15''Hoe durf je !?"

78 1 1
                                    

Ik loop weer terug. Ik zie haar nog precies hetzelfde zitten.

''Zo jij en ik?'' vraagt ze uitdagend. Nooit zij en ik.

{Shawn}

Ik schud langzaam mijn hoofd. ''Nee , ik kan het niet uitmaken voor jou met Jessica ik heb wel iets anders in gedachten''

 Ze kijkt me arrogant aan. ''Nou wat'' zegt ze spottend met haar wenkbrauw omhoog. ''We zoenen?'' zeg ik aarzelend. Er komt langzaam een grijns op haar gezicht. Echt waar alleen voor die zoen? dat kan niet. ''Oke we doen'' ze komt grijnzend op me aflopen. Ze slaat haar armen gelijk om mijn nek. 

Dit voelt niet goed. Ze pakt snel mijn handen en legt het op haar heupen. Oke een zoen. Ik wacht tot dat ze me zoent maar er gebeurd niets. Wat ik wel hoor is een deur die dichtvalt. Ik wil me los maken maar als de deur word geopend drukt ze snel haar lippen op de mijne.

{Jessica} 

Ik ben heel stiekem naar Shawn zijn huis gegaan. Gelukkig heb ik zijn sleutel. Ik kijk door het raam heen daar zie ik Lize arrogant zitten met Shawn tegenover haar. Ze ziet me en gelijk komt er een  grijns ik buk snel. 

En loop bukkend naar de deur ik open hem snel en loop naar binnen. Waar ik Lize en Shawn zoenend aantref. Ik kijk mijn ogen uit ''Shawn!'' roep ik verontwaardig. Tranen vullen mijn ogen. ''Hoe durf je !?" ik zie Lize zuchtend  maar arrogant kijken. Ze gaat zitten en kijkt verveeld naar haar nagels.

'Rustig zoveel is er nog niet gebeurd'' zegt ze. Mijn ogen worden zowat rood van woede ik loop op haar af en duw haar tegen de muur.

 ''Wat zei je?'' ze duwt me na achter. Oh dat deed ze niet. ''Dat Shawn niet verkeerd zoent hoor de volgende keer ligt die onder me'' grijnst ze. 

Oh ze wou dat ze dat niet had gezegd. Ik slaag haar hard in haar gezicht. Ze pakt me bij mijn haar. Ik duw haar weg. Ik pak haar bij haar haar en trek haar naar de deur. Maar voor dat dat gebeurd pakt Shawn mijn pols. Net niet wetend hoe hij moest reageren.

 ''AF !'' Schreeuw ik boos. Hij laat snel mijn pols los. Ik duw de deur nog hard dicht als Lize weg is. 

''Hoe durf jij we hebben nog niet eens een dag ! gewoon een dag en dat was al moeilijk voor je'' roep ik. Tranen wellen weer op. ''Nee en dan neem je iemand van de ramen mee? laag Shawn''  Ik pak de klink vast. Als Shawn's hand weer plaats vind om mijn pols. ''Ik kan het uitleggen'' smeekt Shawn. Ik schud mijn hoofd. 

 '' Sinds wanneer heb je erover na gedacht of was dat voor dat je haar zoende of erna?" Hij zegt niks meer dus ik loop naar de overkant. Mijn huis.

Fight, Shawn is Jessica kwijt man :C Wie weet wat Jessica terug zal doen ;) 

Treat You Better Where stories live. Discover now