Hoofdstuk 29.

29 0 0
                                    

~ Jai ~

" Goedemorgen" zeg ik en loop de zaal in.  "Goedemorgen wat ben jij vrolijk" zegt Kaj. " Ja ik weet niet ik heb het idee dat dit een goede dag gaat worden" zeg ik. " Mooi zullen we dan maar gaan beginnen met repeteren" zegt Dioni een beetje geïrriteerd. " Dion Cassius is er nog niet" zegt Samuel. " Dat meen je niet" zegt hij en gaat terug op de bank zitten en gaat een beetje aan zijn veters zitten. "Wat is er met jou" vraag ik. " Niks" zegt hij en blijft naar zijn schoenen kijken. " We zijn beste vrienden je weet dat je ons alles kan vertellen eh" zegt Kaj. " Gewoon wat ik tegen jou heb verteld brengt veel oude herinneringen op" zegt hij. " Wat heb je tegen Jai verteld" vraagt Samuel. " Dat Emily misschien zwanger was toen ze 17 was" zeg ik voor ik weet wat ik gezegd heb en sla mijn hand voor mijn mond. " Sorry Dioni" zeg ik. " Nee het maakt niet uit het gaat mij er meer om dat de buitenwereld het niet weet dan dat mijn beste vrienden het niet weten maar ja ze was inderdaad misschien zwanger maar het heeft zo veel stress mee gebracht en we waren toen net zo druk en ik had een kans op Emily te helpen want we waren bij elkaar maar Jai heeft niet de kans om nu naar Lotte te gaan om haar te helpen" zegt Dioni. " Ik waardeer wat je zegt Dioni, echt waar maar het is niet dat ik even een ticket naar Sydney kan kopen om daar een dag te blijven met Lotte te praten en weer terug naar Nederland kan vliegen" zegt hij. " Dat bedoel ik niet, denk goed na wat Lotte en jij willen je hebt maar 1 kans. Als het weg is is het weg en ik snap jullie zijn 20 en 23 maar je weet nooit wat de toekomst gaat brengen " zegt Dioni en loop de zaal uit. " Zal ik even achter hem aangaan " vraagt Kaj. " Nee laat hem maar even hij moet even nadenken " zeg ik. " Ben ik de enige die denkt dat ze wel zwanger was en ze hebben laten weghalen" vraagt Samuel. " Nee je bent niet de enige maar ze waren 17 en 20 dat is een andere verhaal " zeg ik en laat me op de plek zakken waar Dioni net nog zat. 

" Heb ik iets gemist" vraagt Cassius die op zijn gemak de zaal in komt lopen. " Oh Dioni is er ook nog niet dus ik ben nog helemaal niet te laat" zegt hij. " Die is er wel maar, stel maar gewoon niet zo veel vragen" zegt Kaj. " Ik heb dus wel iets gemist "vraagt Cassius. " Zeg mij wat je hebt een hoop gemist maar ik denk dat nu je er eindelijk bent we beter maar gewoon gelijk kunnen beginnen.

~ Emily ~

"Tijd om te gaan meiden" zegt Mo en kijkt wachten hoe wij onze spullen bij elkaar zoeken om bijna 8 uur in het vliegtuig te gaan naar Abu Dhabi te gaan. Daar hebben we een tussenstop en vliegen van daar door naar Sydney. Met zijn vieren stappen we het privé vliegtuig in die speciaal voor de tour is. " Zijn jullie klaar om 8 uur in een vliegtuig te zitten" vraagt Ymke die duidelijk nog veel te veel energie heeft. Na de show zijn we gelijk in een Taxi geduwd die naar het vliegveld ging en daar moesten we wachten tot ons vliegtuig ging. Voor de laatste keer kijk ik op mijn telefoon en ik zie dat Dioni nog een berichtje heeft gestuurd.

Dioni:  Hey, mis je maar veel plezier in Sydney x

U:  Mis jou ook en bel je als we zijn aangekomen x"

Telefoons geliefd nu op vliegtuigmodes en als we opgestegen zijn kun je gebruik maken van de wifi die er aan boord is" zegt een stewardess. " Ja sorry" zeg ik en leg mijn telefoon weg en ga op mijn stoel zitten. " Tijdens het opstijgen en landen zijn de lampen uit en dienen de stoelriemen vast te zijn" zegt ze. We krijgen nog een hoop andere uitleg maar daar luister ik al niet meer naar en stop mijn oortjes in mijn oren. Ik hou niet van vliegen. Hoe moet ik ook 8 uur gaan stil zitten.  " Gaat het " vraagt Lotte. " Ja het gaat prima ik heb gewoon een beetje last van mijn oren " zeg ik. " Gaat het wel met jou niet misselijk" vraag ik aan haar. " Nee het gaat prima. Maar Em mag ik je iets vragen "vraagt ze. " Ja natuurlijk altijd" zeg ik. " Ik hoorde van Jai dat je op je 17 ook het idee had dat je zwanger was " zegt ze. " Ja dat klopt" zeg ik. " Was je zwanger " vaagt ze en ik begin te plukken aan mijn nagels en weet niet wat ik moet zeggen. " Ja " zeg ik met een score  stem en er rolt een traan over mijn wang heen. " Waarom heb je ons dat nooit verteld" vraagt ze. " Omdat ik geen moed had om jullie ook te vertellen dat ik de baby heb gehad, maar ze is geadopteerd " zegt ze. " Hoe dan wanneer" vraag ik verbaast. " Ik moest voor een half jaar stage naar het buitenland, zonder dat iemand het wist op Mo na ben ik naar huis geweest om te bevallen maar ik was pas 17 en Dioni 20 we waren te jong om dat te kunnen doen we woonde toen nog niet eens samen dat ik haar heb afgestaan" zeg ik en er beginnen nog meer tranen over mijn wangen te stromen. " Em kom hier" zegt Lotte en slaat haar armen om mijn heen en dan merk ik dat ze op dit moment ook aan het huilen is.

~ Kaj ~

We lopen bij Sony naar binnen en door naar de dichtbij zijnde vergaderzaal want we gaan vandaag een beetje overleggen wat het plan is voor de komende tijd. " Dus wat is het plan" zegt Cassius. " We gaan het eerst hebben over wat jullie gaan doen voor het voorprogramma voor Little mix" word er gezegd. " Maar bijna het hele team is weg met de meiden op tour. Giovanni is mee voor de kleding te regelen met een assistente. Mo en Brahim zijn mee want dat zijn hun manager. De enige die hier nog zit is Cees die nu zorgt dat we overal op tijd komen want dat is voor ons ook nog een hele kunst. Maar gelukkig is Shaker er ook. Die kon niet mee op tour omdat hier nog veel meer te doen is en de meiden zich toch wel zouden reden. "Laten we beginnen met elke liedjes jullie gaan zingen" zegt Bob, een van de namen die ik nog een beetje kan onthouden. " Ik denk dat we beginnen met one night stand, one fire, Tot in de nacht en dan als laatste doen Klaar voor je body. We hebben een half uur om vol te krijgen maar ons kennende gaan we nog praten tussen door" zegt Dioni die ik niet meer heb gehoord sinds de repetitie. "Gaat het wel een beetje " vraag ik heel zacht aan hem. " Alles gaat prima " zegt hij en kijkt snel naar Bob om zijn reactie af te wachten.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now