11 ''Shawn, dit is prachtig''

112 1 0
                                    

''Ik wil dat je me kust'''pruil ik.

''Dan moet ik dat dan maar snel doen he'' grijnst hij. Dan voel ik zijn zachte lippen op de mijne.

{Shawn}

Ik ga Jessica vandaag op een speciaal manier vragen als mijn vriendin. Ik vind het best spannend. Na al die jaren was ze alleen mijn beste vriendin. 

Ze trekt haar jas en schoenen aan. Net zoals ik. Als we klaar zijn pak ik haar hand vast. Ze glimlacht onbewust. ''Wat gaan we doen?" Ik grijns. ''Dat is een verrassing babe'' Ze knikt. We worden gebracht. Ze staat verbaasd te kijken naar mijn chauffeur. ''Stap maar in hoor'' grinnik ik. Ze lijkt uit haar trans te komen en stapt in.

''Sorry maar ik ben dit zeg maar niets zo gewend'' grinnikt ze nerveus.

 Ik leg mijn hand op haar been en wrijf rustig. ''Is niet erg ik begrijp het'' ze zucht opgelucht en kijkt naar buiten. Het is mooi weer. De zon schijnt fel. Jessica heeft een mooie jurk aan. Waar ze nog volwassener in uit komt. 

Na even komen we aan. ik stap uit en Jessica ook. Ik pak haar hand weer vast en neem haar mee. We lopen door een bos waar de zon weer doorheen schijnt. Ik had het plan om te gaan picknicken en dan in een boot te stappen.  Er staan 2 beveiliging mensen om fans tegen te houden maar die staan veder op. 

Ik ga zitten. Jessica volgt mijn voorbeeld. ''Shawn, dit is prachtig'' ik geef een kus op haar neus. 

Jessica stopt lachend een aardbei in mijn mond. Ze lacht hard. Ik pak de slagroom en begin het op haar gezicht te gooien. Nu lach ik hard. Ze kijkt me uitdagend aan. ''Dat deed jij net niet'' zegt ze. ''Oh echt wel'' ze springt op mijn heupen en ik lig. Ze probeert de slagroom uit mijn handen te pakken. ik houd mijn handen hoog in de lucht. 

Ik ga met mijn vinger over haar gezicht en stop wat slagroom in mijn mond. Ze drukt dan haar lippen op de mijne Ik ga langzaam met mijn handen naar beneden Jessica ziet haar kans en pakt de slagroom. Ze stopt snel de kus en gooit wat slagroom in mijn gezicht. Ze lacht hard ook om mijn gezichtsuitdrukking.

Als we uitgelachen zijn zit ze weer naast me. Ik pak mijn gitaar erbij en begin een lied over haar te zingen. Ze kijkt met tranen in haar mij aan. ''Shawn'' stamelt ze. Ik kus zacht haar lippen.

''Ik wil je nooit meer kwijt'' Fluistert ze.'''Ik jou ook niet.''

Loveeee het prachtige avontuurtje is nog niet klaar :P

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu