Hoofdstuk 21.

27 0 0
                                    

~ Dioni ~

" Hey hoe gaat het" vraag ik aan Emily. " Ja het gaat wel met jou" vraagt ze. " Hoe gaat het wel" vraag ik. " Ja we zijn vannacht naar de show door gevlogen naar Londen en we zijn eigenlijk nu pas in het hotel dus we gaan nu allemaal pas slapen en dan vanavond Summertime ball" zegt ze. " Komt wel goed" zegt ze gelijk daarna. " Dat weet ik"  zeg ik. " Maar hoe gaat het met jou" vraagt ze. " Ja wel prima ben beetje alles aan het opruimen hier" zeg ik. " Van de dingen afblijven die je niet kan doen eh" zegt ze gelijk. " Nee nee ik blijf van het strijkijzer af" zeg ik lachend. "Goed plan ik wil niet thuis komen en dat al mij kleren zijn verbrand net als de vorige keer" zegt ze. "Dat zal niet gebeuren" zeg ik. " Mooi maar als je het niet erg vind ga ik slapen want ik ben kapot en we moeten straks 6 nummers doen" zegt ze.  " Nee ga maar slapen, slaap lekker" zeg ik. " Dank je" zegt ze. " Ik hou van je" zeg ik." Ik ook van jou" zegt ze en dan word de verbinding verbroken.

Van de kapstok pak ik een jas en stop mijn sleutels en telefoon in mijn zakken. Voor ik naar buiten kan lopen word er op de deur geklopt. " Hallo, mijn naam is Elisa je zoende mij een paar weken geleden en ik wilde daar eigenlijk over praten" zegt een meisje die Elisa blijkt te heten als ik de deur open maak. Hoe ga ik dit oplossen denk ik bij mezelf. " Uhm ja kom binnen" zeg ik en stap opzij zodat ze naar binnen kan komen. " Leuk appartement" zegt ze. " Dank je" zeg ik.  "Wil je iets te drinken" vraag ik. " Water alsjeblieft" zegt Elisa en gaat op de bank zitten. "Alsjeblieft " zeg ik en geef haar een glas water. " Dus waarover wil je praten" zeg ik en ga in de stoel tegenover haar zitten. " Over wat er tussen ons is gebeurt" zegt ze en neemt een slok van haar water. " Ja sorry dat was een vergissing" zeg ik. " Maar je hebt heel veel dingen gezegd die avond" zegt ze. " Ik  was heel boos die avond, vooral op Emily maar Emily en ik zitten weer op 1 lijn denk ik soort van en ja ik denk niet dat er voor ons iets is" zeg ik. " Ohw" zegt ze. " Sorry als ik je de verkeerde indruk hebt gegeven" zeg ik. " Ja maakt niet uit, sorry dat ik langs kwam vergeet dat ik hier ben geweest" zegt ze en pakt haar tas. " Maakt niet uit" zeg ik een beetje verbaast als ze snel de deur uit loopt. Waar kwam dit vandaan denk ik bij mezelf.

~ Kaj ~

Na ongeveer een kwartier staan te wachten pak ik mijn telefoon uit mijn zak. In mijn contactenlijst zoek ik Dioni en als ik hem gevonden heb druk ik op het hoorntje. " Ja wat is er" vraagt hij. "Ik sta buiten op je te wachten" zeg ik. " Sorry er kwam iemand langs ik kom er nu aan" zegt hij en een paar minuten komt later komt hij naar buiten  gewandeld.  "Sorry die chick van een paar weken geleden kwam langs op te praten ik denk dat ze dacht dat Emily en ik uit elkaar waren" zegt hij. " Dat moet je nieuwe openingszin worden" zeg ik lachend. " Zal er over denken.  Maar ik denk niet dat Emily hem zo leuk vind als wij hem vinden" zegt hij. " Nee ik denk het ook niet" zeg ik en start de auto.

" Ja hoor het duo heeft het bijgelegd maar nu komen ze samen steeds te laat" zegt Jai. " Sorry mijn fout" zegt Dioni. " Maakt niet uit de meiden zijn er nog niet" zegt Samuel. " Hoe laat komen ze" vraag ik. " Over een half uur denk ik" zegt Cassius die nog snel komt binnengerend. " Dus ik was wel de laatste" zegt hij.   Je bent altijd de laatste maar de winnaars van de fotoschoot zijn er gelukkig nog niet" zegt Dioni.  "Nee daarom ben ik nog precies op tijd " zegt hij.  Na het halfuur beginnen de meiden beetje binnen te stromen en gaan ze alle in de make up. Er worden veel vragen gesteld over meiden die nu op tour zijn en hoe het zit tussen ons en de meiden. Maar ik wil mij er niet te veel in mengen met alles wat er met Emily is gebeurt. " Gaat het een beetje." vraagt een meisje die Esmee heet. " Ja het gaat wel" zeg ik. " Veel aan je hoofd" vraagt ze. "Zo kun je het wel noemen" zeg ik . " Sorry om dat te horen" zegt ze. " Komt vanzelf wel goed" zeg ik. Dan komt er secrect love song Pt.II van de meiden en begint Emily met zingen. " Sorry ik moet even naar de wc" zeg ik en loop de ruimte uit. " Gaat het " vraagt Dioni die mij achterna komt. " Ja het gaat wel, ik red mezelf wel" zeg ik. " Dat weet ik maar het is allemaal niet makkelijk en ik wil dat je weet dat ik er voor je ben" zegt hij. " Dank je" zeg ik en geef hem een bro hug.

~ Lotte ~

Als ik mijn ogen open begint de kamer een beetje te draaien. Ik ren zo snel als ik kan naar de wc. Net op tijd ben ik bij de wc en als ik daar ben geef ik over. " Lot gaat het " vraagt Romy den houd mijn haren naar de zijkant zodat het braaksel niet in mijn haren komt. " Ik weet niet waar ik last van heb" zeg ik. " Vertel welke klachten je hebt" zegt ze en we gaan op de grond bij de badkamer zitten. " Ik ben sinds gisteren al heel moe dus ik wilde nu bij slapen zodat ik fit ben maar ik kon dus niet meer slapen en misselijk en hoofdpijn" zeg ik. " Misschien heb je een beetje griep klachten" zegt ze. " Ik denk het maar hoe ik me ook voel ik ga vanavond gewoon optreden" zeg ik. " Wat is er hier gebeurt" vraagt Ymke die binnenkomt. " Lotte is een beetje  ziek" zegt Romy. " Ohw vandaag dat je net ging rennen" zegt ze en kijkt naar de wc. "Ja sorry ik ruim het wel op" zeg ik en spoel de wc door. Ik sta op en loop naar het raam. Zo kan de zuren lucht een beetje de badkamer uit " zeg ik en maak het raam open. " Het is al goed, je kunt er niks aan doen dus maak je geen zorgen over dat we dit erg vinden" zegt Romy.   Misschien kan Emily er niet tegen" zeg ik. " die vind het ook niet erg en die slaapt nog een paar uur hoor" zegt Ymke lachend." Hoezo" vraag ik. " Ja die was niet heel moe maar die is de afgelopen week al heel moe dus die zal als een baby slapen" zegt Romy lachend. " Ja ik denk het ook" zeg ik. "Maar ga jij ook maar slapen misschien gaat het vanavond dan een beetje beter" zegt Ymke en laat me op haar steunen terwijl ik naar de slaapkamer loop. Het was helemaal niet nodig maar ze stond er op en ik had niet heel veel zin om haar tegen te spreken. Hoe kan ik nu ziek zijn, ik ben nooit ziek.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now