2.19'Omg Shawn Mendes!'

44 2 0
                                    

Hij schud zijn hoofd. ''Sorry babe'' glimlacht hij. Hij laat me vallen. Ik gil een kreetje en ik hoor hem hard lachen. Oh die krijgt Shawn terug.

{Jessica}

Ik ren uit het water. Shawn rent weg. ''Shawn, kom terug!"' Hij rent lachend weg. Ik loop weer naar onze handdoeken en de waterpistool. Ik vul hem snel met water. Shawn ziet het en pakt er ook een. Hij vult het ook met water. Als ie vol is richt ik op Shawn. Ik spuit op Shawn. Het water komt op zijn borst terecht.

Het water druipt naar beneden. Shawn grinnekt. Ik begin hem helemaal nat te spuiten. Als de waterpistool leeg is spring ik op Shawn zijn rug. Shawn houd me vast bij mijn boven benen zodat ik niet val. Hij begint te rennen. Ik lach. Na even stopt hij. Ik glij van zijn rug af. Hij kijkt me glimlachend aan. ''Zullen we nu een ijsje halen?'' ik knik. ''is goed'' 

Cameron en Yoella zitten al etend op het terras, Ze praatte wat. Shawn en ik sluiten in de rij. Shawn besteld twee ijsjes. Ik heb aarbij en vanille en shawn chocolade met vanille. Er komen 3 meisjes op ons afgerend. ''Omg Shawn Mendes!'' schreeuwt het meisje wijzend. Sommige mensen draaien hun hoofd naar ons toe. Shawn haalt zijn schouders op. ''Oh kijk Cameron Dallas zit daar ook!'' schreeuwt het middelste meisje. Kan het nog harder? 

Shawn pakt mijn hand en we gaan zitten. De fans komen naar onze tafel. De tafel lijkt steeds kleiner te worden. Paparazzi staat om ons heen. ''Shawn Mendes, is dat u vriendin?'' word er overal geroepen.

 ''Shawn mag ik een handtekening?'' 

''Ja tuurlijk'' Shawn scheurt wat blaadjes uit het schriftjes en begint handtekeningen te zetten. Hij deelt het aan de fans uit. Hij maakt ook wat foto's. Er komen steeds meer fans bij. Shawn en Cameron zijn inmiddels al opgestaan. Ik en Yoella kijken ongemakkelijkk om ons heen. De manager van dit tent komt op ons aflopen. 

'Wat is hier aan de hand? Jullie zijn een overlast voor deze tent ik verzoek u onmiddelijk weg te gaan''  zegt de man met een kale hoofd en een zwarte snor. Shawn pakt mijn hand vast, ik pak snel mijn tas. We rennen snel weg. De fans rennen achter ons aan. We komen aan bij een drukke weg. We moeten een taxi aanhouden. De fans rennen nog steeds achter ons aan. Cameron en Yoella zijn al aan de overkant. ''kom'' Shawn rent naar de overkant. Ik ren mee. Mijn ijsje valt. Ik kijk er naar en wil weer rennen. ''Jessica kijkt uit!'' ''Jessica!'' ik draai me snel om.

Het laatste wat ik zie was Shawn die aan kwam rennen en de auto...

Ja,dat

Treat You Better Where stories live. Discover now