Hoofdstuk 67.

18 1 0
                                    

~ Dioni ~

" Goedemorgen" zeg ik en merk aan mijn stem dat hij pijn doet van gisteren. " Hey wat is er met je stem" vraagt Emily. " Ik heb een beetje last van mijn keel maak je er maar geen zorgen over" zeg ik. " Je weet dat ik dat toch wel doe dus niet zeggen dat ik dat niet moet" zegt ze. " Ja ik weet het maar hoe gaat het met jou " vraag ik. " Ik ben kapot, mijn hoofd is behoorlijk zwaar geworden" zegt ze en laat haar hoofd weer op het kussen vallen. " Kom hier" zeg ik en sluit haar in mijn armen. Op haar hoofd duw in een kus en merk aan haar dat ze wat terug getrokken is. " Gaat het echt goed" vraag ik aan haar. " Ja het gaat prima maak je maar geen zorgen over mij " zegt ze. " Ja maar ik maak me toch wel zorgen" zeg ik en leg mijn hoofd op die van haar. " ik ga je echt missen als je straks twee weken weg bent" zegt ze. "Ik ga jou ook missen maar we hebben eerst nog 3 weken samen" zeg ik tegen haar. " Ja dat weet ik" zegt ze en ik merk dat ze weer in slaap is gevallen. Toch knaagt het aan mij wat er aan de hand kan zijn. Er word geklopt op de deur dus met veel moeite klim ik uit bed en kijk nog om naar Emily maar die ligt gewoon te slapen.

" Hey" zeg ik als ik Kaj zie staan. " Hey" zegt hij. " Wat is er ik zie aan je dat er is" zegt hij. " Ja Emily doet raar " zeg ik. " Hoezo doet ze raar" vraagt hij. " Ja ze doet heel afstandelijk" zeg ik. " Het komt wel goed ik denk niet dat er een moment is geweest dat jullie, jullie ruzie's niet hebben bijgelegd" zegt hij. " Dat is waar maar wat kwam je doen" vraag ik. " Gewoon kijken of je al wakker was" zegt hij. " Ohw nou ja ik ben wakker maar ik blijf nog even om te kijken wat Emily gaat doen" zeg ik. " Ja is goed snap ik" zegt hij.

" Dion het gaat echt goed met mij" zegt Emily als ik zie dat ze elk woord van het gesprek heeft gehoord. " Ik voel aan je dat het niet goed met je gaat" zeg ik. " Ik ben gewoon heel erg moe, hoofdpijn en ik heb het idee dat mijn ogen dichtvallen maar het komt wel goed" zegt ze. " Weet je het zeker" vraag ik. " Ja heel zeker" zegt ze en drukt haar lippen op die van mij. Ook al vertrouw ik het nog niet helemaal neem ik er toch maar vrede me. " Ik hou van je" zegt ze. "Ik hou ook van jou" zeg ik en druk een kus op haar lippen met mijn handen op haar wangen.

~ Lotte ~

" Ga je mee ontbijten" vraagt Jai. " Vooruit dan ik kan niet heel de dag in deze kamer zitten" zeg ik. " Nee dat dacht ik inderdaad ook al" zegt hij. " Maar ik ben zo moe" zeg ik en laat mezelf achterover op het bed vallen en sluit mijn ogen. " Kom je moet iets eten daarna mag je van mij weer in bed gaan liggen" zegt hij en trekt mij aan mijn arm omhoog. Ik druk mijn lippen op die van hem. Zijn handen gaan naar mijn onderrug terwijl die van mij over zijn borst gaan. " Kom we gaan eten" zegt hij en verbreekt daarbij de kus.

Met veel tegenzin loop ik met Jai het restaurant in. " Ik heb geen zin om te eten" zeg ik en we gaan aan een tafel zitten. " Ik snap dat alles wat er aan de hand is dat je dat allemaal niet leuk vind ook met het verlies van ons kindje maar je zult moeten eten en moeten doorgaan dat is de beste manier om door te gaan" zegt hij en ik merk dat hij nu wel een beetje klaar is met mijn gezeur en ik ga zonder nog iets te zeggen op de stoel tegenover hem zitten. " Jai het spijt me" zeg ik. " Dat is je graaien ook" zegt hij. "Het spijt me echt" zeg ik. " Dat weet ik maar naar een paar dagen kan ik het gewoon even niet meer hebben" zegt hij. " Dat snap ik maar het komt allemaal wel goed" zeg ik. " Ik zit er ook mee weet je en mij hoor je niet" zegt hij. " Maar ik droeg het kindje dat is toch wel iets anders" zeg ik. " Dat weet ik maar we hebben het alle twee moeilijk maar we moeten ook alle twee door gaan want anders komen we ook nergens" zegt hij. " Dat weet ik" zeg ik en merk dat hij er nog erger mee zit als ik er waarschijnlijk mee zit en het gewoon klaar moet zijn met het gezeur van mij. " Waar denk je over" vraagt hij. " Niks" zeg ik. " Je liegt" zegt hij. " Ik lieg niet" zeg ik. " Jawel ik kan zien wanneer je liegt, want je kunt a niet liegen en b ik ken je langer als vandaag" zegt hij. " Sorry ik dacht gewoon dat het klaar moet zijn met mijn gezeur over alles" zeg ik. " Om eerlijk te zijn, Ja" zegt hij. "Ja maar ik hou toch nog van je" zeg ik lachend. " Mooi maar ik wilde gewoon dat je ook wist hoe ik er over dacht" zegt hij. " Dat weet ik en dat weet ik nu en nu kan ik rekening met je houden met hoe ik tegen je doen" zeg ik. " Mooi dan kunnen we nu eindelijk gaan eten want ik ga dood van de honger" zegt hij. " Had je wat meer moeten eten" zeg ik. " Het is ontbijt is best moeilijk" zegt hij lachend.

~ Ymke ~

" Is iedereen klaar voor I'Won't " zegt Emily en het hele publiek begint te gillen en dat geeft mij weer energie om dit liedje te zingen. Ik kijk naar de rest en dan hoor ik dat de muziek begint.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now