2.26''Goodnight baby''

42 1 0
                                    

  Ik duw Liam weg met al mijn kracht die ik heb. Ik val neer. Ze schrikken allebei. Shawn buigt zich over me heen. Alles word wazig. Waarschijnlijk blijf ik langer in het ziekenhuis.  

{Jessica}

''Kijk wat je gedaan hebt man'' hoor ik Shawn mompelen. Het is zacht gefluister lijkt haast wel. '' Jij sloeg me als eerst en ik sla van me af'' gromt Liam. 'Je daagde zelfs uit, je kuste haar en die klap verdiende je ik doe het zo weer'' dreigt Shawn. 

Mijn ogen openen zich vanzelf. Ik zie Shawn naast me zitten mijn hand vasthoudend. Zijn haar zit weer in de war. ''hey'' antwoord hij Schor. Ik kom gelijk op. Zijn roze lippen komen goed uit net zoals zijn spieren. Ik druk gelijk mijn lippen op de zijne.

Shawn zijn spieren spannen aan hij trekt me naar zich toe legt zijn armen om mijn middel. Liam krabt achter zijn oor. De dokter komt binnen lopen. Hij loopt altijd weer het goede moment binnen. ''Ach Jessica je bent wakker hoe voel je je?'' vraagt hij. Hij komt naast het bed staan. Shawn staat op. Shawn staat nu naast Liam. Shawn kijkt hem dreigend aan. Liam kijkt alleen mij en de dokter aan. 

''Ik voel me wel goed, ik denk een black out'' glimlach ik.

 ''Hoe kwam het nou want je moeder vertelde wel wat maar de helft kon ik niet verstaan ze ratelde zo snel'' glimlacht hij. Zijn tanden komen bloot uit. Ik heb echt een aardige dokter.Mij moeder praat altijd snel als ze in paniek is. Ik lach zachtjes maar de realiteit komt terug dat ik het toch moet vertellen. Ik aarzel om alles te vertellen. ''Ik , nou er waren wat problemen en ik wou opstaan en kreeg een black out'' Hij knikt. ''Je moet wel vooral blijf vooral rusten'' Hij kijkt me aan en spreekt vrij duidelijk voor hij verder gaat. ''je krijgt nu ook andere medicijnen uitgeschreven'' 

Hij vertelt me nog wat dingen. Ik krijg ook een mutella mee. Hij vertelde alles. Te veel om alles te onthouden. Hij gaf gelukkig nog een korte samenvatting aan mijn moeder. Ik moet nog een dag blijven zodat ik wel stabiel naar huis ga. Shawn blijft slapen. Hij krijgt een bed ernaast maar Shawn komt vast wel bij mij liggen. Hoop ik. 

Mijn moeder geeft nog een kus op mijn voorhoofd mijn vader ook.

 ''Lieverd doe je alsjeblieft rustig?'' vraagt ze bezorgd.

 ''Ja , mam zal ik doen beloofd'' vertel ik haar. Ik geef een kus op haar wang. Mijn vader aait nog mijn voorhoofd en gaat dan met mijn moeder mee. Cameron en Yoella hebben ook afscheid genomen. Liam komt aan het uiteinde van het bed zitten. Shawn zit in de stoel naast het bed aan de andere kant. Liam kijkt naar beneden. ''Liam,'' begin ik rustig. Ik heb gelijk zijn aandacht. ''Waarom deed je dat? Ik vind het echt jammer ik vond je echt leuk als ''vriend'' je wist toch dat ik Shawn als vriendje heb?'' ik druk vriend expres uit. Hij kijkt op. ''ja maar ik vind je leuk Jessica niet alleen als vriend ik wil meer ik ben jaloers op Shawn maar ik zal ermee moeten leren leven'' ik knik. Hij staat op. ''Doei Jess'' zucht hij. Hij stapt de deur uit. Shawn zucht geërgerd om het woord 'Jess'. Ik pak zijn hand. Shawn gaat in het bed liggen. De verpleger komt nog is langs om te kijken of alles goed gaat. Ze kijkt goedkeurend als ze mij ziet  liggen. Ze doet de gordijnen dicht. Het laatste lampje licht doet ze uit. Ze gaat al snel weer. ''Shawn'' fluister ik zijn naam. ''Ja?'' ''Wil je bij me liggen?'' vraag ik zacht. Even hoor ik niets. Ik voel de deken omhoog gaan even later voel ik Shawn zijn warme boven lichaam. Ik draai me om en leg mijn hoofd op zijn borst. Met mijn hand streel ik zijn buik. Ik hoor hem nog vaag ''Goodnight baby'' zeggen.

Ja joe

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu