PROLOOG♡

204 4 0
                                    

{Jessica}

Hoe kon je ! '' schreeuw ze huilend naar Lex, ''En ik maar denken dat je echt van me hield!'' snikt ze harder. 'Het ging perongeluk !'' schreeuwt hij terug. Ze schud wild haar hoofd. 

''Madison had al die tijd gelijk , en ik maar denken dat je voor mij zou veranderen'' ze zucht en loopt naar boven. Lex loopt haar achterna naar boven. '' Jessica wacht nou '' zucht hij.

''Wat ga je doen Jessica?''

Ze negeert Lex en gaat veder met haar koffer inpakken. Lex loopt naar haar toe en pakt haar polsen en draait haar naar hem toe, ''babe, je weet dat het niet zo bedoeld was ik was dronken'' Ze kijkt betraand naar beneden. Hij tilt haar kin omhoog dat ze hem wel moet aankijken.

''baby, we wonen samen je hebt zo grote stap gezet door deze ongeluk ga je weg ?'' vraagt hij, Ze schud haar hoofd. ''Het gaat erom dat dit niet de eerste keer is dat je vreemd gaat'' sist ze en trekt zich terug uit zijn greep.

Ze loopt naar de badkamer en pakt al haar spullen. Lex loopt alweer achter haar aan en doet de deur dicht, duwt haar tegen de deur en zoent haar. Even doet ze mee, maar als ze het beseft duwt ze hem hard van haar af. Ze kijkt hem ongelovig aan.

Lex staat tegen de deurpost aan en kijkt toe hoe Lois haar spullen veder in pakt en een elastiekje zoekt. Lex gooit een elastiekje naar haar toe, Ze doet haar haar in een staart en pakt haar koffers en tas en loopt langs Lex naar beneden.

Ze staan beneden ze pakt een flesje water mee en belt haar moeder. 

''Jessica, kom op '' ze schud haar hoofd. '' Is het niet duidelijk of wil je nog dat ik het zeg, Het is uit' 

Lex schud zijn hoofd en loopt op haar af en veegt haar tranen weg. ''Ik ga je niet verliezen aan mijn domme fout, ik win je terug ''

Ze schud weer huilend haar hoofd en loopt de deur uit op weg naar haar moeders auto. 


Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu