26''SHAWNNN!''

65 1 0
                                    

  '' Oeps ik heb je meer laten blozen'' lacht hij. Ik kijk hem aan. en geef hem een kus. Ik doe mijn haar in een losse knot. Waardoor er losse plukjes voor mijn gezicht vallen.  

{Jessica}

''Shawn als je het niet erg vind ga ik douchen'' Hij knikt en geeft een kus op mijn voorhoofd. Hij loopt de kamer uit naar beneden. Ik pak al mijn spullen en loop naar de badkamer ik zet de douche aan. 

Na me uitgekleed te hebben stap ik onder de douche.

~~~~

Ik doe snel mijn haar nog in een staart en loop gapend naar beneden met mijn telefoon. Op de gang kom ik Aaliyah nog tegen. Ik begroet haar en loop verder.

Ik ruik de heerlijke geur van warme broodjes. Als ik de deur open zie ik Shawn staan nog snel het drinken in te schenken. ''Hey '' zeg ik. ''Hey babe'' Shawn geeft me een kus op mijn kruin. Ik ga zitten. Shawn komt erbij zitten. We beginnen al gauw met eten.

''heb je nog plannen voor vandaag?'' Hij knikt. ''Ik heb een ijshockey wedstrijd'' ik knik en neem een slok van mijn thee. ''Leuk'' 

''Zou je mee willen, ik heb Cameron en Yoella ook gevraagd is dat goed?'' Ik knik gauw. ''Ja dat is juist gezellig'' lach ik. ''mooi kan je meteen zien hoe goed ik ben'' knipoogt hij. ''Ohja?'' plaag ik hem. ''Jaa ik scoor altijd'' zegt hij trots. ''Nou dat moet ik eerst zien hoor'' Plaag ik weer. Hij kijkt me beledigend aan. ''Is dat zo'' vraagt hij met gespleten ogen. Hij staat op. ''Ja'' zeg ik. 

''zeker?'' Ik knik zelfverzekerd. Shawn gaat achter me staan en begint me te kietelen. ''Shawnn!!'' roep ik lachend uit. Ik gil het uit. ''SHAWNNN!'' gil ik. Ik probeer zijn handen weg te duwen wat niet lukt. 

Shawn zit er nog steeds met een glimlach. Ik duw hem met al mijn kracht weg en ren lachend weg. Ik ren de trap op. Ik hoor de voetstappen van Shawn achter me. ''Shawn nee!''

Ik ren mijn kamer in en ga achter het bed staan. Shawn komt vlak achter me ook de kamer binnen rennen.

Shawn pakt me bij mijn middel en legt me op bed neer. Hij komt boven me hangen en kust me.


Treat You Better Where stories live. Discover now