33 ''Dylan!''

51 1 0
                                    

  ''Shawn ik kan me niet concentreren met je handen op mijn heupen''lach ik. Hij grinnikt. Ik draai me om..  

{Jessica}

En zie Dylan. Hij geeft nog snel een natte zoen in mijn nek. Ik schrik en duw hem weg. '''Je hebt warme heupen'' grinnikt hij. Ik vind het niet zo om te lachen. Ik kijk hem boos aan. ''Oh Shawn, ik kan me niet concentreren'' doet hij me kinderachtig na met een meisjes stem.''grinnikt hij. Ik loop rood van schaamte  ''Stoppen'' zeg ik resoluut. ''Oh Shawn, '' doet hij weer ''ik hoorde je bijna gillen van enthousiasme'' Ik geef hem boos een klap op zijn arm. ''hoe durf je zo aan me te zitten!'' zeg ik bot. Hij mag misschien niet lelijk zijn maar om aan me te zitten. 

''Dylan serieus nee, en als jij dit tegen Shawn verteld..'' reageer ik boos. Hij heft zijn handen in de lucht. ''Ik zou niet durfen'' grinnikt. 

''Maar bedankt dat ik mijn handen daar toch nog even mocht houden'' fluistert hij in mijn oor.

 Ik duw hem weg. Hij loopt met zijn handen in zijn zakken fluitend weg. Ik schaam me. Hoe kon ik nou niet weten dat Shawn in de woonkamer was. Ik kijk naar beneden. Ik zet de soeppan om de tafel en de rest. ''Aan tafel!"' roep ik. Shawn komt aanlopen en geeft een kus op mijn wang. Het voelt alsof ik ben vreemd gegaan. En het gevoel dat ik het niet vertel aan Shawn. Dylan komt er grijnzend bij zitten.

De tweeling zit ookal. We beginnen langzaam met eten.

~~~~

Ik zit metde tweeling en Shawn op de bank. De aftiteling komt in beeld van de film die de tweeling wou zien. Ik kijk op mijn telefoon. Bedtijd. Ik sta op. ''Ik denk dat jullie moeten slapen. Ze knikken gapend. Shawn loopt ook mee. Shawn loopt met Brandon mee en ik met Chelsey. Ze loopt al gauw naar haar roze keldingkast.

Ze opent hem. Ze pakt een roze pyjama jurkje eruit. ''Kijk deze die vind ik heel mooi'' zegt ze trots. Ik knik. ''Die is zeker weten mooi'' er staat een grote prinsses op. Ik help haar met uikleden. Ze trekt de jurk over haar hoofd.

 ''Kom snel zijn ik en Brandon poetsten altijd tegelijk onze tanden'' Zegt ze. Ze pakt mijn hand en trekt me naar de badkamer. Iki zie Shawn ook mee worden getrokken. Ik lach. brandon heeft zijn pyjama ook aan. Ze staan in de badkamer en poetsten hun tanden.

Ik stop Chelsey in bed samen met Brandon en Shawn. Ik geef een kus op haar voorhoofd net als Shawn, Brandon op haar wang en Chelsey geeft een kus op Brandon's wang. Het is heel schattig om te zien. Ik knik het nachtlampje uit. We stoppen nu Brandon in bed waar we ook een kus op zijn voorhoofd geven en het lichtje uitknippen. We sluiten voorzichtig de deur.

We lopen zachtjes de trap af. Shawn loopt voor me. In de gang word ik meegetrokken. Hij legt een hand op mijn mond toen ik wou gillen. Ik sta in het donker tegen iemand aan. In een kast. 

''Dylan!'' sis ik.

Oh die DYlan toch :D

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu