14''Zo jij en ik?'

82 1 3
                                    

Eerste dag in een relatie en het gaat nu al fout.

Wat heeft hij? Hij moet niet denken dat ik het hier bij laat. Hij mag dan mijn vriendje zijn maar als hij mij iets flikt het komt niet goed met hem.

{Jessica}

Lize ^^

Ik loop naar mijn huis en ga snel door naar mijn slaapkamer. Ik kijk door het raam. Shawn zit op zijn bed met zijn handen in zijn haar. Hij word gebeld hij pakt zuchtend zijn telefoon. 

Ik ga bukkend half zitten zodat hij mij  niet ziet. Ik pak mijn verrekijker er ook bij. Met wie belt hij? Laat het niets iets erg zijn want ik wil Shawn niet kwijt. 

en ja dan is het arme Shawn. 

{Shawn}

Mijn telefoon gaat. Ik pak zuchtend op.  Ik wrijf even met mijn hand over mijn gezicht. Onze gesprek gaat over vandaag want man ik heb daar zo geen zin in.

S: Nee, Ik weet het ook niet meer ik heb haar weggestuurd ze laat het er sowieso niet bij zitten

J: Who man, Wat zou Lize je geven dan?

S: Nou, ze zou Aaliyah met rust laten Ik zucht. Ik ga Jessica kwijt raken 

j: Word ze nog steeds bedreigd enzo door hun groepje

S: Ja ik wou haar zo hard slaan man ugh maar ik ben voor haar opgekomen echt waar maar ze stoppen gewoon niet ze zijn niet bang echt niets

J: En wat was je plan nu dan? Met haar naar bed? Geld? Zeg het. Hoor ik hem roepen 

S: Ik moest het uitmaken met Jessica en met haar nemen en man ik ben bereid om alles te doen voor Aaliyah maar ik wil Jessica niet kwijtraken een traan rolt van mijn wang ik veeg hem verwoed weg 

J: Niet doen, Kun je geen andere aanbod doen zoen haar dan alleen dat is minder erg

S: Ja ze kan ieder moment komen

Deurbel gaat 

S: Ze is er ik moet gaan, ik bel je hoe het is gegaan

J: Jaa doei

Ik sta van mijn bed af en loop snel naar beneden. Er is gelukkig niemand thuis. Spijt borrelt meteen op als ik naar het huis tegen over me kijk. Ik heb Jessica niet goed behandeld. Ik heb haar letterlijk het huis uit geduwd. Ik had vandaag graag met haar willen zijn.

Lize loopt naar binnen.  Ze hangt haar jas op  en loopt door naar de woonkamer. ''Dus wat wou je nog bespreken'' zegt ze als ze op de bank gaat zitten. ''Over de deal en wat drinken?'' vraag ik toch maar. Ze knikt. Ik loop naar de keuken en pak snel wat te drinken. ik zie iets zwart langs rennen. Vast niets. 

Ik loop weer terug. Ik zie haar nog precies hetzelfde zitten.  

''Zo jij en ik?'' vraagt ze uitdagend. Nooit zij en ik.

Haii dat was Lize boven in en ja ik heb van mijn o zo grote shawn mendes fan gehoord dat Shawn vrienden heeft. En iets met Jochem. Nou ja dat is dus die J.  


Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu