2.8'' De tante van Jessica''

47 1 0
                                    

  Veel mensen zitten ook niet in het vliegtuig, veel oudere mensen die natuurlijk niets van Shawn hoeven of hem überhaupt kennen en geen fans.  

{Jessica}

We stappen, de hal in van het vliegveld. We zijn in Amsterdam. Andrea loopt naast ons. We pakken onze koffers. Fans krijgen ons in het oog en beginne te roepen. 

''Shawn Mendes!'' roept iemand, dan kijkt iedereen om. Ze beginnnen naar ons toe te rennen. ''Shawn en Jessica!! , ''Jullie staan in roddelbladen!'' ik kijk Shawn hopeloos aan. ''Shawn wil je met me op de foto!''' de fans maken allemaal foto's. Andrea trekt ons mee.

''Sorry jongens ik moet nu echt gaan'' zegt Shawn. Ik glimlach om hoe lief hij is tegen zijn fans. ''Waarom niet Shawn'' roept een fan teleurgesteld. ''Omdat ik nu hier met mijn vriendin ben'' antwoord hin terug. Overal komen er ''Aah'' of ''cute'' uit. ik bloos en kijk naar beneden. Shawn kijkt me weer met een stralende glimlach aan.

We lopen snel door, wat als gevolg de fans rennen achter ons aan. We rennen nu. Andrea wijst naar de zwate auto voor op de stoep. We knikken. Andrea rent nu achter ons. Als we buiten komen schijnt de zon fel op ons. Het is iest warmer in Nederland dan ik had verwacht en ik heb Shawn zijn hoodie nog aan. 

Shawn doet zijn vest open. We stappen in. Adrea stapt naast zijn bustuurder in. Ik vertel mijn adres van mijn tante. Hij knikt Maar Andrea stopt hem even voor hij gaat rijden. 

''Shawn ik heb mijn auto hier ook staan, misschien als je zou willen kan ik jullie spullen vast naar het hotel brengen'' Vraagt hij.

Shawn kijkt mij aan. Ik knik. ''Ja is goed , wel voorzichtig he'' glimlacht Shawn. ''Ja altijd''  Hij stapt uit en pakt onze spullen. Als hij onze koffers heeft. Zwaait hij nog. Nur ijd de auto weg. Ik zie nog net dat Andrea de spullen in de andere auto legt.

''Zin in?" vraag ik Shawn. ''Ja ik ga eindelijk de rest van je familie ontmoeten'''Ik glimlach. Shawn pakt mijn hand vast.

~~~~

De chauffeur stopt voor mijn tantes huis. ''Bedankt '' zegt Shawn. ''Geen dank'' antwoord de bustuurder. We stappen uit. De chauffeur rijd weer weg.  Ik loop met Shawn naast me naar de deur. Ik bel aan. Er word open gedaan door mijn tante. 

''Hey lieverd dat is lang geleden''zegt mijn tante enthousiast, ze trekt me gelijk in een knuffel. Ze laat me weer los. ''Zo en wie is die jongen naast je'' vraagt ze. ''Mijn vriend, Shawn'' antwoord ik trots. ''Och wat leuk'' zegt ze. Ze steekt haar hand uit naar Shawn. Hij neemt hem aan. ''Shawn, vriendje van Jessica'' antwoord Shawn. Mijn tante knikt. '' De tante van Jessica'' 

''Kom toch binnen'' zegt ze. We lopen naar binnen en hangen onze jassen op. Ik begin met mijn veters los te maken. ''Willen jullie wat drinken?'' vraagt mijn tante weer. ''Ja doe maar iets fris voor ons twee'' antwoord ik. Ze knikt en loopt weer weg. Ik en Shawn hebben inmiddels onze schoenen ook al uitgedaan. 

Ik ga op de bank zitten, Shawn volgt mijn voorbeeld. ''Ben je alleen thuis?" vraag ik mijn tante. Ze komt aanlopen met wat drinken.m ''Dankje wel'' antwoorden Shawn en ik beiden. 

''Oh ja de rest van de familie komt vanavond mee-eten dus jullie kunnen helpen met koken? Je oom is jarig'' verteld ze. Ik knik. Eindelijk weer is de rest van mijn familie zien. 

Ik neem een slok van mijn cola, Shawn praat nog wat met mijn tante. Als ik plots een bericht krijg.

Lex: Zie ik je vanavond? we kunnen opnieuw beginnen babe x 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu