10''Ik wil dat je me kust''

119 1 1
                                    

Ik leun nu tegen Shawn zijn rug en ga door zijn haar heen.

Ik heb dit zo gemist.

{Jessica}

Ik en Shawn liggen op de bank. ik voel me een stel en dat wil ik ook zijn met Shawn. Hopelijk vraagt hij mij snel.

''Zullen we aan je moeder vragen of je mag blijven slapen?''vraagt hij. Ik knik. Ik stuur mijn moeder gelijk een bericht. Het mag. We lopen naar Shawn's kamer. Ik laat me op zijn tweepersoons bed vallen. 

Hij trekt zijn shirt uit en gooit het op me. Hij pakt een trainingsbroek en trekt het snel aan. Ik draai me om en tref hem zonder shirt. Ik slik. Zijn gespierde borstkas en sixpack.  Hij grijnst. ''Kun je het zien?" ik rol mijn ogen. ''Ja '' plag ik hem. Hij grinnikt en gaat nu op bed liggen. Hij kijkt op zijn telefoon. Ik trek snel mijn kleding uit en trek Shawn's grote shirt aan. Ik kom al snel naast hem liggen.

Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Ik slaak een zucht van genot. Hij streelt mijn haar. ''Jes?'' 

''Ja'' mompel ik op zijn borst. ''Ik hou van je'' Ik kus zijn sixpack en kijk hem dan aan. ''Ik ook van jou'' Hij zoent me gelijk op mijn mond.

~~~~

Ik word wakker. Shawn heeft zijn arm om me heen geslagen. Ik kijk hem aan. Na even gekeken te hebben maak ik hem toch wakker. ''Shawn?'' fluister ik. Ik geef hem een kus op zijn mond. Nog niks. Ik begin hem overal kusjes te geven is zijn gezicht. Totdat er een grijns rond zijn lippen bespeeld.''Shawn je bent gewoon wakker he?'' lach ik. Hij opent zijn ogen. Hij grijnst. 

''Jammer dat je niet doorging'' knipoogt hij.

We stappen uit bed. We lopen in onze pyjama naar beneden. Niemand is er nog. We doen rustig omdat we niemand willen wakker maken. We aan rustig aan het keukeneiland zitten. Shawn schenkt voor ons thee in. 

''Dankje'' zeg ik. Hij geeft me een kus op mijn wang. ''Alsjeblieft'' zegt hij. Ik glimlach en begin aan mijn thee te drinken. ''Zullen we anders een film kijken op Netflix?" ik knik. We gaan om 8 uur 's ochtends een film kijken. Ik ga tegen Shawn aan zitten. 

We kijken ondertussen de film. 

De film is afgelopen. Ik vond het echt een leuke film. Stiekem was het gewoon mijn favoriet maar met het idee dat Shawn naast me zat en heel de film mijn hand vast had. Dat maakte alles nog perfecter. 

''Zullen we ons anders aankleden?" ik knik en volg hem naar boven. Boven aangekomen kleed ik me snel om en doe ik wat mascara en concealer op. Voor de rest niks. Ik sta voor de spiegel bezig met mijn haar. Ik zucht vermoeiend als ik niks goeds in mijn haar krijg. Shawn komt achter me staan met zijn kin op mijn schouder en zijn armen om me heen.

''Babe je bent perfect doe maar gewoon los ik vind het prachtig'' ik blaas wat haren uit mijn gezicht en draai me om. ik sla mijn armen om zijn nek en kijk hem aan. 

''Ik wil dat je me kust'''pruil ik. 

''Dan moet ik dat dan maar snel doen he'' grijnst hij. Dan voel ik zijn zachte lippen op de mijne.

Flut hoofdstuk maar hierna komt er iets spannend Hi :)

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu