34''Ik wil alleen van jou zijn Shawn'

68 1 0
                                    

We lopen zachtjes de trap af. Shawn loopt voor me. In de gang word ik meegetrokken. Hij legt een hand op mijn mond toen ik wou gillen. Ik sta in het donker tegen iemand aan. In een kast.

''Dylan!'' sis ik.

{Jessica}

''Ja?" grijnst hij. Er hangt een klein lichtje maar genoeg om zijn hele gezicht te zien. Hij duwt me tegen de muur en zet zijn armen erom heen zodat ik tussen hem en de muur geklemt sta. Ik probeer hem weg te duwen. Hij komt juist dichter tegen me aan staan. Als ik hem begin te duwen en hem wil slaan. Pakt hij allebei mijn polsen en pint ze boven mijn hoofd. Ik schud boos mijn hoofd. ''Je bent zo Damn knap'' fluister hij. Hij begint kusjes te geven in mijn nek ''Dylan! laat me los'' snauw ik.

Ik schop hem tussen zijn benen. ik ben daar goed in want het was vast niet de eerste keer dat ik het deed. Hij liet me gauw los. ''Niet aan me zitten ik heb al een vriend'' snauw ik bot. Ik loop weg. Shawn zit me te zoeken. Ik kijk er sip naar. ''Hier Shawn'' fluister ik. Hij draait zich om en glimlacht naar me. Hij loopt naar me toe en knuffelt me. ''k zocht je al.'' ik zet een glimlach op. 

''Zullen we maar slapen? zware dag achter de rug'' glimlach ik nerveus. Hij kijkt verward over hoe ik het zei maar knikt toch.

~~~~

We liggen in de logeerkamer. Ik streel Shawn zijn haar. Het voelt zo erg alsof ik vreemd ga. Er rolt een traan over mijn wang. Hij voeltde traan over zijn handpalm. Hij kijkt gelijk op. ''jess is er iets?'' Ik knik heftig.

''Ja..'' fluiser ik. Hij tilt mijn kin op. ''Wat is er?'' Ik kijk hem aan.

 ''Nou, in de keuken toen je weg liep kwam Dylan achter me staan ik dacht dat jij het was en toen zei ik dat ik me niet kon concentreren hij gaf een natte kus in mijn nek en..'' 

Er vallen tranen uit mijn ogen. Shawn kapt me af. '''Rustig ik word niet boos oke?" ik knik. Hij drukt een kusje op mijn neus. Ik sluit mijn ogen en ga verder met vertellen.

''En toen net trok hij me in de kast, drukte me tegen zich aan en zei dat ik knap was en begon kusjes te geven in mijn nek , Mijn polsen had hij stevig vast ik trapte hem tussen zijn benen en zei dat ik al een vriend had jou'' fluisterde ik het laatste.

Hij is boos , heel boos op Dylan. ''ik ga hem pakken morgen hoe durft hij '' Hij balt zijn vuisten. Ik pak zijn ahnden. '' hoe durft mijn meisje aan te raken en haar te laten huilen je bent van mij '' Zegt hij met een nadruk op mijn. 

''Ik wil alleen van jou zijn Shawn'' fluister ik. Hij drukt zijn lippen op de mijne.

Treat You Better Where stories live. Discover now