2.17''Over je zusje''

36 1 0
                                    

''Ik ben hier voor jou'' Ik kijk hem aan. ''Waarom? ik heb je het al duidelijk gemaakt Lex''

''Dan zal ik jou het even duidelijk maken Jessica, je word weer van mij'' 

{Jessica}

Ik schud mijn hoofd en lach sarcastisch. ''Dan zal ik jou het even duidelijk maken Lex , ik word niet van jou ik ben geen eigendom'' doe ik hem na. Hij zucht. ''Lex je kan al geen normale vriend zijn laat staan meer'' Ik schud zuchtend mijn hoofd. Hij moet me echt met rust laten. Ik kijk naar Shawn. Hij zingt het laatste liedje. Ik loop vast naar Shawn zijn kleedkamer. Lex stond niet meer naast me. Hij moest vast weg zijn gelopen. Ik pak een flesje water en een handdoek. Ik loop naar de kleedkamer Lex zit daar. 

Ik schrik op. Ik denk niet dat Shawn het zo fijn vind dat hij hier zit. 

''Lex! ga meteen weg nu!" roep ik. hij haalt zijn schouders op. 

''Lex'' sis ik. ''Nee prinsses'' ik kijk hem boos aan. ''Shawn komt zo ga nu!'' Ik loop naar hem toe en probeer aan zijn arm te trekken. ''Jessica je bent met de jaren niets sterker geworden''

''Dit is niet grappig ga weg'' zucht ik. Ik leg het flesje water en de handdoek op de tafel. Ik hoor allemaal geklap. Shawn kotm eraan. Hij zal al helemaal afvragen wat Lex hier doet. Beveiliging! schiet er bij me naar binnen. Ik grijns. ''Lex ik zou gaan of moet ik de beveiling roepen'' 

''Doe maar'' zegt hij uitdagend. Hij denkt dat ik het niet doe. Ik wacht gewoon tot Shawn komt. Hij heeft altijd beveiling mee. Shawn komt met een grote glimlach binnen lopen. Ik pak het water en handdoek. Zijn glimlacht verdwijnt wanneer hij Lex ziet. Hij kijkt mij aan en dan Lex. ''Wat doet hij hier?'' vraagt hij. Ik geef hem de handdoek en het flesje water.  

''Hij kwam hier zomaar binnen en wilde niet weg'' zeg ik. ''Lex , ik zou gewoon gaan ik wil geen problemen ik kom net van een concert wat verwacht je man'' zucht Shawn. Hij gaat zitten op een van de stoelen. Zijn voeten stevig op de grond wat uit elkaar. Zijn ellebogen steunen op zijn knieen. 

Lex staat op. ''Eigenlijk wil ik met je praten'' Hij staat recht voor Shawn. Ik kijk hem verbaasd aan net zoals Shawn. De enige in de kamer zijn wij drie. De beveiling ging voor de deur staan. ''Praten? waarvoor'' zegt Shawn. Ik lach zachtjes om Shawn. Shawn vind Lex niet zo leuk.

''Over je zusje'' Shawn staat meteen op.

Treat You Better Where stories live. Discover now