2.30"ik kook wel"

31 1 1
                                    

Hoor ik Shawn lachend roepen. Lex komt op me aflopen. "Shawn!"

{Jessica}

"Hey?" Hij zet de boodschappentas op de grond. "Wat doet Lex hier?" Ik zucht en haal mijn schouders op. "Hij was opeens binnen " 

"Dan mag hij nu weer gaan" hij draagt de boodschappentas naar de keuken. Lex kijkt me aan. "ik zou niet weten waar wij over moeten praten je wilt altijd praten en altijd komt het op het zelfde neer" zucht ik

" waarom kan je dan gewoon niet begrijpen dat ik je nog steeds wil en dat het me spijt" zegt Lex

Shawn kijkt lachend toe ik de keuken en moet moeite doen zijn lach in te houden. " Lex het is voorbij ik voel niks voor jou helemaal niks waarom begrijp jij dat niet!" Ik geef een nadruk op jij. "Zoek een vriendin eentje die jou gelukkig maakt , om elke keer te komen maakt mij niet gelukkig ik ben gelukkig met Shawn en tuurlijk ben je nog welkom bij de familie maar niet zo" vertel ik hem.

Hij knikt." Dan ga ik nu" ik knik. "Doei Lex" de deur valt in het slot. Ik hoor Shawn hard lachen in de keuken. Ik lach ook om hem.  Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Shawn wiegt me heen en weer. "Denk je dat hij het nu eindelijk begrijpt?" Shawn schud zijn hoofd. "Zelfs al zouden we getrouwd zijn en kinderen hebben dan zou hij altijd nog achter je aanzitten" grinnikt Shawn.

Ik sla hem plagend op zijn schouder.

"Je moeder heeft nog gebeld maar je sliep dus ik nam op , ze vroeg of we zometeen konden komen" ik knik. "Doen we maar eerst ontbijten" ik vlucht de keuken verder in. De tas staat er nog en is half uitgepakt.

"Ik kook wel" roep ik naar Shawn. "Is goed" Shawn loopt naar onze slaapkamer.

"Shawn!!" Schreeuw ik. Hij komt de kamer uitlopen. "Ja?" "Alsjeblieft help dit is al de zoveelste keer dat de ei mislukt" zucht ik. Ik schraap alles weer uit de pan en gooi het weg. De 3de poging is weer mislukt. "Je wou toch zo graag koken " plaagt hij. "Ja ja" Shawn loopt naar het gasfornuis en zet de pan er weer op. Hij pakt een ei en tikt het tegen de rand. De ei komt mooi rond in de pan.

"Zo doe je dat"  ik rol mijn ogen.

Joe joee

Treat You Better Where stories live. Discover now