Hoofdstuk 64.

16 1 0
                                    

~ Emily ~

" Ik kom eraan" zeg ik en pak mijn tas nog snel. "We hadden al een half uur weg kunnen zijn" zegt Ymke. " Ja sorry maar ik wou eigenlijk helemaal niet uit bed" zeg ik. " Dat snap ik maar we gaan gewoon een leuke middag doorbrengen in Brussel en daarna kun je weer in bed gaan liggen" zegt ze. " Nee eigenlijk niet want dan moeten we optreden" zeg ik lachend. " Sst het was maar een idee" zegt ze en we haken onze armen in elkaar. Als er een taxi voorbij komt rijden houden we die tegen en kunnen we gelukkig instappen.

" Waar ben je met je hoofd" vraagt Ymke zodra we uit de taxi zijn. " Sorry ik moet gewoon denken aan Dioni" zeg ik. " Jullie hebben nog steeds ruzie eh" vraagt ze. " Ja maar het komt wel goed, dat komt het altijd" zeg ik en we beginnen te lopen. " Waar wil je heen" vraag ik. " Naar Mac" zegt ze. " Laten we daar heen gaan" zeg ik en probeer te glimlachen. " Ymke vind je het niet heel erg dat Samuel ook mee is" vraag ik. " Het is niet geweldig leuk maar ik zal er toch mee moeten omgaan want hij doet alleen zijn werk" zegt ze. " Ja dat is waar" zeg ik en we lopen de Mac store in. Ik loop gelijk naar de lipkleuren om te kijken of ik daar nog een tussen kan vinden die nieuw is en die ik nog niet heb. " Heb je nog iets gevonden" vraagt Ymke. " Ja ik wil deze lip kleur meenemen veder eigenlijk niks" zeg ik en loop met het doosje naar de kassa.

Na een tijdje lopen we een terrasje op. " Wouden Romy en Lotte niet mee" vraag ik. " Jawel maar ze wouden ook slapen dus ik heb ze maar gelaten" zegt ze. " Snap ik en ik denk dat Lotte ook een dagje met Jai wou doorbrengen" zeg ik. " Ja en dat snap ik maar ik wil ook wel wat tijd met ons 4 doorbrengen ons vierde album komt bijna uit en dan zitten we over een jaar weer in een tour bus maar we zien elkaar nog zo weinig" zegt ze. " Ja dat is waar ik heb ook nog geen idee wanneer ik wil gaan trouwen" zeg ik lachend. " Willen jullie wat te drinken" vraagt een meisje met een notitieblokje in haar hand. " Ik wil graag water" zeg ik. "Voor mij ook alsjeblieft" zegt Ymke. " Je doet toch niet weer aan de lijn" vraagt ze. " Nee maar ik drink altijd water tenzij we uitgaan" zeg ik. " Ja dat is wel waar en als je ergens mee zit of met je ziekte in de knoop zit kun je altijd naar mij toekomen" zegt ze en ligt haar hand even op die van mij wat mij een hoop vertrouwen geeft dat ik de ziekte wel aankan.

~ Kaj ~

" Dion kan ik niet nog even in bed blijven" vraag ik terwijl Dioni mij onze hotel kamer uit sleept. " Nee ik moet hier even weg ik word gek" zegt hij. " Ja dat snap ik maar wil Jai of iemand anders niet veel liever mee" zeg ik en loop nog half slapend de lift in. " Nee dus jij bent het slachtoffer" zegt hij en drukt de knop naar de begaande grond in.

" Kunnen we niet eerst iets gaan eten" zeg ik terwijl we ongeveer al een uur door Brussel aan het lopen zijn en ik eigenlijk al niet meer weet waar ik ben. "Misschien heb je gelijk" zegt hij. " Mooi want anders ga ik dadelijk van mijn stokje" zeg ik en we willen een terras op lopen. " Nee hier gaan we niet heen" zegt Dioni en houd mij tegen. " Waarom niet er zit niemand die we haten we kunnen zelfs bij Emily en Ymke gaan zitten" zeg ik. " Nee daar gaan we niet zitten" zegt hij. " Waarom niet heb je ons weer eens niet alles verteld" zeg ik. " Sorry" zegt hij en draait zich om en loopt weg van het terras. " Wat is er aan de hand" vraag ik en loop achter hem aan. " Emily en ik hebben ruzie" zegt hij. " Waarom" vraag ik. " Ik vond het jammer dat ze meer sliep dat ze mij zag" zegt hij. " Dat snap ik maar dat kon je toch gewoon tegen haar vertellen" zeg ik. " Dat heb ik gedaan en ze werd boos dus nu hebben we ruzie sinds we weg zijn gegaan" zegt hij. " Ga met haar praten dan hou ik Ymke bezig en dan hebben jullie de rest van de tour een leuke tijd" zeg ik. " Nee ik ben nog niet klaar om met haar te praten " zegt hij. " Dioni je bent eigenwijs en dat gaat je een hoop dingen helpen te bereiken maar dit is er niet een van. Ze is je verloofde en je weet hoe leuk ik haar heb gevonden en ik weet hoe leuk je haar vind en je weet dat ze eigenwijs is en daar heb je voor gekozen dus leer er ook mee omgaan" zeg ik. " Maaar" zegt hij. " Niks te maar je gaat maar gewoon met haar praten want eerder ga ik hier niet weg" zeg ik en blijf staan. " Ik ga niet met haar praten" zegt hij. " Dan ga ik wel met Ymke praten" zeg ik en loop zonder een antwoord af te wachten het terras op. " Hey" zeg ik. " Hey Kaj wat doe je hier" vraagt Emily. " Ik ben hier met Dioni maar die wil niet komen omdat jullie ruzie hebben" zeg ik. " Ja sorry" zegt ze. " Maakt niet uit maar misschien moet je gewoon met hem praten" zeg ik. " Ja misschien moet ik dat maar gaan doen" zegt ze en staat op en loopt naar Dioni toe.

"Kaj " zegt Ymke. " Ik weet dat je haar nog leuk vind maar dat je dit voor haar doet vind ik echt ongelooflijk lief van je, je bent een goede jongen" zegt Ymke met een glimlach. " Dankjewel" zeg ik. " Geen dank je wilt ze ook alleen maar gelukkig zien, je beste vriend en het meisje dat je al een paar jaar leuk vind" zegt ze. " Ja maar ik weet ook dat het niet iets gaat worden tussen Emily en mij dus ik heb het los gelaten " zegt ik. " Mooi" zegt Ymke .

~ Lotte ~

Toen we op moesten was Emily gelukkig weer iets blijer als gisteren maar nu zie ik aan haar dat ze heel erg moe is. " Wat is er" vraag ik. " Ik ben een beetje moet het komt wel goed" zegt ze. "Weet je het zeker" vraag ik. " Ja het gaat super" zegt ze en ik weet dat als we zo Little me moeten doen dat het best intensief is. De muziek van Little mix begint en ik neem mijn positie aan.

Our Future ( B-Brave fanfictie)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن