2''In je liedjes klink je echt als een gentlemen he?

137 3 0
                                    

Shawn, Shawn Mendes mijn beste vriend die ik kwijt was zijn carriere opbouwde en nu terug kwam?

''Hey , Jessica'' mijn adem stokt in mijn keel na 4 jaar hoor ik hem weer praten.

{Jessica}

''Hey,.'' aarzel ik. Hij lacht, waar zijn tanden mooi uit komen. ''Lang niet gezien'' ik knik hij loopt de straat over terwijl mijn moeder nog met die van hem staat te praten. 

Ik ga zenuwachtig met mijn tenen op en neer. ''Hoe gaat het?'' vraagt hij. ''Gaat goed'' hij knikt. ''En met jou?'' vraag ik om de stilte te verbreken.

''Goed, veel fans erbij gekregen mijn nieuwe album is uit ik schrijf nu ook veder liedjes'' ik knik. Mijn moeder komt er weer aanlopen met Shawn's moeder Karen. ''Komen jullie zo anders even wat drinken?"' vraagt mijn moeder enthousiast. Ik kan wel uit elkaar vallen. 

''Doen we'' zegt Karen. Ze lopen weer terug naar de overkant. Shawn zwaait. Hij moest is weten hoe moeilijk het was, ik miste hem zo. Ik loop weer terug naar binnen met mijn moeder. 

''Gezellig he?'' ik knik maar een beetje. 

~~~~

Hier zitten we dan met ze vieren op de bank met wat te drinken ze blijven eten. Super. ''Jessica, ga anders maar even naar boven met Shawn.'' knipoogt ze. Meent ze die? ''Is goed'' ik loop naar de gang met Shawn achter me aan. We staan voor de grote witte trap. 

''Jij mag voor'' zeg ik met gespleten ogen. Hij kijkt verontwaardig toe zo klinkt zijn stem ook. ''Hoezo?'' Ik zucht geirriteerd. ''Ik ben nog lang niet vergeten hoe ik altijd voor moest zodat je naar mijn kont kon kijken'' hij krijgt een grijns. ''Ohja?'' vraagt hij plagend.

 ''In je liedjes klink je echt als een gentlemen he?'' zeg ik. Hij grinnikt.

''Voor zo'n knappe meid als jij lijkt het me een grote eer hoor om jou gentlemen te zijn'' knipoogt hij grijnzend. Ik bloos en duw hem snel de trap op. Hij is niks veranderd hij is alleen maar knapper geworden.

We komen in mijn kamer. Hij gaat gelijk naar mijn balkon toe en gaat daar staan leunen ik ga naast hem staan. Het is stil we kijken over naar het parkje en het mooie weer. 

''Jes, geloof je me als ik zeg.'' Het is even stil. ''Dat ik je miste'' Mijn hart smelt weg bij mijn oude bijnaam Jes die Shawn me gaf. Hij miste me? Mijn lippen zijn droog ik krijg geen woord uit mijn keel.

Hij pakt mijn hand vast en kijkt me aan. Ik kijk naar onze handen en dan in Shawn's zijn ogen. ''Begrijp je me als ik zeg dat ik je terug wil als best friend'' Het woord best friend doet pijn want ik wee dat ik meer wil dan alleen beste vrienden. Ik knik. 

Ik krijg moeizaam. ''Ja'' uit mijn keel. Hij geeft een kus op mijn voorhoofd. 

''Jessica, ik hoop serieus dat het weer zoals vroeger word ik weet ik kom na 4 jaar weer terug maar beloof je me dat je mijn vriendin blijft?'' hij kijkt me schuin aan. 

Ik kijk van beneden op. ''Ja''' en ik weet dat ik me altijd aan deze belofte zou houden.


Treat You Better Where stories live. Discover now