2.6''Niet kijken, mendes''

57 1 0
                                    

 Al deed Yoella pogingen om me terug te trekken wat haar niet lukte. Ik ben boos weggelopen anders had ik hem een klap verkocht.

Mijn dag kan wel degelijk stuk.

{Jessica}

Shawn wrijft geruststellend over mijn rug. Nog steeds verbaasd niet wetend wat hij moest doen. ''Sorry'' zegt hij dan uiteindelijk. Ik kijk hem verbaasd aan. Hij kijkt naar beneden. ''hoezo, babe je deed niets'' Ik knijp zijn hand. ''Ik deed niets '' zegt hij dan. ''Dat had ik wel moeten doen.'' 

Ik schud mijn hoofd. ''Je deed het goed, je liet me uitpraten hopelijk komt hij niet meer terug'' Zeg ik. ''Uitpraten? '' lacht hij. ''Oke Schreeuwen'' geef ik lachend toe. ''Aha Jessica lacht weer'' Ik sla op zijn arm. Hij trekt overdreven een pijnlijk gezicht. ''Au Jessica'' gilt hij als een meisje. Ik lach harder. ''Je voelde niets !'' roep ik. ''Weet ik, maar ik deed jou nou'' lacht hij. Ik haal beledigd mijn wenkbauwen op. ''Na ah'' zeg ik. 

Hij gata overdreven met zijn hoofd op en neer. ''Mendes doe normaal'' zeg ik. Hij schud zijn hoofd. ''Ik ben nooit normaal net zoals jou''' 

''Daar heb je gelijk in'' zeg ik grinnekent. ''Weet ik.'' hij steekt zijn tong uit.

~~~~

We zitten me ze vieren aan tafel. We eten pizza, lekker! ''Wat een dag '' zegt Yoella als ze een hap van haar pizza neemt. Ik knik zuchtend. Ik neem ook een hap. Een sliertje kaas blijft hangen. Ik probeer hem erbij te eten wat niet lukt. Shawn lacht. Ik haal blozend mijn schouders op en grinnek.

We ruimen op. Yoella en Cameron trekken hun schoenen en jas aan om naar hun eigen hotelkamer te gaan. Ik gaap en sla een hand voor mijn mond. Shawn is aan het douche. ''Doei'' ik zwaai ze uit en doe de deur dicht.

Ik ga op het bed zitten en kijk om me telefoon. Ik besluit de tv aan te zetten. Ik loop naar de deur van de badkamer waar Shawn nu aan het douche is. ''Ben je bijna klaar? ik wil ook nog douche'' roep ik. ''Kom er anders bij'' roept hij terug en ik weet zeker dat hij grijnst. ''Nee, Mendes gewoon opschieten'' roep ik weer tegen de deur. ''Dan verspillen we minder water en zijn we sneller klaar''  Voor dat ik nog wat kan zeggen opent Shawn de deur.

Hij heeft een handdoek om zijn middel. De douche staat nog aan. Hij leunt nochalant tegen de deur opening. ''Dus, kom je het water blijft doorlopen'' zegt hij wijzend naar de douche. Ik kijk hem met opgetrokken wenkbauwen aan. Ik buig naar hem toe ''Zo verspil je water Mendes'' fluister ik in zijn oor. ''Kom dan'' zegt hij lachend. Ik schud mijn hoofd. ''Ik blijf hier net zo lang staan tot dat je mee gaat'' dreigt hij en ik weet dat hij het echt doet. Ik zucht en loop langs hem de badkamer in. Hij doet de badkamer deur dicht en blijft kijken.

Ik pak zijn kaken en draai zijn hoofd terug. Whow zijn kaken. ''Niet kijken, mendes'' Hij lacht en stapt onder de douche. Ik kleed me snel uit en stap er ook onder. Ik pak gelijk de shampoo. Ik voel Shawn zijn ogen op me. Ik bloos. ''Niet zo kijken'' zeg ik. Hij geeft een kusje. 

''Je bent echt mooi hoor Jessica'' zegt hij.

Treat You Better Where stories live. Discover now