Hoofdstuk 9.

39 0 0
                                    




~ Lotte ~

Met zijn 4e lopen we Global uit. " Zullen we maar gelijk door gaan naar Giovanni zodat we de kleding kunnen doornemen" vraag ik. " Ja waar staat je auto Romy" vraagt Ymke. " Dat is nog wel een stukje lopen" zegt ze en loopt voor ons uit naar de auto. Na een paar minuten zijn we aangekomen bij de auto van Romy. " Klim er in zou ik zeggen " zegt Romy en we stappen allemaal in de auto. Romy start de motor en we rijden het terrein van Global af.

" Goede middag" zeg ik en loop bij Giovanni naar binnen. " Je huis is nog even mooi als de vorige keer hoor" zegt Emily. " Mooi om te horen meiden" zegt hij lachend. "Zullen we maar kleding gaan passen ik moet nog ergens heen" zegt Romy. " Maar hoe komen wij dan allemaal thuis" vraagt Ymke. " Ik breng jullie naar huis" zegt Kaj die we nog niets eens hadden zien zitten. "Zal ik jullie maar de kleren laten zien" vraagt hij. " Ja dat lijkt mij een goed plan voor het hier een beetje uit de hand loopt" zegt Emily en loopt achter Giovanni aan. " Mooi om te horen dat de jongste van ons ook het verstandigste is" zeg ik en krijg een boze blik van Emily naar mij toe geworpen. " Hou van je " zeg ik met een grote glimlach. "Weet ik toch" zegt ze en loopt door.

" bij de intro hebben jullie dit aan met een soort pyjama achter iets aan" zegt Giovanni en drukt bij ons allemaal de kleding in de handen. " dankjewel" zeg ik en loop de kamer uit met de andere meiden en we kleden ons van de sport kleren om naar de kleren die Giovanni ons heeft gegeven. " moeten we deze kleding heel act 1 aan" vraag ik en loop terug. " ziet er goed uit, zo te zien zijn jullie maten niet veranderd" zegt hij. " If we lose weight , we lose weight. If we put on weight, we put on weight. No big deal" zegt Emily en komt in haar kleren binnen gelopen. " Nice" zegt Kaj. " Grapjas" zegt Romy en komt ook binnen. Als laatste komt Ymke terug. " Dit is zo ie zo mijn lieveling outfit " zegt ze. " Ik neem wel aan dat we op platte schoenen mogen dansen toch" vraag ik. " Ja dat is wel het plan" zegt Giovanni. "Maar als jullie zo graag op hakken wil mag dat ook" zegt hij. " Nee nee doe dat maar niet we zijn daar echt niet aan gewend" zegt Emily. " Klein zullen we toch alle 4 wel blijven" zegt Romy lachend.

~ Cassius ~

" Waarom wilde je praten" vraagt Romy zodra ze 1 stap binnen heeft gezet. " Er zijn wat dingen die we nog moeten uitwerken" zegt hij. " Er is niks meer uit te werken onze relatie is over" zegt ze. " Nee we moeten gewoon nog 1 keer goed praten je weet wat er allemaal aan de hand is geweest" zegt hij. " Nee dat weet ik niet wat dat heb je met nooit verteld" zegt ze boos. " Je weet dat ik ben vreemd gegaan maar je weet niet het verhaal er achter" zegt hij. "Cassius ik heb hier nu geen zin in" zegt ze. " Dat weet ik maar ik vind dat je recht hebt op de waarheid die je nooit hebt gekregen dus kan je alsjeblieft naar mij luisteren" vraag ik. " Voor deze laatste keer dan" zegt ze en gaat op de bank zitten. " Je weet zelf hoe de wereld is waar we in zitten, we doen iets en dan komt het een dag later op het internet te staan net als toen wij uit elkaar gingen. Ik lees het artikel nog zo vaak. Ik ben nooit over de breuk heen gekomen. Bijna elk weekend ben ik zo dronken en doe ik dingen waarvan ik het de dag daarna niet een meer kan herinneren. Dit is 1 keer gebeurt toen wij samen waren . Je was naar Spanje geweest en toen was ik alleen en we gingen met de jongens stappen en toen had ik iets te veel gedronken en het was niet de bedoeling maar de volgende dag vond je me met haar in bed en dat was echt niet de bedoeling" zeg ik. " Dat zal allemaal wel, het ging al niet goed tussen ons die tijd omdat we beide druk hadden en niks zat mee maar ik weet niet of ik nog zin heb om zo in een relatie met iemand te zitten" zegt ze. " Romy we zijn al 2 jaar uit elkaar ik wil gewoon weten wat je nu nog voor mij voelt of dat je iets voor iemand anders voelt" vraag ik. "Ik voel niet voor iemand anders iets, ik voel nog wel iets voor je kom op we waren 3 jaar samen denk je dat ik me daar zo snel over heen zal zetten, zo ben ik niet ik was best lang over alles aan het denken maar ja je was vreemd gegaan en wat iemand 1 keer kan doen kan een persoon het nog een keer doen en ik wist niet of ik dat nog een keer wilde" zegt ze. " Ik beloof je dat ik nooit meer vreemd zal gaan" zeg ik. "Dat kun je nu al zeggen maar ik weet niet hoe lang je dat volhoud en zeker nu ik over een maand op tour ga" zegt ze. " Ja we zijn dan een paar weken misschien een maand niet bij elkaar maar dat is eerder goed gegaan het ging 1 keer fout" zeg ik. " Ja en dat zal nog een keer kunnen komen maar zonder dat je het tegen mij verteld" zegt ze en staat op. " Sorry Cassius ik kan dit gewoon niet meer" zegt ze en pakt haar tas. " Waarom niet" vraag ik. " Omdat ik niet meer pijn gedaan wil worden door een persoon die me al een keer pijn heeft gedaan en ik wil jou gewoon geen pijn meer doen" zegt ze. " Maar Room" zeg ik. " Cass het is voorbij en dat is het al 2 jaar we gaan nu niet nog een keer dit gevecht aan" zegt ze en loopt naar de deur voor ik haar kan stoppen heeft ze hem dicht getrokken.

~ Kaj ~

" dankjewel voor het thuis brengen" zegt Emily en stapt uit. " Geen dank" zeg ik. " Wil je anders nog iets drinken" vraagt ze. " Ja is goed" zeg ik en Emily gooit de deur dicht zodat ik de auto kan parkeren. " Hoe gaat het eigenlijk met je" vraagt ze. " Het gaat wel goed" zeg ik. " Kom op we weten alle twee dat je liegt ik zie het aan je ogen" zegt ze en probeert er een beetje om te lachen. " Weet je nog dat we voor je voor het eerst op stage ging naar Spanje hebben gepraat" vraag ik. " Ja dat was over hoe het tussen ons zat" zegt ze. " Ja dat klopt maar ik denk dat we daar nog maar een keer over moeten praten" zeg ik en loopt achter haar aan de lift in.

"Wat wil je te drinken" vraagt Emily. " Water " zeg ik en Emily verdwijnt naar de keuken. " Waar is Dion" vraag ik. " Sporten denk ik maar anders zou ik het ook niet weten die kom vanzelf wel weer thuis en anders bel ik hem wel" zegt ze en komt de kamer in gelopen met 2 glazen water. " Maar waarom wil je er nog over praten" zegt ze en zet de glazen op het tafeltje neer. " Omdat er sinds je terug bent weer veel is veranderd" zegt hij. "Kaj je weet dat ik misschien niet 2 weken terug bent dus er eigenlijk niet zo veel veranderd kan zijn en ik denk dat ik dat zelf dan ook wel door zou hebben " zegt ze. " Nee ik denk niet dat je door had wat er is veranderd" zegt ze. "Wat is er volgens jou allemaal veranderd" vraagt ze. " 5 jaar geleden hadden we ons afgesloten en toen ben je samen met Dioni naar Spanje gegaan voor je stage. Je zat daar denk ik 9 maanden en toen kwam je terug. Je was al weer weg voor ik het door had en ja toen kwam je was na 2 jaar weer voor een langere tijd terug. Ik denk dat ik je toen niet echt gezien heb buiten zakelijke afspraken maar nu je weer terug bent na 5 jaar en we elkaar weer gewoon zien en niet via een schermpje met elkaar appen of skype maar zoals nu" zeg ik. " Kaj ik weet zelf heel goed hoe de afgelopen 5 jaar waren" zegt ze. " Maar nu weet ik nog steeds niet wat er volgens jou zo veranderd zou zijn" zegt ze. " Toen je ging dacht ik geen gevoelens meer te hebben maar nu je terug bent merk ik dat ze er nog wel zijn" zeg ik.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz