39''Shawn ik hoef je geld niet ik wil je liefde dat is alles''

62 1 3
                                    

Ik bloos en kijk naar beneden. ''Echt waar?'' vraag ik. Hij knikt. ''Ik wil voor altijd bij je blijven''' Ik glimlach en kus hem. Ik weet het nu al ik voor altijd bij hem blijven.

{Jessica}

De tweeling komt bibberend het zwembad uit. Ik sta gelijk op en sla de handdoek om hun heen. 

~~~~

Ik heb me omgekleed de rest ook. We zijn nog even gaan zwemmen maar toen zijn we eruit gegaan. Het is half 6 dus we besluiten bij een eettentje wat te gaan eten. Ik fohn nog snel mijn haar en maak een warrige knot. Shawn zijn haar ziet er ook warrig uit. Ik moet me bedwingen om er niet meteen met mijn handen erdoor heen te gaan. Het ziet er super schattig uit.

Ik blijf toch staren. ''Kun je het zien, Foster''zegt hij grinnikent.Ik glimlach omdat hij mijn achternaam gebruik. ''Het liefst wil ik aan je haar zitten, Mendes'' pruil ik. Hij grijnst. Hij pakt mijn hand en legt het in zijn haar. Ik til mezelf op en zet me op de tafel. Ik probeer het in model te brengen.

Shawn zucht genietend. ''Jouw handen in mijn haar voelt zo geweldig'' Ik lach. De tweeling heeft hun rugzak om en staat bij de snoepautomaat.''Shawn, jessica mogen we alsjeblieft een snoepje'' fluistert Chelsey. Chelsey kijkt naar beneden en Brandon kijkt wat om zich heen.

Ik zet me van de tafel af. ''Tuurlijk'' zeg ik. Ik loop naar de snoepautomaat. Ik pak wat losgeld en geef het ze. Shawn pakt zijn portomonnee. . Ik kijk hem schuin aan.Ik leg mijn hand op zijn portomonnee.

''Shawn nee, het is maar los geld ik kan prima zelf wat uitgeven'' Zeg ik.

Hij zucht en stopt zijn portomonnee weer terug. Hij trekt me naar zich toe. ''Als het moet koop ik alles voor je maakt niet uit wat'' zegt hij. ''Shawn ik hoef je geld niet ik wil je liefde dat is alles'' Zeg ik. Hij glimlacht groot. ''Ik houd zoveel van je, Jessica Foster'' fluistert hij. ''ik ook van jou, shawn mendes''

THE END,

THE END,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Grapje, er komt nog 1 hoofdstuk dan epiloog :D

Treat You Better Where stories live. Discover now