22''Is dit een date?''

75 1 0
                                    

   Dit keer ben ik die gene die met zijn tong begint te spelen. Hij plaatst zijn handen op mijn heupen  

{Jessica}

Ik laat hijgend los. Shawn kijkt me alleen maar aan. Nog steeds zijn handen op mijn heupen. 

''Komen jullie?'' word er geroepen. Ik laat Shawn los. Shawn knikt. Ik en Shawn lopen naast elkaar achter de groep aan. Shawn pakt mijn hand vast. Ik glimlach onbewust.

ik ga weer bij Shawn in de auto. De rest rijd voor ons. 

~~~~

We zijn al weer bij de kermis aangekomen. De autorit verliep wel goed. Het was niet akward het was juist een prettig gevoel. De groep voor ons begint een gesprek. ''Zullen we hier zo weer afspreken?'' vraagt Cameron. ''Ja om 10 uur hier oke?''  Iedereen stemt er in mee. Het is nu 7 uur dus we hebben nog wel even.

''Zullen wij als eerst naar het reuzenrad?"' vraagt Shawn. ''Is goed'' Shawn pakt mijn hand. Iedereen loopt gesplitst een andere kant op. Ik en Shawn staan in de rij. We gaan in een bakje zitten. Al snel gaan we omhoog. Het reuzenrad geeft ook mooi licht. De zon staat laag. We hebben dus nog mooier uitzicht. We staan boven stil. We hebben super mooi uitzicht over de stad.

''Vind je het mooi?'' ik knik. Shawn pakt mijn hand en kijkt ernaar. ''heb je mijn ring nog steeds?'' Ik kijk nu ook naar mijn hand. ''Ja'' zeg ik zachtjes. Shawn kan een glimlach niet verbergen. 

Het reuzenrad draait weer al snel zijn we weer beneden. 

''Zullen we nu een suikerspin halen?'' smeek ik. Shawn lacht. ''Is goed'' Ik pak snel zijn hand en sluit aan bij de suikerspin kraam. Al snel zijn we aan de beurt. We krijgen twee suikerspinnen overhandig. Als ik mijn portemonnee wil pakken is Shawn me voor. ''Shawn ik kan prima voor mezelf betalen'' zeg ik met mijn ogen rollend. ''Weet ik'' zegt hij nemend een hap van zijn suikerspinnen we beginnen alweer met lopen. ''Waarom deed je het dan?" vraag ik.

'' Omdat ik altijd op een date betaal'' Ik kijk hem vragend aan. ''Is dit een date?'' vraag ik verbaasd. Hij knikt. ''Zo zie ik het wel'' ''Ja'' krijg ik eruit. 

We gaan zitten. De zon staat er nog steeds. Hij schijnt fel op mij en Shawn. Shawn pakt een stukje van mijn suikerspin. Ik schud mijn hoofd en pak en stukje van Shawn zijn suikerspin. Hij lacht. Hij likt nu aan mijn suikerspin. ''Shawn!'' pruil ik. Hij lacht hard om mijn gezichtsuitdrukking. 


Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu