ik hoorde je wel maar ik kan je niet zo goed geloven, Jai ik moet nu naar haar toe waar zijn we sleutels" vraagt hij. " Ja die heeft Emily, ik denk dat ze je een paar dagen niet meer hoeft te zien" zeg ik. "Je mag hier blijven dat is geen probleem maar ik zal als ik jou was een paar dagen wachten en dan met haar gaan praten je weet hoe ze is als ze boos is je kunt haar beter laten en dan met haar gaan praten als dat je gaat drammen " zeg ik. " Ja ik weet het maar als ik hier blijf heb ik wel spullen nodig" zegt hij.  "Hier ga met de sleutel die ik heb gehad toen jullie op vakantie waren naar jullie appartement pak wat spullen en zorg dat je weg bent voor dat Emily weer thuis komt" zeg ik en druk een sleutel in zijn hand.

~ Samuel ~

" Goedemorgen" zeg ik en kijk diep in de ogen van Ymke. " Goedemorgen" zegt ze en drukt een kus op mijn lippen. "Lekker geslapen" vraag ik. " Prima en jij" vraagt ze. " Het kan er mee door" zeg ik en stap uit het bed. " Heb je al honger" vraag ik. " Ja vast wel" zegt ze en stapt ook uit bed en pakt mijn sweater van de grond. " Die is voor te groot voor jou" zeg ik en voor ik het weet heeft ze hem toch aangetrokken. " Ja dat kan mij heel weinig schelen" zegt ze lachend en loopt naar de keuken. Als een soort schaap volg ik haar en ga op een kruk zitten. " Hoe ging de repetitie gisteren " vraagt ze en pakt wat eieren uit de koelkast en spek. " Goed en bij jullie" vraagt ze. " Prima" zeg ik en kijk op mijn scherm van mijn telefoon. " Heb je enig idee waarom Emily mij gebeld kan hebben" vraag ik. " Nee geen idee ze heeft mij niet gebeld misschien wat het iets over Dioni " zegt ze. " Ik bel haar wel even terug. " zeg ik en sleep de melding zodat hij Emily belt. " Met Emily" hoor ik Emily aan de andere kant van de lijn nog slapend zeggen. " Heey Em" zegt Ymke. " Jullie willen weten waarom ik gebeld heb" vraagt ze. "Dat willen wij wel" zeg ik en probeer haar aan het lachen te maken maar het werkt niet helemaal. " Ja sorry problemen met Dioni" zegt ze. " Oh leg dat maar vanmiddag uit dan kun je nu veder slapen" zegt Ymke. "Ja dat is goed, doei dan" zegt ze. " Doei" zeg ik ne verbreek de verbinding. " Hij zal toch niet iets doms gedaan hebben eh" zeg ik. " Vast wel maar dat lossen ze wel op" zegt Ymke en roert in de bak met eieren. " Niet iedereen kan het zo goed vinden met elkaar als wij" zeg ik en druk een kus op haar lippen. " Het is niet dat het bij ons altijd zoeten koek is geweest" zegt ze lachend. "Dat is niet eens een uitspraak" zeg ik. " Maakt niet uit" zegt ze lachend.

Our Future ( B-Brave fanfictie)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن