Hoofdstuk 5.

58 0 0
                                    

~ Jai ~

Met Lotte naast me rij ik de parkeergarage in. De hele auto rit hebben we nog geen woord met elkaar gesproken. Ik mag haar heel erg alleen toen we een paar maanden geleden hadden gezoend is het echt heel ongemakkelijk geworden tussen ons. " Lot als je het heel erg dwars zit van een paar maanden geleden kan je het zeggen" zeg ik. " Ik geef heel veel om je maar het kwam gewoon zo onverwachts net al dit alles" zegt ze en maakt de autodeur open. Ik stap uit de auto en zorg er vervolgens voor dat hij op slot staat. "We moeten hier gewoon over praten en ik heb net al een paar uur met je aan een tafel gezeten en net de autorit terug naar je appartement maar het lijkt elke keer dat ik je zie ongemakkelijker te worden" zeg ik. " We kunnen hier wel over praten" zegt ze en zonder mij nog aan te kijken loopt ze naar het trappenhuis die lijd naar de appartementen.

" Wil je wat te drinken" vraagt ze als we zitten. " Nee ik wil gewoon met je praten" zeg ik en klop op de bank als teken dat ze naast me moet gaan zitten. " Het was net uit met Lindsey toen je me zoende maar wat voor mij nooit echt duidelijk is geweest is waarom het uit ging met Lindsey" zegt ze. "Drukte" zeg ik. " Dat zeg je iedere keer maar er moet meer zijn geweest waarom het uit is en je weet dat je alles tegen mij kan zeggen" zegt ze. " Ja dat weet ik maar het is gewoon moeilijk omdat we nooit echt de beste vrienden zijn geweest maar gewoon just friends en dat we elkaar wel dagelijks zagen maar ik was 3 jaar samen met Lindsey en ik heb gewoon het idee dat er veel is veranderd tussen ons maar niet naar de buitenwereld" zeg ik. Maar zonder een reactie te geven zoent Lotte me. Haar armen gaan langzaam om mijn nek, mijn armen gaan voorzichtig naar haar onderrug waar mijn handen op haar heupen rusten.  "Het is ongemakkelijk geworden omdat we beiden niet aangaven wat we wilde" zegt ze en pakt mijn gezicht tussen haar handen. " Doordat we elkaar zo veel zagen ben ik verliefd op je geworden" zeg ik. " Er is veel veranderd de afgelopen 5 jaar we zijn niet gewoon vrienden gebleven" zegt ze. " Als we gewoon gaan daten om te kijken hoe het tussen ons zit" zegt ze omdat ik geen antwoord geef.  " Dat kan een oplossing zijn maar hoe wil je dat doen als we het allebei zo druk hebben" zeg ik. " Als je om iemand geeft vind je altijd wel tijd voor elkaar" zegt ze.

~ Samuel ~

"En wie is er weer te laat" zeg ik als Jai de zaal in gerent komt. " Sorry ik moest nog iets doen maar ik ben er nu" zegt hij. "Wel een half uur te laat" zegt Kaj. " Ja ik zeg toch nu niet een half uur geleden" zegt Jai. " Jongens we gaan hier nu niet een discussie over houden nu hij er is kunnen we maar beter beginnen met repeteren" zegt Shaker waardoor we allemaal naar hem draaien. " We gaan gewoon repeteren zoals altijd dus laten we beginnen" zegt hij en loopt naar de boxen zodat hij de muziek kan aanzetten. Wij lopen met zijn alle naar onze plek en ik ben al lang blij dat ik weer mag repeteren na alles.

" Doei jongens" zeg ik en loop de zaal uit. Op de parkeerplaats zie ik Ymke al staan wachten met de auto. " Ik heb nog wat eten voor je" zegt ze en geeft me een zak met eten als ik naast haar zit. " Wil je dat ik rij je ziet er moe uit" vraag ik aan haar. "I'm fine" zegt ze en start de auto. " Hoe was de repetitie" vraagt ze. "Het ging wel goed, mijn conditie is wel beetje achteruit maar die komt wel terug" zeg ik en neem een hapje van mijn broodje.  "Goed om te horen" zegt ze en probeert te lachen maar ik zie dat ze zo moe is dat het haar heel veel moeite kost. "Gaat het echt wel allemaal goed" vraag ik aan haar. " Ik ben gewoon een beetje moe ik moet wat beter slapen morgen gaat het vast wel weer een stukje beter" zegt ze. " Je zit ergens mee" zeg ik. " Nee het gaat allemaal prima" zegt ze. " Nee er is iets maar je wilt mij er niet mee lastig vallen maar je weet dat je het uiteindelijk toch wel moet vertellen want anders dan word dit echt niet handig" zeg ik. " Ik ben gewoon moe en ik heb geen zin om het nu nog te gaan vertellen" zegt ze. " Toch ga je  het me vertellen" zeg ik opstandig. " Okay je bent dus niet gebeld" vraagt ze. " Nee niet dat ik weet" zeg ik. " Nou mijn vader ligt in het ziekenhuis"  zegt ze en er rolt een traan over haar wang.  "Ohw Ymke zeg dat dan meteen wat is er gebeurt" vraag ik. " Hij heeft een ongeluk gehad toen hij van zijn werk naar huis reed" zegt ze en rijd de parkeerplaats voor ons huis op. " Ben je er al geweest" vraag ik en maak de autodeur open. " Ja toen jij was repeteren " zegt ze. "Dus je wist het al toen je mij bij Global afzette" vraag ik. " Ja" zegt ze. "Waarom heb je niks verteld" zegt hij. " Omdat je weer mocht repeteren ik wilde dat niet van je afpakken" zegt ze en gooit de autodeur dicht en loopt door naar de voordeur. " Het komt allemaal wel weer goed" zeg ik en loop naar haar toen en sla mijn armen om haar heen.

~ Cassius ~

Samen met Kaj loop ik Jimmy woo in. " Biertje" vraag ik aan hem. " Graag" zegt hij en we lopen door naar de bar. " De repetitie ging wel goed eh" zeg ik. "Ja best wel" zegt hij. " Komt de rest nog " vraag ik " Samuel blijft bij Ymke haar vader ligt in het ziekenhuis, waar Dioni uithangt geen idee en Jai hetzelfde als Dioni die twee laten niet heel veel los de laatste tijd" zegt Kaj. " Je weet wel wat er met Dioni is eh" vraag ik. " Hoe Bedoel je" vraagt hij.  "Ik heb je horen praten met Dioni maar niet waarover maar het klonk niet heel gezellig " zeg ik. "Twee biertjes " zegt Kaj tegen de barman. "Terwijl de barman bier aan het inschenken is kijk ik Kaj aan en hoop dat hij iets loslaat. "Alsjeblieft dat is 5 euro" zegt ze barman en zet twee biertjes voor ons neer. Ik leg een briefje van 5 neer en draai me om. Zonder nog een slok genomen te hebben knoei ik het op een meisje. " Sorry het spijt me" zeg ik en pak gelijk doekje. " Het maakt niet uit" zegt ze en neemt het doekje dankbaar aan. "Dat is gewoon wat hier gebeurt " zegt ze. " Ja maar meestal niet over je shirt" zeg ik lachend en helemaal vergeten dat ik Kaj aan het uithoren was. "Cassius" zeg ik. " Zoey" zegt ze met een glimlach. " Het spijt me echt heel erg" zeg ik. " Ik had gewoon iets beter moeten uitkijken " zegt ze en ik weet niet hoe ze nog vriendelijk kan doen nadat ik 2 minuten geleden nog bier over haar heen heb gegooid.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now