40.'' De eerste tonen zal ik je leren''

71 1 0
                                    

''Als het moet koop ik alles voor je maakt niet uit wat'' zegt hij. ''Shawn ik hoef je geld niet ik wil je liefde dat is alles'' Zeg ik. Hij glimlacht groot. ''Ik houd zoveel van je, Jessica Foster'' fluistert hij. ''ik ook van jou,   

{Jessica}

De vrouw achter de balie kijkt ons raar aan. Ik lach. Shawn lacht ook. Hij pakt mijn ahnd en staat op. De tweeling komt ook aan met allemaal snoep. ''Laten we naar het eettentje gaan'' zeg ik. Hij knikt.

We rijden naar het dichtbij zijnde eettentje. Onderweg heeft Shawn de hele tijd mijn hand vast. We komen bij een pizza restaurant aan. We stappen met ze alle uit. de tweeling rent naar de deur toe ze lopen al naar binnen.

We lopen naar de balie. Ze wijst ons een tafel aan waardoor we beginen te bestellen. Ik deel een pizza met Shawn en de tweeling delen hem ook. Voor als we het niet op zouden krijgen. ''Dus jullie wouden allebei fristi?'' vraag ik nog voor de zekerheid. Ze knikken.

''Ik heb voor ons ookal besteld'' zegt Shawn. Ik knik.

We wachten de tweeling praat over hun schoolvriendjes. ''Jessica, uh'' stamelt hij. Ik kijk hem aan. Recht in de ogen. Ik vraag me af waar hij mee zit. ''Ik-k er komt weer een wereldtour aan'' zegt hij. Hij kijkt naar beneden. Mijn glimlach zakt naar beneden. Ik weet nog precies hoe het was toen ik hem 4 jaar moest missen. Ik pak zijn hand onder de tafel vast. ''We kunnen het samen'' Hij knikt. Tranen staan in zijn ogen.

 ''Shawn ik snap dat het belangrijk is nu het is een deel van je leven en ik wil dat je dat deel ook leeft'' zeg ik hopend dat hij begrijpt dat ik het snap.

Hij kijkt me aan. ''Echt,'' ik knik. ''Tuurlijk''  zeg ik. Ik ga over de tafel hangen om zijn lippen te vinden. Ik druk een zacht kusje op zijn lippen.

De man komt aan met het eten. Hij legt het neer. Hij loopt weer weg en komt aan met de drinken. De tweeling kijkt naar hun pizza. Ze nemen gulzig een hap. 

Ik heb nog steeds de hand van Shawn vast

~~~~

We zijn weer onderweg naar huis. Shawn wou weer betalen. Ik stond het niet toe. We stonden daar wel 10 minuten als het niet langer was. We hebben het toen samen betaald. We kwamen lachend buiten om hoe chagrijnig de vrouw had gekeken. 

We komen weer aan bij het grote huis. Shawn parkeert zijn auto en stapt uit net zoals de tweeling. De tweeling heeft elkaars hand vast en lopen samen het trappetje op naar de deur. net als ik mijn deur open wil maken. Komt Shawn aanlopen en schud zijn hoofd.Hij opent dan mijn deur. Ik stap lachend aan en geef hem een kus op zijn wang.

''Gentlemen'' 

Hij loopt met me mee naar binnen. De tweeling heeft zijn weg naar hun kamer al gevonden. Ze rennen gillend van plezier naar hun kamer. Ik glimlach ernaar. Ik draai me om waar ik Shawn zie met zijn gitaar. We lopen de trappen op en komen uiteindelijk een muziek kamer tegen. Shawn gaat op de leren bank zitten en speelt zacht gitaar. 

Hij speelt Never be alone Die speelt Shawn vaker omdat hij weet dat ik hem zo leuk vind. Als ik naast hem wil gaan zitten trekt hij me op zijn schoot. Hij spreid zijn benen wat zodat ik ertussen kan zitten. Hij zet de gitaar op zijn schoot en pakt mijn handen.'' De eerste tonen zal ik je leren''glimacht hij.

Hij pakt mijn hand en legt zijn hand erboven op. Hij speelt de erste paar tonen. We herhalen het steeds, het klinkt mooi. Langzaam laat Shawn mijn hand  los en speel ik het zelf. Na het zelf gespeeld te hebben overspoelt blijheid mij. Ik vlieg hem om zijn hals. Ik leg mijn armen om hem heen en druk mijn lippen vol op de zijne.

''Ik kan het! Shawn ik kan het gewoon!''gil ik. ik begin Shawn overal te kussen. Hij lacht en legt zijn handen op mijn heupen zodat ik niet val. 

Ik denk aan al die dingen die we hebben mee gemaakt en hoop nog veel dingen met te kunnen doen. Tranen van blijdschap komen. Ik heb de liefste vriend die ik kan wensen. Ookal is druk hij is altijd bij me. ''He was is er?'' vraagt Shawn lief. hij veegt mijn tranen. ''Ik houd zoveel van je, je bent nooit bij me weg geweest'' lach ik huilend. Hij glimlacht en drukt zachtjes zijn lippen op de mijne. Het is vol passie en liefde.

''Ik houd ook zoveel van jou Jessica Foster''

END nu moet je een traantje weg pinken hoor :c Er komt deel 2 :D Lol


Treat You Better Where stories live. Discover now