29. ''Heb ik wat misdaan ''

70 1 0
                                    

  ''De volgende wedstrijd word hoop ik beter'' Ik knik en leg mijn hoofd op zijn borst. Hij streelt mijn haar. Ik wil nooit meer zulke jongens tegen komen.  

{Jessica}

We zijn weer met ze alle naar huis gegaan.

Shawn gaat op bed liggen met zijn handen achter zijn hoofd. Ik spring op zijn bed en ga op zijn heupen zitten. '' Probeer je het uit je hoofd te zetten?'' Ik knik. ''Ja ''

''Mooi dan kan maar op een manier'' Hij gooit een kussen in mijn gezicht. Ik lach en kijk weg. Hij gaat rechtop zitten en slaat zijn armen om me heen. Hij gaat weer liggen hij neemt mij mee. Hij zoent me.

'We stoppen als we een klop op de deur horen. Zijn ouders zijn niet vaak thuis ze waren dan ook op zakenreis. Shawn schrikt op en duwt me zachtjes van hem af. 

Shawn opent zijn deur. Daar staat zijn vader. ''Pap?'' Manuel , Shawns vader opent zijn armen. ''Jongen, ik zie je weer'' Shawn geeft hem een knuffel. Ik kijk er lief naar. Manuel klopt op Shawns rug. ''Dat is lang geleden he?'' zegt hij. Shawn laat los. ''Ja zijn jullie eerder?"' vraagt Shawn verbaasd.

 Hij knikt. ''Je moeder is beneden kom je zo ook mee avond eten, we zijn nog langs de winkel geweest''

''Pap voor dat je gaat, dit is Jessica'' Hij pakt mijn hand en trekt me wat naar zich toe. Ik stap aarzelend dichterbij. ''Dat viel me nog niet op'' Hij houd zijn hand op , ik neem hem aan. ''Manuel , Shawn's vader '' ''Jessica , Shawn's vriendin'' Hij knik goedkeurend.

''Nou dan zie ik jullie beneden'' Knikt hij. ''Ja'' antwoord Shawn. Manuel is echt heel aardig.

shawn doet de deur weer dicht. Hij geeft me lachend  een kus. De blijdschap is niet te onderbreken. 

~~~~

We zitten met ze alle aan tafel. Ik zit naast Shawn. Tegenover mij zit Aaliyah en daar naast Karen. En Manuel zit aan de hoek bij Shawn.

We beginnen rustig met eten. ''Hoelang hebben jullie al?'' vraagt Karen glimlachend. Ik open mijn mond om wat te zeggen maar sluit hem weer. Als k het niet weet. Ik kijk Shawn aan. Hij kijkt mij ook aan. ''Nou ongeveer 2 maanden met wat breaks natuurlijk'' glimlacht Shawn. Aaliyah moet moeite doen om niet te gaan lachen. 

Karen knikt glimlachend. ''Jessica toch? '' ik knik. ''och ja jullie waren vroeger al zo close , je moeder is echt een schat hoor zeg dat maar tegen haar'' zegt ze glimlachend. Ik knik. Shawn kijkt me akward aan. Ik pak ongemakkelijk mijn drinken.

''Hoe zijn jullie een stel geworden?'' vraagt Manuel. Ik kijk naar beneden. Kan dit nog erger. Shawn kijkt zijn vader moeilijk aan.

''Ach, we zijn meer met elkaar om gegaan en dan krijg je een klik en wil je een relatie dat hadden wij'' probeert Shawn glimlachend te zeggen wat hem niet echt lukt omdat hij er heel geirriteerd uit ziet. Ik pak Shawn zijn hand onder de tafel en wrijf over zijn handpalm. 

''Pardon hoor'' excuseert Karen zich ze loopt naar de keuken. Ik kijk Shawn geschrokken aan. Manuel loopt er snel achter aan. Aaliyah kijkt ongemakkelijk om zich heen. Ze loopt dan toch naar de wc. Ik kijk Shawn aan. ''Heb ik wat misdaan '' flusiter ik in zijn oor.  Hij schud zijn hoofd. Hij geeft een kus op mijn wang. ''Je doet het super goed schat'' Ik knik ergens voel ik me toch schuldig.

We horen ze zachtjes praten. 

''Hoe Manuel? Hij is er nooit! Aaliyah is er bijna niet meer ik weet het niet meer'' huilt ze. ''het geeft niet kom hier'' zegt Manuel. 

Ik kijk Shawn aan. Hij kijkt geschrokken naar de keuken wat hij daar net hoorde. 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu