5''Waar ga je heen?"

123 3 5
                                    

  ''Ik denk dat ik maar weer moet gaan'' zegt ze. Ik knik. Ik wil haar een kus op haar wang geven maar ze draait net haar gezicht waardoor het op haar lippen komen. Ze trekt vuurrood terug en loopt naar de overkant.  

{Jessica}

Ik loop vuurrood naar de overkant. Wat lopen? ik bedoel rennen na dat ik Shawn's deur hoorde dicht gaan. Shawn zijn lippen zaten op de mijne. Niet voor lang maar ik voelde ze toch. Ik loop snel naar boven en doe de deur dicht en laat me naar beneden glijden.

Hoe ga ik ervoor zorgen dat ik Shawn's beste vriendin kan blijven als ik zoveel voor hem voel. Ik vraag me af of het wederzijds is. Vast niet. De Shawn Mendes die mij leuk vind? Vast niet

Ik sta op en bedenk me net dat ik gewoon met andere jongens moet omgaan. Ik pak mijn telefoon en bel Nathan. Hij heeft vast wel tijd. Tenzij het iets met Youtube of skate te maken heeft. Ik laat me zuchtend achter over vallen op mijn bed. 

Nathan neem nou op. Na 2 keer bellen neemt hij op. 

J: Hey, zin om iets leuks te doen. Ik hoor allemaal vage rommelige geluiden op de achtergrond

N: Ja wacht even hoor. Lacht hij. 

J: Wat ben je aan het doen? Lach ik, hij heeft zo aanstekkelijke lach.

N: Ik ben mijn skateboard kwijt onder al dit puin Ik lach want ik weet hoe erg zijn kamer is. Dit doet me goed om Nathan weer te spreken. 

J: Dan neem ik nu de trein naar Belgie, 

N: Ja vraag gelijk of je 2 dagen mag blijven slapen dan hoef je niet meteen terug , ik heb je gemist man. 

J: Is goed tot straks en succes met je skateboard zoeken Lach ik

N: Jo thnx , Adios tot straks zegt hij met een Belgisch accent. Ik hang lachend op. Nu snel nog vragen. Ik loop naar beneden. Ik kijk haar lief aan. 

''Mam mag ik 2 dagen bij Nathan slapen ik heb hem zo gemist'' smeek ik. Ze kijk nadenkend aan. ''Alsjeblieft'' zeg ik weer. ''Goed geeft ze zich over als je maar geen gekke dingen doet'' Ik schud rollend mijn ogen. 

Ik ren snel weer naar boven en pak al min spullen voor die 2 dagen. Als ik alles heb kom ik weer beneden en vul ik mijn fles. 

''Wil je nou wel gaan Shawn is er weer'' Ik zucht en knik. 'Wat omgaan met andere mensen mag ook wel mam, Ik heb lang op Shawn gewacht'' zeg ik. Ze knikt. Maar ik heb niet de echte reden verteld. 

Ik geef een kus op mijn moeders wang en vertrek. ''Doe papa en Roos de groeten'' zeg ik. Ze knikt. ''Doegh voorzichtig he'' ik knik ze geeft me nog wat geld voor de trein. ''Bedankt'' 

Ik sta voor mijn huisdeur. Als Shawn ook naar buiten komt. Hij kijkt me verbaasd aan. ''Waar ga jij heen?'' ik zucht diep. ''Ik ga naar Nathan in Belgie'' Hij knikt. ''Veel plezier''  Ik knik ergens voel ik teleurstelling dat hij niet veder vroeg.

~~~~

Ik zit in de trein ik ben halverwege. Ik  zet mijn playlist aan. En betrap mezelf erop dat ik Shawn zijn muziek luister. Shit. Ik val uiteindelijk in slaap.

Treat You Better Where stories live. Discover now