13'' Je bent echt prachtig''

95 1 0
                                    

  ''Weltrusten'' ''I love you '' Mompelt hij. Een glimlach groeit. ''Ik hou ook van jou muffin''  

{Jessica}

Ik open mijn ogen en ga rechtop zitten. Ik wrijf gapend in mijn ogen en kijk om me heen. Shawn ligt er niet meer. Jammer. Ik ga liggen en kijk op mijn telefoon hoe laat het is. Het is nog vroeg voor in het weekend. 7 uur. Ik hoor beneden stemmen.

Ik stap uit bed en loop langzaam hopend dat niemand mij hoort de trap af. Ik blijf net om de bocht van de trap wachten. ik zie Shawn met een meisje bij de deur praten.

Ik probeer ze te volgen van wat ze zeggen.

''Kan het echt niet vandaag?" vraagt het meisje zuchtend. ''Nee, zei ik toch al je weet dat ze er is'' roept Shawn zuchtend terug.

 ''Vandaag is altijd ons afspraak dag wie denkt ze dat ze is'' roept ze fel. Komt niet goed met haar ik wil naar beneden lopen als ik Shawn zijn stem weer hoor.

''We doen het zo.. '' Voor de rest is alles vaag want Shawn is met haar naar buiten gegaan. Ik hoor weer geluid van de deur dus ik loop weer rustig maar snel de trap op naar Shawn's kamer. Ik ga weer in een liggen en doe alsof ik slaap. Al snel hoor ik Shawn op de trap.

Ik zucht nog luid. Shawn verraad me gewoon. We hebben net een dag! Ik hoop dat het meisje gewoon een meisje van school is waar hij mee samen werkt.

Shawn komt naast me liggen en slaat zijn arm om me heen. '' Je bent echt prachtig'' mompelt hij. ''Maakt niet uit wat er gebeurt blijf altijd van me houden, ik wil je niet kwijt'' snikt hij in mijn haar. Huilt hij nou? Er is wel degelijks iets aan de hand wat ik niet weet. Shawn zijn greep word strakker hij trekt me wat dichter naar hem toe.

Ik open voorzichtig mijn ogen en doe alsof ik net wakker word. ''hee'' antwoord ik zacht. Hij drukt een kus op mijn wang. ''Hey'' fluistert hij.

''Zullen we eten'' dringt hij aan. ik knik en kleed me snel om omdat Shawn al klaar is. We zijn beneden Shawn dekt snel de tafel en begint snel te eten. Ik kijk hem raar aan. Sinds wanneer wil hij alles snel doen?

Ik ga rustig zitten en begin met een broodje te eten. ondertussen scroll ik door mijn Instagram. Shawn kijkt mij de hele tijd aan. ik begin er nerveus van te worden. ''Is er iets?'' vraag ik voorzichtig. Hij schud snel zijn hoofd en eet door.

Natuurlijk zijn we snel uitgegeten met de haast van Shawn. Ik kan er echt niet meer tegen. ''Shawn waarom doe je zo raar? is er iets gebeurt'' Hij schrikt van mijn vraag hij stopt gelijk met lopen. ''Nee er is niets gebeurt, en hoezo doe ik raar?'' zegt hij kortaf. ''Je doet zo snel wil je me weg hebben?'' Hij zucht. ''Nee laat nou maar'' zucht hij geirriteerd. Hij geeft me een duwtje naar de gang en pakt gelijk de jas en geeft het aan me. Ik kijk hem verbaasd aan. 

''Dus je wilt me weg hebben, zegt dat dan gewoon'' zucht ik boos. Ik trek snel mijn schoenen en jas aan. ik loop naar de deur. Ik wil hem een kus op de mond geven maar hij duwt me al de deur uit. ''Nou doei het was gezellig'' zegt hij snel. Voor ik nog wat kan zeggen gooit hij de deur al dicht.

Eerste dag in een relatie en het gaat nu al fout.

Wat heeft hij? Hij moet niet denken dat ik het hier bij laat. Hij mag dan mijn vriendje zijn maar als hij mij iets flikt het komt niet goed met hem.

Treat You Better Where stories live. Discover now